Jump to content
BulForum.com

Dovolni li ste ot interneta si

BLADE

Mislq che Neta mi e :  

299 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 506
  • Created
  • Last Reply
Ot 30 min svalqm s peering 15 kb/s

a trqbva s min 30 :wir  :angry1  :angry1

мрежата е точно толкова бърза колкото е наи-бавното и звено

(ако сървара от които теглиш е с лоша връзка не очакваи твоита да е по добра)

Ot 30 min svalqm s peering 15 kb/s

a trqbva s min 30 :wir  :angry1  :angry1

хахаха

къде го пише че трябва ? :woot

ако още не сте разбрали скоростите са shared(негарантирани) така че може и 1к да ти е ;)

аз снощи свалях с 60к международно.Кво да говора повече

хахаха

къде го пише че трябва ?  :woot

ако още не сте разбрали скоростите са shared(негарантирани) така че може и 1к да ти е ;)

аз снощи свалях с 60к международно.Кво да говора повече

Е да то хората са го казали , ама айде да та вида с тая негарантирана скорост цял месец а? Дали ще говориш после така! :)

:punk

slain doooobre

pishe si go v site-a....tova che sa shared ne zna4i 4e moje da sa mi 1 k....

Neka sa 1 puk gledai she ostane li nqkoi na ek

Az puk s 80 k mejdunaroden :P

На мене интернет трафика, по договор, ми е 64Kbps негарантиран, в действителност е 2-3 пъти по-бърз, като моментната скорост е в границите 8-60KBps.

Та който е недоволен от международния на И+ да дойде да ми се оплаче на мене.

Всички реват заради локалния трафик.Всеки иска повече локален трафик отколкото интернац. в това число и аз ама май май само си искам.Аз освен от БГ пееринг почти несвалям.И ако ще дърпам нещто то ще е максимум 3-4 Мб.Боли ме фара за нета отвънка аз да си имам 400-500Кб или дори 1Мб локален трафик пък ....... :D (Only Dreams)

На мене интернет трафика, по договор, ми е 64Kbps негарантиран, в действителност е 2-3 пъти по-бърз, като моментната скорост е в границите 8-60KBps.

Та който е недоволен от международния на И+ да дойде да ми се оплаче на мене.

и от международния сваляш игри/музика/филми/програми така ли !? хаха .. за игри онлайн ти трябват около 7кб/с постоянни ,а иначе аз не свалям нищо по-голямо от 2-3мб(кракове за игри) нз наистина за какво ти е толкова голям международен като той по някога се равнява на локалния .. вместо локалния да е 10 пъти по-голям (примерно)

Не ми се ще да разпалвам пак дискусията, ама и питането ми е в друга насока.

От одеве нета като че ли нещо клепа. Пуснах пинг към гейтуейа одеве и първия пакет се върна за 400мс, което ме стресира, но другите бяха под 5, откакто от одеве пускам пинг е само така - ок. warez.ru ми се зарежда наред, но пиъринга и външния са зле ...

Само при мен ли е проблема? Звъня на съпорта, ама от одеве не улучвам свободна линия, така че може би проблема далеч не е само при мен :\

П.П. Тук Каршиака B)

ок. warez.ru ми се зарежда наред, но пиъринга и външния са зле ...

Абсолютно в същото положение съм и аз. И в чата много хора се оплакваха. Дано го оправят скоро.

ми по принцип съм доволен,но такова нещо като днес не бях вийждал..уж БГ пииринга ми е 256 Kbps за сваляне,а в момента от дата.бг тегле с 0.00KB !!!а сега стана 2.11!прогрес!

и кво ся..няма ли да оправите проблема,ако изобщо има такъв?!?!?!

:angry1

спокойно дееее-може и профилактка някфа да правят-кфо толкова.ще се оправи...търпение братя-и аз искам да си скивам форума на датата ама неможе да ми зареди по половин час...

ако е профилактика ще им загрея телефона-имат право да я правят (според договора) само 1-ви и 3-ти понеделник на месеца от 13 до 17 часа(май това бяха часовете!)!

Е аз точно щях да звьня на сьпорта,ама като гледам маи не сьм само аз и явно правят нещо пак :wir ,при мен днес почти отвсякьде имам лост пакети 10-40% и често отварям някви саитове :blink: и пинга в баттле.нет скочи от 100 на 400,аи дано го опраявт по-бьрзо че ми писна вече :sick :angry: :blink:

ако е профилактика ще им загрея телефона-имат право да я правят (според договора) само 1-ви и 3-ти понеделник на месеца от 13 до 17 часа(май това бяха часовете!)!

А според договора "имат ли право" да увеличават тарифите? Защо тогава не им мрънкаш ?

А според договора "имат ли право" да увеличават тарифите? Защо тогава не им мрънкаш ?

а къде е посочено,че не могат да ги вдигат?

ima problem sus traseto do sofia skusana e optika w raiona na Panagiurishte, kolegite ni uweriha che problema shte e ostranen tazi nosht, nadqwame se do sutrinta wsichko da e nared!

Molq imaite turpenie !

е ще го оправят има си хас така да остане, във форуми се влиза ама само толкова, едно мп3 да си свали човек не може :P , то в последно време много кофти нещо: тоя порт 8084 не знам ква машина е и кво е толкова натоварен ама е досадно по 10 пъти да дава

#!/bin/sh
echo -en "Status: 503 service unavailable\r\nContent-type: text/plain; charset=windows-1251\r\n\r\n";
if [ "$REDIRECT_LIMITIP" ]; then
echo "too many connections from $REMOTE_ADDR"
else
echo service unavailable

fi

след като съм на 1 коннекция, няма нови филми, игри ... 0 free FTP седи от доста време ... :cry

е ще го оправят има си хас така да остане, във форуми се влиза ама само толкова, едно мп3 да си свали човек не може  :P , то в последно време много кофти нещо: тоя порт 8084 не знам ква машина е и кво е толкова натоварен ама е досадно по 10 пъти да дава
#!/bin/sh<!--QuoteEBegin-->echo -en "Status: 503 service unavailable\r\nContent-type: text/plain; charset=windows-1251\r\n\r\n";<!--QuoteEBegin-->if [ "$REDIRECT_LIMITIP" ]; then<!--QuoteEBegin-->	echo "too many connections from $REMOTE_ADDR"<!--QuoteEBegin-->else<!--QuoteEBegin-->	echo service unavailable<!--QuoteEBegin--><!--QuoteEBegin-->fi

след като съм на 1 коннекция, няма нови филми, игри ... 0 free FTP седи от доста време ...  :cry

8084 ima problem ot 10 dni raida raboti s 1 disk po-malko nadqwame se do 2 dni da pristigne diska (po-specialen e tui kato 8084 e razlichen masiv) i da go fixnem,

dnes pristignaha diskowe taka che do 1-2 dni shte ima novi 800 GB mqsto.

в кои всички се влиза?

я натиснете линка на картинката на подписа и влезте във форума на това радио!

все пак имам търпение,щом проблема е такъв..добре че утре сутрин съм на работа :)

800ГБ уау!това е малко ( :P ) хихихик

нет-а взе,че се оправи!СУПЕР!

Интернет: БТК: Почваме със скорост 1 гигабит

Posted on 14.07.2004 12:41:15 by madwitch

Тази мрежа ще обхване всички 30-40 големи града в България в радиус 5-10 км около всеки, обясни Питър Ковел. През нея ще се предоставят всички услуги на БТК със значително по-висока скорост от останалите мрежи - 1 гигабит, като скоростта ще се увеличава във времето.

Така се осигурява 100 пъти по-голяма бързина при ползването на дадена услуга, като тази мрежа на БТК няма да има конкуренция в България. Услугите са в пакет - широколентов достъп до Интернет, мултимедия, цифрова телевизия, поръчки на филми и музика през сървър, избор на виртуални телефонни централи и много други. Те ще са на по-ниски цени от тези при стандартна свързаност за обслужване на същия поток информация. На потребителя няма да се налага да прави каквато и да било инвестиция освен в компютър.

Като начало изграждаме мрежи в 7-те най-големи града в България. София вече е покрита почти изцяло. Оборудването на 7 града е инсталирано и се довършват някои оптични връзки. После те ще бъдат свързани на национално ниво. Техниката е доставена от "Сиско" и сигурността й срещу хакерски атаки и претоварване е много висока.

РАдвай се народе ще има екщън между доставчиците.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...