guinness Posted June 27, 2004 Share Posted June 27, 2004 И за мен Кършака е квартала.Vsichko si imame:kafeta,barove,krychmi,restoranti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEDi Posted June 27, 2004 Share Posted June 27, 2004 КЪРШАКА Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandro Posted June 27, 2004 Author Share Posted June 27, 2004 ki4uka si e ki4uka nqma kvo da govorim Link to comment Share on other sites More sharing options...
dinko Posted June 27, 2004 Share Posted June 27, 2004 не отценявайте качеството на кварталите по това колко са далече от центъра и по това къде са ви приятелите за да може мненията да са ви обективни Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted June 27, 2004 Share Posted June 27, 2004 Иначе съм в аджисана яко - от 3-те страни цигани от 4-тата централни гробища. Аз на 5 мин. от Аджисана, до тъпия fly'n'hi. А и иначе от бирфеста ми надуват главата с глупости редовно, а и слушам през 2-3 дена мощни крясъци "УУУУУ-ВООО-ЛНЕЕ-НИ-ЕЕЕЕЕЕЕЕ" и е едно от най-шумните места в пловдив щото непрекъснато е пълно с хора, ама не ща да живея другаде.Най-съм доволен че затвориха Liverpool щото сега е малко по-тихо Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted June 28, 2004 Share Posted June 28, 2004 според мен е най-яко да живееш между централна гара и бунарджика. кеф ти транспорт, каф ти кафенца, главната е на две крачки, дискотеки работи.... имаме си и Joss даже а транспорта е близо - от едната трана руски, от другата априлов, вечер не е много шумно особно по малките улички аwе направо тва е най-добрия квартал според мен, може би защото тук съм се родил и израстнал... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN4ETO Posted June 28, 2004 Share Posted June 28, 2004 Тракия казаххх!!!!! Btw не виждам нищо лошо във всеобхватния кър...кеф ти природата... аа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nibelung Posted June 28, 2004 Share Posted June 28, 2004 Jivyal sym 6 g. v Trakia - 30 m. do Centyra , naokolo samo asfalt i ciment - grozotiya. Pone imashe golemi nezastroeni tereni chovek da disha svobodno - sega i tyah nacvykaha s postroyki. Sega sym v Smirnenski - hubava priroda , krasivo e , ama samo svadlivi pensii ima. Inache mi se jivee na nyakoy ot hylmovete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dinko Posted June 28, 2004 Share Posted June 28, 2004 според мен е най-яко да живееш между централна гара и бунарджика.от едната трана руски, от другата априлов, вечер не е много шумно особно по малките улички това са едни от най-шумните улици в града не можеш да си простреш дрехите като хората и ако се тръкнеш в мазилката ставаш черен от оловото от автомобилите което се е наслоявало с годините Link to comment Share on other sites More sharing options...
xKilleR Posted June 28, 2004 Share Posted June 28, 2004 Nai-ludiqt kvartal e smirnenski be nqma po-kroti4ak kvartal, kvo kat ima pensii te ne izlizat ot tqh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN4ETO Posted June 28, 2004 Share Posted June 28, 2004 Jivyal sym 6 g. v Trakia - 30 m. do Centyra , naokolo samo asfalt i ciment - grozotiya Айде да не завиждаш моля моля Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defender Posted June 28, 2004 Share Posted June 28, 2004 Nai qk kvartal e ki4uka -prosto horata sa po-gotini.Navsqkade si pomogat vse edno si na selo ,ka6ti4ki zelenko a i centara e blizo.Kra4mite sa nai-qki ima i mladi hora za razlika ot Smirnenski.Da uto4nq:Jiveq na centara ba4kam v Smirnenski.Za Ki4uka imam v predvid 4asta -Sto4na gara-Skopie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nibelung Posted June 28, 2004 Share Posted June 28, 2004 Айде да не завиждаш моля моля Za kakva zavist mi govorish ??? Imah 3-staen i go prodadoh , zashtoto ne mi haresvashe tam !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN4ETO Posted June 28, 2004 Share Posted June 28, 2004 Аз пък имам четиристаен и за нищо на света нема да си го продам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gats Posted June 28, 2004 Share Posted June 28, 2004 be xora ne razbirate li 4e trakiq e mqsto za xora koito rabotqt.ednoobrazie,nqma magazini xodi6 kat altav za edna boza(naprime) dve zavedeniq i mije6 da si xodi6 na volq kat na selo i da see6 tapa 4arevi4a kolkoto 6te6.taka 4e ne mi kazvaite 4e trakiq e nai xubav kvartal.toi ne e kvartal a ..... Ina4e jiveq v ki4uka ibiva gore dolo ima transport i ne e mnogo 6umno zavedeniq bol i dobri xora Link to comment Share on other sites More sharing options...
bl8 Posted June 28, 2004 Share Posted June 28, 2004 На кючука якото му е вечер като излезе някоя мангалка от храстите и ти каже "айде бате къпана съм". Въпроса мисля, че не е най-спокойния квартал, а кой е най-якия. Защото всеки си има критерйй за "якост" и почти всеки си хвали неговия квартал. И все пак всички кавартали са в Пловдив, а това е най-готиния град за мен :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted June 28, 2004 Share Posted June 28, 2004 Spored men vseki si ima lichni predpochitania kum daden kvartal az primerno sum ot karshaka i tuka si mi haresva no primerno na drug tuk ne mu haresva tozi kvartal a na treti puk ne mu haresva edi koi si kvartal prosto vseki e s razlichno mnenie za tova kakvo e gotin kvartal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gats Posted June 28, 2004 Share Posted June 28, 2004 pravi ste no vse pak trakiq ne moje da se xvali kat nai xubaviq nemislite li taka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted June 28, 2004 Share Posted June 28, 2004 Все пак аз сега се сетих,че ми се живее някъде в квартала на Сахат тепе.Много е яко-тихо и спокойно.Ама в близките месеци ще седя в Изгрев)И тук не е лошо-поне не беше де,ама преди 12-13 години.Нямаше индианци или както каза някой куул нигазззз и си беше ок Сега трябва да убеждаваш някой стафар на спирката,че не се друсаш и в крайна сметка да го напсуваш накрая Link to comment Share on other sites More sharing options...
dinko Posted June 28, 2004 Share Posted June 28, 2004 be xora ne razbirate li 4e trakiq e mqsto za xora koito rabotqt.ednoobrazie,nqma magazini xodi6 kat altav za edna boza(naprime) dve zavedeniq i mije6 da si xodi6 na volq kat na selo i da see6 tapa 4arevi4a kolkoto 6te6 и бил ли си някога там петте петте наи болеми магазини в пловдив се намират в тракия денонощни магазини има над 20 и в която и част на тракия да живееш са на не повече от 5 минути пеш (в твоя кичук има един) в целия град има 3 денонощни аптеки и едната е в тракия има кино заведенията са повече от главната има 5 банки и парно което в кичука ще го имате след 30 години а след 20 години блоковете ще са за събаряне заради възраста им всички кабели са под земята а на мтого места в кичука са по стълбовете всички дупки по улиците в тракия са по малко от тези които са пред ресторант хоризонт и после не знам кое е село Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 28, 2004 Share Posted June 28, 2004 и бил ли си някога там петте петте наи болеми магазини в пловдив се намират в тракия денонощни магазини има над 20 и в която и част на тракия да живееш са на не повече от 5 минути пеш (в твоя кичук има един) в целия град има 3 денонощни аптеки и едната е в тракия има кино заведенията са повече от главната има 5 банки и парно което в кичука ще го имате след 30 години а след 20 години блоковете ще са за събаряне заради възраста им всички кабели са под земята а на мтого места в кичука са по стълбовете всички дупки по улиците в тракия са по малко от тези които са пред ресторант хоризонт и после не знам кое е село петте най-големи магазина? кой са те? за Румове става въпрос нали? за големи търговски центрове. ми незнам... се ми се струва че Евмолпия, Молдавия и централните хали са търговски центрове и НЕ СА в тракия. денонощни магазини на 5 минути? ми бях един път на купон в тракия.. излезнах в 10 часа да търса магазин (по-точно не да го търся.. ами да ида до него, защото ми бяха казали къде е) вървях до магазина 10 минути. и 10 минути обратно. 20 минути само до магазина. то купона щеше да свърши ако не го знаех къде е тоя магазин. тука на сточна гара има 2. къде го видя тоя 1 в целия квартал? все пак има и бензиностанции за тая работа. за аптеките незнам,но те ако не бяха сложили аптека и там... някой ще земе да почине докато си вземе лекарство от аптека на центъра. те хората мислят и за околията все пак. нали и там има гласоподаватели. (тва последното от части е в кръга на майтапа). кина и тука има. Lucky Cinema пък и то ако нямаше кино... трябваше до центъра да се разхождате. за заведения не знам. един път 40 минути търсихме места... (имаше 2 заведения ... Faces и Broadway) най-накрая си фанахме рейса и си отидохме на центъра. парно закво??? за главоболия (аз искам парно, ама съседа неще). ние тръби си имаме прекарани. и тука кабелите са под земята... ние като имахме кабелна през шахтите на БТК вие още през блоковете сте я мятали там. дупките можеби... все пак пътищата са правени доста преди тия в тракия. пък и то кви дупки да има .. то сичко там е булеварди. другото е нива и пътеки минаващи помежду тревите в които скоро и крокодили ще се появят сигурно. няма какво да говорим. те са си го казали хората ЖК. Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted June 28, 2004 Share Posted June 28, 2004 петте най-големи магазина? кой са те? за Румове става въпрос нали? за големи търговски центрове. ми незнам... се ми се струва че Евмолпия, Молдавия и централните хали са търговски центрове и НЕ СА в тракия. денонощни магазини на 5 минути? ми бях един път на купон в тракия.. излезнах в 10 часа да търса магазин (по-точно не да го търся.. ами да ида до него, защото ми бяха казали къде е) вървях до магазина 10 минути. и 10 минути обратно. 20 минути само до магазина. то купона щеше да свърши ако не го знаех къде е тоя магазин. тука на сточна гара има 2. къде го видя тоя 1 в целия квартал? все пак има и бензиностанции за тая работа. за аптеките незнам,но те ако не бяха сложили аптека и там... някой ще земе да почине докато си вземе лекарство от аптека на центъра. те хората мислят и за околията все пак. нали и там има гласоподаватели. (тва последното от части е в кръга на майтапа). кина и тука има. Lucky Cinema пък и то ако нямаше кино... трябваше до центъра да се разхождате. за заведения не знам. един път 40 минути търсихме места... (имаше 2 заведения ... Faces и Broadway) най-накрая си фанахме рейса и си отидохме на центъра. парно закво??? за главоболия (аз искам парно, ама съседа неще). ние тръби си имаме прекарани. и тука кабелите са под земята... ние като имахме кабелна през шахтите на БТК вие още през блоковете сте я мятали там. дупките можеби... все пак пътищата са правени доста преди тия в тракия. пък и то кви дупки да има .. то сичко там е булеварди. другото е нива и пътеки минаващи помежду тревите в които скоро и крокодили ще се появят сигурно. няма какво да говорим. те са си го казали хората ЖК. Едно е сигорно, много си зле с ориентацията щом не можеш да си намериш денонощен магазин или пък заведение и то вечерта(че то друг квартал с толкова заведения и магазини, които работят цяла нощ няма ) А големите магазини са Метро,Сани,Технолукс плюс два търговски центъра(бившите румове Тракия и Детски свят, които са доста по добре от Евмолпия пък да не говорим за Молдавия ) и още два се строят в момента за бензиностанции и газстанции няма да говорим щото даже са в повече а по въпроса за парното и топлата вода, което си е голям плюс едва ли имаме повече или по-различни проблеми от всеки друг квартал в града, който има парно(а като си имате траби що не се грейте на тях зимата а мъкните кофите с въглища )На всичкото от горе сме единствените с две кабелни, а и първите с IP-телефония и още един куп "екстри", които някои други квартали едвали някога ще имат а ние бързо наваксваме с това, което ни липсва(не че се сещам за нещо, което си нямаме ) PS:А това за крокодилите е готино(най-голямата екстра), ще почнат да излъчват "Ловеца на крокодили" от Тракия Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 29, 2004 Share Posted June 29, 2004 Едно е сигорно, много си зле с ориентацията щом не можеш да си намериш денонощен магазин или пък заведение и то вечерта(че то друг квартал с толкова заведения и магазини, които работят цяла нощ няма ) А големите магазини са Метро,Сани,Технолукс плюс два търговски центъра(бившите румове Тракия и Детски свят, които са доста по добре от Евмолпия пък да не говорим за Молдавия ) и още два се строят в момента за бензиностанции и газстанции няма да говорим щото даже са в повече а по въпроса за парното и топлата вода, което си е голям плюс едва ли имаме повече или по-различни проблеми от всеки друг квартал в града, който има парно(а като си имате траби що не се грейте на тях зимата а мъкните кофите с въглища )На всичкото от горе сме единствените с две кабелни, а и първите с IP-телефония и още един куп "екстри", които някои други квартали едвали някога ще имат а ние бързо наваксваме с това, което ни липсва(не че се сещам за нещо, което си нямаме ) PS:А това за крокодилите е готино(най-голямата екстра), ще почнат да излъчват "Ловеца на крокодили" от Тракия аз магазина както казах го намерих.. само дето беше далечко. Метро не е точно в тракия ... както си забелязал предполагам. а Билата е по-голяма от Сани. кофи с въглища не мъкнем. не е ли по-лесно да се купи климатик. и без тва за по 300 лева зеха да ги продават вече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyne Posted June 29, 2004 Share Posted June 29, 2004 A we kar6iaka rulezzzzz .TRakiq mnoo mnoo sux .Palno samo s blokove i s narkomani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airfan Posted June 29, 2004 Share Posted June 29, 2004 w00x - не си съвсем прав. Това, че магазините са в периферията на квартала не ги прави в друг квартал. Или ти твърдиш, че са в ничий квартал? Сани не е по-малък от Била. Да топлиш жилище с електричество е равно почти на безумие, според мен. С парното се затопля и панела дори, самата топлина е много по-уютна, а и дори да се спре парното, доста по-дълго се задържа топлината от парно, от колкото от климатик или печка. Телефонните линии са с много по-добро качество. Автобусните и тролейбусните линии са повече, като осигуряват много много по-добра връзка с останалата част от града, за разлика от Кючук Париж или Смирненски. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.