Jump to content
BulForum.com

продавам//бартер 24' монитор HP A7217A

Recommended Posts

цената се покачи , защото се оказа че монитора МОЖЕ да се ползва като ТВ за булсатком и подобни.

ако цената не устройва някого - помислете за бартера - той е актуален.

цената се покачи , защото се оказа че монитора МОЖЕ да се ползва като ТВ за булсатком и подобни.

ако цената не устройва някого - помислете за бартера - той е актуален.

Всеки един монитор включен към приемник, DVD плейър или друг източник с D-SUB 15 изход може да работи така и да се гледа.

Така гледам в момента - цифров приемник през DVD плеър и в монитора през D-SUB. Просто исках да сменя 21 с 24 инча.

При тази нова цена се замислям да минавам на LCD. Ако все пак размислиш и се доближиш до моето предложение, имай ме в предвид!

Всеки един монитор включен към приемник, DVD плейър или друг източник с D-SUB 15 изход може да работи така и да се гледа.

Така гледам в момента - цифров приемник през DVD плеър и в монитора през D-SUB. Просто исках да сменя 21 с 24 инча.

При тази нова цена се замислям да минавам на LCD. Ако все пак размислиш и се доближиш до моето предложение, имай ме в предвид!

подвеждаш незнаещите :)

монитора има компонентен вход - може да се върже ДИРЕКТНО към всякакъв източник на видеосигнал - цифрови приемници на кабелна или сателитна ТВ.

Само HD приемниците имат VGA изход.

Обикновените имат SCART където са изведени сигналите за компонентния вход.

Аз знам какво продавам, а и цената на търсения бартер е по-ниска от тази в брой ;)

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...