KraSezZza Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Трябва ми Интелско дъно на s.775, по възможност с вградено видео, поддръжка на DDR2 RAM, не е задължително да поддържа двуядрени процесори! Ако предлагате и в комплект с някакъв процесор Pentium 4 или Celeron D още по-добре, но имам заделени до 40-50 лева максимум, защото не е за мен, а за подарък! Задължително с гаранция поне 3 дена "мъни бек" за да се уверя, че всичко си му е наред! Предлагайте ми в темата или на ЛС, редовно ще проверявам До нова година ще приемам оферти, след което ще купя най-доброто! Вие сте EDIT: Моля, като предлагате нещо, давайте възможно най-пълна информация, за да знам какво взимам все пак! Ако не сте наясно с характеристиките на дъното, което предлагате, поне ми напишете точния модел или ми дайте линк към сайта на производителя за повече инфо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
minko_vm Posted December 19, 2010 Share Posted December 19, 2010 asus p5ld2-se-40лв http://www.store-pc.com/product_info.php?products_id=248 линка не е за сравнение на цената а за да се види какво е дъното Link to comment Share on other sites More sharing options...
KraSezZza Posted December 19, 2010 Author Share Posted December 19, 2010 Разбрах, колега, мерси за линка с изчерпателната информация! За сега това е първото сериозно предложение, но ще очаквам още, както казах до нова година! Давайте! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KraSezZza Posted December 21, 2010 Author Share Posted December 21, 2010 Търсенето приключи! Нека модераторите да затворят темата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.