testdriver Posted December 15, 2010 Share Posted December 15, 2010 темата е за триене Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganef Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 Здравей! Има ли синхронизирани английски субтитри или търсиш превод по слух? Link to comment Share on other sites More sharing options...
testdriver Posted January 13, 2011 Author Share Posted January 13, 2011 Здравей! Има ли синхронизирани английски субтитри или търсиш превод по слух? Здрасти, няма нито суб, нито тайминг ... нищо. Трябва да се превежда по слух и да се прави тайминг Link to comment Share on other sites More sharing options...
emilios Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 ЗДРАВЕЙТЕ! ИНТЕРЕСУВАМ СЕ ОТ ТАЗИ РАБОТА - ПО-ТОЧНО ЖЕНА МИ СЕ ИНТЕРЕСУВА И МОЖЕ ДА ПРЕВЕДЕ ВЪПРОСНИТЕ НЕЩА, САМО ДА УТОЧНИМ - НАЛИ НЯМА СПЕШНИ СРОКОВЕ, КОИТО ДА СЕ ГОНЯТ И СПАЗВАТ? БЛАГОДАРЯ! ПОЗДРАВИ! 13. Не пишете прекалено разноцветно, с очеизбождащо голям размер на шрифта или пък само с главни букви. Опити да компенсирате липсата на съдържание чрез използването на крещящо оформление са проява на лош вкус и такива мнения могат да бъдат изтрити без предупреждение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
testdriver Posted February 2, 2011 Author Share Posted February 2, 2011 Здрасти, няма спешни срокове, но да е в рамките на нормалното 2-3дни на серия (1час). Дай ми мейл на лично да ти пратя един торрент файл със семинар. поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
emilios Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 emo_gogov@mail.bg Благодаря! Здрасти, няма спешни срокове, но да е в рамките на нормалното 2-3дни на серия (1час). Дай ми мейл на лично да ти пратя един торрент файл със семинар. поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
testdriver Posted February 20, 2011 Author Share Posted February 20, 2011 темата е за триене Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.