Sandro Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 hora koi spored vas e nai gotiniq i podreden kvartal v plovdiv Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 няма такъв с изключение на центъра малко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 Хмм,и аз мисля така.Куца му нещо на тоя Пловдив,навсякъде става от зле по-зле,никнат кооперацийки като гъби/тоест по-много и където им дойде/.Та лоша е работата Link to comment Share on other sites More sharing options...
dinko Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 според мен тракия е най-добре устроения квартал и улиците са най-добри навсякъде е осветен чист е и има наи-много денонощни заведения и магазини единствено дърветата са му малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 според мен тракия е най-добре устроения квартал и улиците са най-добри навсякъде е осветен чист е и има наи-много денонощни заведения и магазини единствено дърветата са му малко и аз така мисля особено за дърветета в кичука и в смирненски има супер мноо дърветa и лятото е доста по приятно Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 няма такъв с изключение на центъра малко. ima neshto ferno f tfa inache kfartal marasha nai mi haresfa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandro Posted June 26, 2004 Author Share Posted June 26, 2004 ne znam hora az sam ot kichuka i tozi kvartal me kefi nai mnogo naistina imame mnigi darveta i lqtoto e super osven tova vsi4ko e nqkak si podredeno to4no na mqstoto si kogato ti trqbva a i balgarite satavlqvat 98% ot naselenieto mnogo gotin kvartal Link to comment Share on other sites More sharing options...
dinko Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 в кичука и в смирненски има супер мноо дърветa и лятото е доста по приятно в смирненски наитина е добре ама кичука има наи-много дупки от целия град на повечето места е тъмно и само изгрев го преварва по мръсотия Link to comment Share on other sites More sharing options...
bl8 Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 Изгрев, аджисана, столипиново ... Куул нигаз лив деър :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 каршияка(къшияка) бали му майката как се пише, много ми харесва. живея там, но все пак това не е единствената причина. близко до центъра е, хубаво кварталче, все повече и повече хубави заведения отварят врати, басейна на "Санкт Петербург", абе хубаво е! Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 според мен тракия е най-добре устроения квартал и улиците са най-добри навсякъде е осветен чист е и има наи-много денонощни заведения и магазини единствено дърветата са му малко Абсолютно вярно А с дърветата ще се навакса(м/у дрогото от метро до матевски може да се каже, че не никак лошо от към дървета) vasil088 кое му е добрето на центъра Но общо взето, като цяло мисля, че velvet_underground е прав "Куца му нещо на тоя Пловдив,навсякъде става от зле по-зле,никнат кооперацийки като гъби/тоест по-много и където им дойде/.Та лоша е работата " Link to comment Share on other sites More sharing options...
bl8 Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 Центъра си е готин кварта, предвид това, че си близко до главната. Въпреки, че ШЦ си е едно доста стабилно понятие - от макдоналдс до ЖП линиите ... Доста народ живеят, има кафета, магазини глупости .... Що не пуснете и Poll да гласуваме, мисля, че биха се получили интересни резултати. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenko_Nell Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 Мараша Rulezz Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 Що не пуснете и Poll да гласуваме, мисля, че биха се получили интересни резултати. Като знаем какво става в теми от рода "кой е по най" наяма смисъл Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iv4ity Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 ами аз мога да кажа за смирненски нещо,понжге живея там:улиците ни ги оправиха горе-долу...лампите бачкат по режим...има доста дървета...няма много голяма престъпностама тва сигурно щото кмета живее на съседната улица Link to comment Share on other sites More sharing options...
R_A_I_D_E_R Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 за мен центъра е най-добрият квартал (ест. че живея там ) защото ми е на близко до главната и обшо взето всичко ми на доволно разстояние Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niilo Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 Абе тия теми с цел трупане на постове ли се правят? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 А сега по темата, мислите ли че центъра има нужда от подновяване, много от плочите от времето на комунизма, когато всеки град се ремонтираше с мрамор само при гостуване на съветски глави, са почнали да се чупят. Изобщо какво трябва да се подобри в града. ммда бе тея блочки бая са изпочупени.време им е за смяна ама се съмнявам Питам щото имам намерение да се кандидатирам за кмет още от сега събираш гласоподаватели а ? добра стратегия Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 Питам щото имам намерение да се кандидатирам за кмет Вече имаш един глас от мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEKTIK Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 Ами аз също съм за центъра,въпреки,че центъра е много обширно понятие...Харесвам католишкия квартал(улиците около между бул.Мария Луиза и Богомил),харесвам кварталите около тепетата(около Альоша-Волга и около Сахат тепе-Антим Първи и пр.). Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRAIMAN Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 za men nqma nai-hubav kvartal.V seki edin ot tqh ima po 2-3 hubavi mesta,zeleni poddarjani,4isti........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 не съм чел цялата тема но мисля че центъра rulezz Link to comment Share on other sites More sharing options...
blowcow Posted June 27, 2004 Share Posted June 27, 2004 Аз съм от/за каршака, чувал съм че той е наи населения квартал незнам за другите, не мога да говоря след като не сам живял в тях, но също мисля и че Тракия е хубав квартал, въпреки че както казахте липсват дървета Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hell-Patrol Posted June 27, 2004 Share Posted June 27, 2004 Каршияка поздравява останалата част от Света!!!Живи и здрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted June 27, 2004 Share Posted June 27, 2004 Zentralnata chast na grada e c00l Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.