The^Undertaker Posted June 27, 2004 Share Posted June 27, 2004 Ta zna4i predi 2 dena mi se sbugna obrazno kaznao pc-to. Stavam si sutrinta gledma blokiralo restartiram i ni govor ni kartina , na monitora si stoi edno nema signal i tolkoz . Testvah videoto i hdd ba4kat na drugo pc , ostava ili procesora ili ne6to po dunoto kak da lokaliziram problema ili nekoi ako ima ideq kakvo moje da e , tupoto e 4e nema ni6to otiva6to kum monitora i nema nikuv signal ot dunoto 4e ne6to ne e kakto trqbva :L(! Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted June 27, 2004 Share Posted June 27, 2004 hah ka6ev probvai da si smensih rama stot moje i opt tova da ne ti pali druoto koeto e si restartirai biosa kat mahnesh baterqta ot danoto i zahranvastiq kabel i izaka4akash malko tretot koeto moje da bade e cpu to ako si go pregrql slu4aino. porbvai parvite dve kakto ti kazah. ko e cputoi svali go i vij to ste si prol;i4i ako e izgorqlo. i oste nesto moje da opitash da si system bus na 100mhz ako nemojesh sa opraish kaji da mina i sti kaja kvo mu e Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted June 27, 2004 Share Posted June 27, 2004 Az mislia che e CPUto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted June 27, 2004 Share Posted June 27, 2004 Az imah podoben problem predi puskam si pc-to lampichkata sveti no nqma nikva kartina nito se chuva harakterniq shum pri puskane kato otidoh do firmata se okaza che e ot zahranvaneto no za teb ne znam Link to comment Share on other sites More sharing options...
lada_1500 Posted June 27, 2004 Share Posted June 27, 2004 дьно,CPU,захранване -много работи може да са,а в Bios-а можеш ли да влезеш,и клоквал ли си нещо.Наи-бьрзо ще стане иди в някоя фирма да ти чекнат компа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The^Undertaker Posted June 27, 2004 Author Share Posted June 27, 2004 Hum slojih drugo CPU pak su6tata istoriq , zahranvane imam si4ko razvurta uj, mai ostava duno , q kajete 4itav serviz !? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted June 27, 2004 Share Posted June 27, 2004 Nice and Easy Mukni go do tam, vuv firmata da se pravat na izkluchitelno umni , da ti zadavat vuprosi se edno ti znaesh otgovorite i t.n. Abe losha rabota , dano ne stignesh do tam.... Proveri si CPUto edit: Mai sme pisali po edno i sushto vreme Serviza te zove Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted June 27, 2004 Share Posted June 27, 2004 proveri si kondenzatorite na danotyo ako sa naduti zabrai novo dano i si svali danoto i vij dali nee dalo na kaso nqkoq pateka otzad to si li4i Link to comment Share on other sites More sharing options...
abatt doom Posted June 27, 2004 Share Posted June 27, 2004 Махни си паметта от слота и по4исти от прах. Даже почисти всичко за което се сетиш и видиш от мръсотия. После слагай на чисто и пробвай Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naso Posted June 27, 2004 Share Posted June 27, 2004 Има един неприятен вирус - Чернобил,тоя килеш може да ти даде такива артефакти ,още повече,че има щам който се активираше на всяко 26 число и прецакваше БИОСа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest the_hot_guy Posted June 27, 2004 Share Posted June 27, 2004 a we i az imah problem sa6tiqt s pc -to .Vklio4a go i ni6to ! nakraq v firmata go testvaha i ne moi sa ma ilagali 6oto sa priqteli kazaha 4e ot danoto ot kondezatorite nqkvi bili izgorqli i mi kazaha , 4e 6a go opravat za 5 lv i li nqkva takava bllizka cena ! i the devil zakvo da zabravq ako sa naduti to tva sa nqkvi 6ibani kondezatori deto mogat da sa smenqt kakto mi kazaha oniq ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SupraTRD Posted June 28, 2004 Share Posted June 28, 2004 Има един неприятен вирус - Чернобил,тоя килеш може да ти даде такива артефакти ,още повече,че има щам който се активираше на всяко 26 число и прецакваше БИОСа. Ами то заради този вирус всеки биоса си има защита , но малко хора се сещат да я активират.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
The^Undertaker Posted June 28, 2004 Author Share Posted June 28, 2004 Koiot glasuva za kondenzatori pozna ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted June 28, 2004 Share Posted June 28, 2004 Около 20-тина лева ще ти излезе смяната. Съвет: смени всички, а не само подутите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
The^Undertaker Posted June 28, 2004 Author Share Posted June 28, 2004 Около 20-тина лева ще ти излезе смяната. Съвет: смени всички, а не само подутите... abe te ne sa ba6 poduti kazva sa scepeli se i tnt , podbno na tebe sled studenec ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest the_hot_guy Posted June 28, 2004 Share Posted June 28, 2004 hah poznah , 4e e ot kondezatorite i az imah sa6tiqt ama absoliutno sa6tiq problem i vi kazah 4e 6a mu gi smenqt the devil zako vika novo duno neznam ama aide ! aide 4estito s novite kondezatori ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ITI Posted June 28, 2004 Share Posted June 28, 2004 Аз имах подобен проблем. Проблема е в CPU-то. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted June 28, 2004 Share Posted June 28, 2004 hah poznah , 4e e ot kondezatorite i az imah sa6tiqt ama absoliutno sa6tiq problem i vi kazah 4e 6a mu gi smenqt the devil zako vika novo duno neznam ama aide ! aide 4estito s novite kondezatori ! off az sam The_Devil toi e XC^^The_Devil^^ /off awe na mene mi prai problem sas interneta ne6to USB-totriaa go restartiram pone 5 pari za da tragne neta i m e strah da go izklu4vam Link to comment Share on other sites More sharing options...
mentor Posted June 29, 2004 Share Posted June 29, 2004 i the devil zakvo da zabravq ako sa naduti to tva sa nqkvi 6ibani kondezatori deto mogat da sa smenqt kakto mi kazaha oniq ! Защото при тези многослойни дънни платки, които се правят в момента е много голям шанса да се преебе работата като се развъртиш с поялника ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.