muhaha Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 Продавам монитор Dell U2211H . Ето малко данни: http://www.pro-bg.com/product/monitor/Dell%20U2211H_8360.html Матрица: IPS ( In-Plane Switching ) Размер на екрана 21,5" (54.61 cm) Wide LCD Резолюция 1920 x 1080 at 60 Hz; Widescreen (16:9) Разстояние м/у точките, mm 0.247 mm Време за реакция, ms 8 ms Яркост, cd/m2 250 cd/m2 Статичен контраст 1000:1 Динамичен контраст 10 000:1 Ъгъл на видимост H/ V 178° / 178° Други 5 USB, DVI, DisplayPort, Height Adjustable, Pivot, Black Ето ревю в което може да се видят настройки за калибрация и до каква точност идва при дадените настройки: http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_u2211h.htm Закупен е на 07.12.2010г от СТЕМО Пловдив. Към момента монитора е работил около 6 часа ( 08.12.2010 22:51 ).Оставаща гаранция 3 години. Винаги се гаси когато не се ползва Монитора няма изгорели, заспали нито дори полегнали пиксели. Продавам го защото ми е голям, на някой може да не му се вярва но някои ще си спомнят че наскоро продадох един Dell 2209wa. След дълго гледане и лутане не намерих хубави 19" 20" монитори а ми хванаха окото само три монитора единия беше точно въпросния който продавам. Реших да взема него заради IPS матрицата и данните за калибровка които има в интернет, и защото знаех колко добри монитори правят Dell. Но както се упасявах и този ми е голям ( само с 2 см е по малак от предишния ми ). За това го продавам. Уви пак влизам вътре с парите но надявам се някой да му се зарадва. Мисля че няма нужда да казвам но монитора е много добър, предимства са му IPS матрицата с големи ъгли и много голяма точност на цветовете. Както и финните пискели при Full HD резолюцията. Тези 8мс няма за какво да ви притесняват, никакво забавяне няма при филми и гейминг ( пробвах го на Wolfenstein направо лудница ) Цена 440 лв. Хора които могат да го видят и вземат от Пловдив са с предимство. Иначе за страната с ЕКОНТ за сметка на купувача. За връзка email: admin@belozem.org на емайла отговарям достатъчно бързо но някой ако много бърза 0883365270. Link to comment Share on other sites More sharing options...
muhaha Posted December 25, 2010 Author Share Posted December 25, 2010 Продаден е от доста време, май съм забравил да пиша . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.