Steeler Posted June 27, 2004 Share Posted June 27, 2004 moje li da se zameni EDO ram-ta s nqkakva druga ... naprimer SDRAM ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted June 27, 2004 Share Posted June 27, 2004 moje li da se zameni EDO ram-ta s nqkakva druga ... naprimer SDRAM ... в смисъл? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steeler Posted June 27, 2004 Author Share Posted June 27, 2004 v smisal 4e iskam da sloja pove4ko ram ... a EDO do kolkoto znam e 64MB max i pri tova se namira trudno ... dokato sdram na 128 e dosta po lesna za namirane ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
root666 Posted June 27, 2004 Share Posted June 27, 2004 Ako imash na dynoto paralelno slotowe za EDO i SDRAM - moje. Edno wreme imashe takiwa dyna za Socket 7. Ina4e ne - slotowete sa nesywmestimi, sigurno i elektri4eskite signali podawani ot dynoto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steeler Posted June 27, 2004 Author Share Posted June 27, 2004 nqmam paralelni slotove .... a danoto e socket 8 i btw ... nqmam predvid samo SDRAM ... a nqkakva druga koqto moje da se nameri na po 128-ci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steeler Posted June 28, 2004 Author Share Posted June 28, 2004 ima li raz6iriteli na socket-ite .. imam predvid ... kam edin da se prika4at 2 -3 platki ram ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hunter Posted June 28, 2004 Share Posted June 28, 2004 ami ako niamash slotove za SDRAM niama nachin da ia nabutash v slot na EDO moia syvet e da smenish dynoto Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted June 28, 2004 Share Posted June 28, 2004 ima li raz6iriteli na socket-ite .. imam predvid ... kam edin da se prika4at 2 -3 platki ram ? Такова нещо няма Но пък "големия Алф" беше изнамерил от някаде 2броя EDO RAM 128MB така, че ако си къметлия и ти може да си намериш късмет Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.