Horizon21 Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 Здравейте! Скоро си пуснах бърз интернет (тарифата му е 55 мегабита, свалям с 10-11 мб/с). Ситуацията е следната: 3-стаен апартамент с 2 компютъра - 1 лаптоп и един настолен компютър. В момента лаптопа е свързан в хола с етернет кабела директно от доставчика, а десктоп пц-то е с USB мрежова карта (TP_LINK 422g, 54 mbit) и ползва нета на съседа. Искам бюджетно решение от сорта на макс 70-75 кинта. Примерно дали ще ми свърши работа някой 150-мегабитов модем + 150 мегабитова безжична карта за десктоп пц-то, което е в кухнята (там няма кабел, под наем съм, хазяинът не дава да се дупчи...) Лаптопът искам да си остане свързан жично, защото с него свалям торенти и скоростта е от значение. Не целя да възпроизведа всичките 10 мегабайта в секунда за десктоп компютъра, но поне 65-70 % от тях. Моля, драснете някое и друго предложение, с евентуални модели на карта и рутер. Млад и зелен съм по отношение на мрежовото оборудване, доста изчетох тези дни, но ми е нужно мнение на запознат човек. Предварително благодаря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.