Overdrive Posted December 21, 2010 Share Posted December 21, 2010 Продавам два волана за компютър: 1. Logitech Momo Racing - 240 градуса въртене, шифтър, добавен от мен съединител (3 педала), много реален Force Feedback, перфектен за симулатори (аз съм го ползвал с Live For Speed). Давам го с адаптер за форс фиидбека и допълнителен контролер за съединителя (стар джойстик). Цена - 60лв 55лв 2. Logitech Formula Vibration - 180 градуса въртене, с пружина, вибрация, става само за игри - 25лв 20лв 18лв Воланите се намират в Пловдив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted December 25, 2010 Author Share Posted December 25, 2010 нова цена Link to comment Share on other sites More sharing options...
schampion2 Posted December 26, 2010 Share Posted December 26, 2010 Пиши ми някакъв тел. да се чуем..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted December 28, 2010 Author Share Posted December 28, 2010 ^писах ти Нова цена на Logitech Formula Vibration. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted January 3, 2011 Author Share Posted January 3, 2011 Formula Vibration - 18лв. Понеже 10 човека ме питаха на ЛС за МОМО дали не бил като нов - не, не е, ако беше неизползван стоял в шкафа нямаше да го давам на 30% от цената в магазина, която е 150-160лв В този САЙТ са описани масовите проблеми, които се проявяват при активна употреба. При моя от описаните има: разхлабване на държача на потенциометъра за газта (подскачане на газта), луфт във втулките на педалите и волана. Втулките на педалите и потенциометъра са оправени както пише в сайта и над година ги ползвам без проблеми. С луфта на волана не ми се занимава, защото и така си работи идеално и не го усещам, но не е трудно да се оправи с няколко парчета гума и малко свободно време За парите си смятам че по-реален волан с форс фиидбек не може да се намери, аз го продавам защото си взех G25. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted January 8, 2011 Author Share Posted January 8, 2011 Воланите заминаха, честито на новите собственици Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.