dubo Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 HP A7217A цена 120 лв бартер за 2 бр. по 2 GB ДДР2 памет също е възможен. приема се и процесор на s.775 / двуядрен/ + памет DDR2 http://www.seenpc.com/index.php?main_page=product_info&cPath=7_63&products_id=303 единия вход е BNC, другия си е VGA Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassy Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 50? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted December 20, 2010 Author Share Posted December 20, 2010 цената се покачи , защото се оказа че монитора МОЖЕ да се ползва като ТВ за булсатком и подобни. ако цената не устройва някого - помислете за бартера - той е актуален. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassy Posted December 21, 2010 Share Posted December 21, 2010 цената се покачи , защото се оказа че монитора МОЖЕ да се ползва като ТВ за булсатком и подобни. ако цената не устройва някого - помислете за бартера - той е актуален. Всеки един монитор включен към приемник, DVD плейър или друг източник с D-SUB 15 изход може да работи така и да се гледа. Така гледам в момента - цифров приемник през DVD плеър и в монитора през D-SUB. Просто исках да сменя 21 с 24 инча. При тази нова цена се замислям да минавам на LCD. Ако все пак размислиш и се доближиш до моето предложение, имай ме в предвид! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted December 21, 2010 Author Share Posted December 21, 2010 Всеки един монитор включен към приемник, DVD плейър или друг източник с D-SUB 15 изход може да работи така и да се гледа. Така гледам в момента - цифров приемник през DVD плеър и в монитора през D-SUB. Просто исках да сменя 21 с 24 инча. При тази нова цена се замислям да минавам на LCD. Ако все пак размислиш и се доближиш до моето предложение, имай ме в предвид! подвеждаш незнаещите монитора има компонентен вход - може да се върже ДИРЕКТНО към всякакъв източник на видеосигнал - цифрови приемници на кабелна или сателитна ТВ. Само HD приемниците имат VGA изход. Обикновените имат SCART където са изведени сигналите за компонентния вход. Аз знам какво продавам, а и цената на търсения бартер е по-ниска от тази в брой Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted January 13, 2011 Author Share Posted January 13, 2011 нова цена 80 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANONIMNIQ Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 нова цена 80 лв. Ако монитора е още в продажба имам сериозен интерес, писах ти лично съобщение, моля отговори ми! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted February 5, 2011 Author Share Posted February 5, 2011 монитора си се продава, ако беше спрян - темата нямаше да е активна. при интерес -- 0896650505 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted March 7, 2011 Author Share Posted March 7, 2011 замина си Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.