tomolino Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 ne znam dali to4no tuk mu e mqstoto za vyprosa mi,ama aide 6te vi kaja kakyv mi e problema...ne znam dali si spomnqte predi vreme kato izlezna "NFS Underground" kolko narod ima6e problemi sys tazi igra ot sorta na izhvyrlqne,zabivane po vreme na save i vse ne6ta ot sorta....ta az togava imah problem sys save-neto....edin poznat me svetna da si promenq malko nastroikite na encodinga za celiq windows..i o da ne6tata si doidoha na mqstoto,NO...do momenta v koito ne si q uninstall-nah igrata i se okaza 4e ve4e nqma nujda encodiraneto da mi e promeneno...problema e 4e ne znam kak da go vyrna v starite mu parametri i sega nqkoi ot programite mi i nqkoi saitove mi gi dava kriptirani...fuck....ako e ne6to lesno za obqsnqvane i nqkoi znae kak stava pls daite edno ramo 4e ve4e ne se izdyrja.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted June 27, 2004 Share Posted June 27, 2004 Promeniash si navsiakude v Windowsa languagea na ENGLISH i niama da imash problemi sus save i drugi podobni gluposti........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomolino Posted June 28, 2004 Author Share Posted June 28, 2004 да де ама като ме е страх да пипам там където не разбирам...миналия път това ми го направи един приятел и нощо не помня къде пипа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted June 28, 2004 Share Posted June 28, 2004 Start->Control Panel->Regional And Language Options->Advanced. Ot padashtoto menu izbirash Bulgarian ako iskash da rabotish kato horata ili English (United States) ako iskash da igraesh igrata otnovo. Uspeh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.