maspas Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 Supermini, с големината на нокът, колкото nano reciever-ите на безжичните мишки, поддържа N СТАНДАРТ ( до 150 mbps ) + driver disk for WIN2K, XP, VISTA, WIN 7, MAC OS, LINUX !!! price: 40 lv http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2398/158919756320736020551292000002x0b4iINV0pBqegtmedh6.JPG Link to comment Share on other sites More sharing options...
victory Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 Supermini, с големината на нокът, колкото nano reciever-ите на безжичните мишки, поддържа N СТАНДАРТ ( до 150 mbps ) + driver disk for WIN2K, XP, VISTA, WIN 7, MAC OS, LINUX !!! price: 40 lv http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2398/158919756320736020551292000002x0b4iINV0pBqegtmedh6.JPG Уважаеми господине, дори хляба се продава според вида му. Научете се да давате точна информация. Модел, производител, линк към описанието и т.н. Модераторите Ви правят често забележки, но по незнайни за мен причини... вие не възприемате. Явно Ви доставя удоволствие да дразните хората. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maspas Posted December 10, 2010 Author Share Posted December 10, 2010 Уважаеми господине, дори хляба се продава според вида му. Научете се да давате точна информация. Модел, производител, линк към описанието и т.н. Модераторите Ви правят често забележки, но по незнайни за мен причини... вие не възприемате. Явно Ви доставя удоволствие да дразните хората. УВАЖАЕМИ ГОСПОДИНЕ, досега никой модератор не ми е правил забележка за такова нещо ! аз съм в тоя форум от 2006 г. и никой досега не се е оплакал от нещата, които съм му продал ! освен това смея да твърдя, че нещата втора употреба, които продавам, винаги са били като нови и в перфектно състояние, защото си пазя стоките като очите си, да не говорим, че голяма част от тези неща са чисто нови ! ако ти се дразниш от нещо, си е твой проблем !!! за инфо: марката е EDUR колкото и да се напъваш, няма да го намериш в ЕРА-та Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulgaran Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 Като пояснение ще си позволя да се включа, за EDUR не съм чувал но за EDUP, ДА .Дано не се сметне като излишен спам, но за бъдещите купувачи ще е важно да се изясни марката. Друго което ми направи впечатление е : казвате че от 2006 година сте в този форум, а профила ви е създаден 06-June 09 което също буди доза съмнение. Така и така съм почнал да пиша, също обърнах внимание че преди време продавахте втора употреба стоки на HAMA със завишени цени или на същите цени като във магазина на VALi където те са чисто нови с гаранция. Не че се заяждам но тези неща ми изостриха вниманието. По темата: На какво разстояние има ефект този wireless като се има предвид малките размери на антенката му, вие до колко имате наблюдения върху работата му ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maspas Posted December 10, 2010 Author Share Posted December 10, 2010 Като пояснение ще си позволя да се включа, за EDUR не съм чувал но за EDUP, ДА .Дано не се сметне като излишен спам, но за бъдещите купувачи ще е важно да се изясни марката. Друго което ми направи впечатление е : казвате че от 2006 година сте в този форум, а профила ви е създаден 06-June 09 което също буди доза съмнение. Така и така съм почнал да пиша, също обърнах внимание че преди време продавахте втора употреба стоки на HAMA със завишени цени или на същите цени като във магазина на VALi където те са чисто нови с гаранция. Не че се заяждам но тези неща ми изостриха вниманието. По темата: На какво разстояние има ефект този wireless като се има предвид малките размери на антенката му, вие до колко имате наблюдения върху работата му ? да грешката е моя - EDUP ! да, този профил ми е оттогава, но тук присъствам реално от декември 2006, но първият ми профил беше баннат заради неподходящо име и аватар, незнайно защо доста време след създаването му ,но както и да е ! а сегашният ми "уорн" е заради намаление на цена с 1ст. по-малко от минималната във връзка с една тема за bluetooth. а относно ХАМА, не се сещам, конкретизирай се ! относно wi-fi адаптера - както всичко друго, може да се тества на място, нямам наблюдения върху него, пробвал съм го само че работи. това е да грешката е моя - EDUP ! да, този профил ми е оттогава, но тук присъствам реално от декември 2006, но първият ми профил беше баннат заради неподходящо име и аватар, незнайно защо доста време след създаването му ,но както и да е ! а сегашният ми "уорн" е заради намаление на цена с 1ст. по-малко от минималната във връзка с една тема за bluetooth. а относно ХАМА, не се сещам, конкретизирай се ! относно wi-fi адаптера - както всичко друго, може да се тества на място, нямам наблюдения върху него, пробвал съм го само че работи. това е АДАПТЕРЪТ СЕ СВАЛЯ ОТ ПРОДАЖБА ! остава за лична употреба Link to comment Share on other sites More sharing options...
rargirov Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 off/ Не е за тук спора... Лично аз не бих си купил нищо от човек с такъв аватар.... направо не знам как продаваш /off Има ли гаранция (да не съм off )? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.