Jump to content
BulForum.com

Продавам монитор Dell U2211H НОВ

Recommended Posts

Продавам монитор Dell U2211H .

u2211.jpg

Ето малко данни:

http://www.pro-bg.com/product/monitor/Dell%20U2211H_8360.html

Матрица: IPS ( In-Plane Switching )

Размер на екрана 21,5" (54.61 cm) Wide LCD

Резолюция 1920 x 1080 at 60 Hz; Widescreen (16:9)

Разстояние м/у точките, mm 0.247 mm

Време за реакция, ms 8 ms

Яркост, cd/m2 250 cd/m2

Статичен контраст 1000:1

Динамичен контраст 10 000:1

Ъгъл на видимост H/ V 178° / 178°

Други 5 USB, DVI, DisplayPort, Height Adjustable, Pivot, Black

Ето ревю в което може да се видят настройки за калибрация и до каква точност идва при дадените настройки:

http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_u2211h.htm

Закупен е на 07.12.2010г от СТЕМО Пловдив. Към момента монитора е работил около 6 часа ( 08.12.2010 22:51 ).Оставаща гаранция 3 години. Винаги се гаси когато не се ползва Монитора няма изгорели, заспали нито дори полегнали пиксели. Продавам го защото ми е голям, на някой може да не му се вярва но някои ще си спомнят че наскоро продадох един Dell 2209wa. След дълго гледане и лутане не намерих хубави 19" 20" монитори а ми хванаха окото само три монитора единия беше точно въпросния който продавам. Реших да взема него заради IPS матрицата и данните за калибровка които има в интернет, и защото знаех колко добри монитори правят Dell. Но както се упасявах и този ми е голям ( само с 2 см е по малак от предишния ми ). За това го продавам. Уви пак влизам вътре с парите но надявам се някой да му се зарадва.

Мисля че няма нужда да казвам но монитора е много добър, предимства са му IPS матрицата с големи ъгли и много голяма точност на цветовете. Както и финните пискели при Full HD резолюцията. Тези 8мс няма за какво да ви притесняват, никакво забавяне няма при филми и гейминг ( пробвах го на Wolfenstein направо лудница )

Цена 440 лв.

Хора които могат да го видят и вземат от Пловдив са с предимство. Иначе за страната с ЕКОНТ за сметка на купувача.

За връзка email: admin@belozem.org на емайла отговарям достатъчно бързо но някой ако много бърза :D 0883365270.

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...