w00x Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 Рутера е купуван края на Април месец от ЕРА. Ползван е за домашна мрежа с 1 компютър, 1 телефон и 1 друго устройство. Не е натоварван изобщо. Пуснат е след като съм го купил и си е работил до ден днешен без проблем. Не съм го рестартирал нито веднъж заради забиване или нещо подобно. Има гаранция. Продавам го, защото през мрежата на Cooolbox ми ограничава торентите до 4МБ/сек даунлоуд и 4МБ/сек ъплоуд. На спийдтест-а си вади пълните скорости, но торентите се ограничават, не знам защо. Сигнала е добър. През 2 стаи, лаптоп хваща мрежата на 70%. Има място за 2 сим карти, но не мисля, че могат да се ползват в БГ мрежата. Четох, че можело да се хакне, но на мен ми е ненужно. Рутера си има и 2 изхода за телефони. Изглежда така: Цена - 35лв. цената подлежи на коментар, но за хора с реален интерес. Рутера се намира в Пловдив. Предпочитам в други градове да не пращам, защото искам ако случайно има някакъв проблем, да може да се видя с човека на място и да му върна парите, а не да се разправям с куриери и такси за 35лв рутер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BePaBG Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Ако си навит за 30 веднага го взимам, пиши тук или на bepabg[at]gmail.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 9, 2010 Author Share Posted December 9, 2010 Продаден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.