JOKe Posted March 21, 2003 Share Posted March 21, 2003 a we na 1vo edno oplakvane StarWars episod 2 go ima na 2 mesta na 1voto e ot 1 file s ujasno kachestvo na 2roto kadeto sa 2 cd-ta kato iskam da go svalqam dava greshka v apachito taka i sq vaprosa : Nqakoi ako sluchaino e gledal svalqal puskal ili koito e kachil STARWARS 4 5 6 moje li da mi kaje kak im e kachestvoto v smisal da ne e kato na Starwars 2 det e 1CD shtoto to nemojeshe da se gleda 10x predvaritelno na otzovilite se btw pitam shtoot mn mi se gledat 4 5 i 6 ama ako sa s gadno kachestvo da ne si igraq da gi svalqam Link to comment Share on other sites More sharing options...
xway Posted March 21, 2003 Share Posted March 21, 2003 Качеството като за филми отпреди 20 години е направо перфектно. А и когато се съмняваш за даден филм винаги можеш да свалиш няколко mb и сам да видиш какво е качеството. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted March 21, 2003 Share Posted March 21, 2003 Vednaga ti kachvam moeto kachestvo...2xCD AC3 DIVX na Star Wars 2 Ako izkash de Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOKe Posted March 21, 2003 Author Share Posted March 21, 2003 xway : s kvo moga da pusna file-a kato e svalena samo 1 chast ot nego ne che neshto ama shtoto ne sam probval ZGAN : as go gledah starwars 2 s gadno kachestvo veche pone se vodi 4e sam go gledal taka che ne kachvai nishto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prasko Posted March 21, 2003 Share Posted March 21, 2003 Zgan ka4i ka4i batka --- episode 2 mi sa gleda Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaq Posted March 21, 2003 Share Posted March 21, 2003 I na men Link to comment Share on other sites More sharing options...
xway Posted March 22, 2003 Share Posted March 22, 2003 xway : s kvo moga da pusna file-a kato e svalena samo 1 chast ot nego ne che neshto ama shtoto ne sam probval Друг път търси във форума - http://www.warez.ru/forum/index.php?act=ST...5&hl=avipreview Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted March 22, 2003 Share Posted March 22, 2003 MI...shte go kacha no nqma da stane barzo shtoto sami znaete che 2 diska ne sa malko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.