Jump to content
BulForum.com

Духалка за кола

Recommended Posts

Мисля, че имах някаква с керамични нагреватели, която не ползвам, тъй като колата ми топли добре. Ще я потърся и ще ти я подаря. :))

Ако искаш калорифер, 12волта от запалката, купен е в4ера от Кауфланд за 15 лв. ще ти го дам за 10, утре мога да ти кача снимки

• 1 month later...

Здравей още продаваш ли я тази духалка да ми я пратиш-0898282642

Имаш ЛС

Имаш ЛС

13. Забранени са изолирани постове, несъдържащи никаква конкретна информация относно сделката, от сорта "имаш мейл", "имаш ПМ", "Пиши ми на скайпа" и т.н. По преценка на конкретния модератор, такива постове е възможно да доведат до warn и moderated още при ПЪРВО провинение, така че моля - вземете го предвид.

Еййй....ама как сам си търсиш процентите - преди 2 седмици ти махнах 20% за добро поведение и хубаво, че сега аз по случайност съм в ролята на "конкретния модератор". Ако друг колега беше видял темата преди мен, пак щеше да ти ги върне. ;)

ОК, извинявам се за поста, изтрий го, не знаех 4е и това ве4е е в забранените, тъй като редовно виждам такива постове

Няма да го трия - предпочетох само да го напомня в темата, за да го видят повече хора, които също не са наясно, че е забранено. Откакто е въведено, правилото не е премахвано, а в момента в който видим такъв пост - веднага има реакция...и не са чак толкова редовно такива постове, тъй като редовно следя форума....а и бутона за рапорт е добре да се ползва от време на време, че да забелязваме нарушенията по-добре. :)

Еййй....ама как сам си търсиш процентите - преди 2 седмици ти махнах 20% за добро поведение и хубаво, че сега аз по случайност съм в ролята на "конкретния модератор". Ако друг колега беше видял темата преди мен, пак щеше да ти ги върне. ;)

ОК, извинявам се за поста, изтрий го, не знаех 4е и това ве4е е в забранените, тъй като редовно виждам такива постове

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...