Saint_Frantic Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 Nqkoi pomni li kude se namirashe tova kino.Shte sym vi balgodaren. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 v ki4uk pari6 do pazara. do nego ima i edna carkva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saint_Frantic Posted June 26, 2004 Author Share Posted June 26, 2004 Znaeh si az. Blagodarq mnogo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 Слизайки по бетонния мост посока Кичука на кръстовището свиваш в ляво и след 100-тина метра от ляво е киното Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 До събота пазара се намира. Ако слизаш от надлез "Родопи" движиш се по павираната улица("Даме Груев") и като минеш 4-тата пресечка отдясно ще стигнеш до него. Ако идваш от стария надлез. Като слезеш свиваш наляво пак по павирата улица гледаш наляво и няма начин да го пропуснеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velikiat Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 на колоните му пише звучното "БОТЕВ" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted June 27, 2004 Share Posted June 27, 2004 A дават ли някакви филми или са го обърнали на театър само? Много ми се ходи на кино и то точно там! Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 27, 2004 Share Posted June 27, 2004 A дават ли някакви филми или са го обърнали на театър само?Много ми се ходи на кино и то точно там! Мисля че миналата 2003(може и 2002 да е) година даваха филми но за кратко време. Сега в момента няма. Иначе и на мен ми се ходи там. Нали ми е на 100 метра от нас . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.