yoda7008 Posted December 19, 2010 Share Posted December 19, 2010 Значи трябва ми програма с която да мога да напиша химични уравнения на компютър . Търсих в гугъл но всички програми са или платени или не работят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted December 19, 2010 Share Posted December 19, 2010 Не става ли с Equation в MS Word? Не знам точно за какви химични уравнения ти трябва, но така съм си правил протоколите по химия за упражненията в университета Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted December 19, 2010 Share Posted December 19, 2010 Не става ли с Equation в MS Word? Не знам точно за какви химични уравнения ти трябва, но така съм си правил протоколите по химия за упражненията в университета Не е подходящ.По-добре да си изтегли ISIS draw. Безплатна е, но иска регистрация. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simens123 Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 Значи трябва ми програма с която да мога да напиша химични уравнения на компютър . Търсих в гугъл но всички програми са или платени или не работят. Тава би трябвало да вурши работа на Химиците CambridgeSoft.ChemOffice.2010.v12 yoda7008 - Last Active: Dec 25 2010 15:31 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.