cmdj7 Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 Здравейте !Предлагам Ви една уникално здрава и надеждна машинка от IBM - IBM Think Pad T22 . Преносимият компютър е със следните характеристики : INTEL Pentium III 900MHz RAM 256MB (128+128) ,PC100 (IBM и Kingston) HDD IBM 6 GB/4200 rpm ,ATA100 (IBM DARA-206000) VIDEO S3 Graphics Savage /IX 1014 KB - EN DVD/CD - TEAC 224E LAN 10 /100 (INTEL PRO/100 SP Mobile Combo Adapter) USB x1 ,PCMCIA x2 ,COM x1 ,LPT x1 ,S-VIDEO out x1 ,VGA out ...... SOUND - Cirrus Logic audio с вградени стерео говорители . Компютъра е в изрядно техническо състояние .Изключение е батерията на БИОС-а ,която е за подмяна ( под батерията на ПС-то ). Всички портове работят и е използван грижливо от мене за преглед на сервизна документация в PDF формат от външен HDD на "полеви" условия или за интернет чрез LAN порта си ( понякога и като аудиоплеар на огромният ми архив от музика ,свързан към домашната система ). Батерията при интернет браузване ,гледане на клипчета или слушане на музика издържа над 1:30 часа ( около 2 часа само на нет ). Рециклирана е ! Лаптопа в разтворено състояние е с безупречна визия на корпус ,клавиатура и панел с бутони . Визуално корпуса (в затворено състояние) има минимални следи (горен капак) и нормални (дъно) от употреба поради мекото (като гума) покритие на серията на самите пластмасови панели ,което не позволява приплъзване на компютъра дори и в мокри /потни ръце ...май това му е и целта . На клавиатурата липсва малкото червено /синьо "калпаче" - Trackpoint (2-3 лева) - никога не съм го използвал ,а работя на външна мишка . Машината е с WINDOWS 2000 . Дисплеят е без никакви драскотини ,но има няколко слаби по-светли петънца ,които ще дам на снимките след малко и при работа не се забелязват почти никак ( държа да съм коректен и затова давам всяка подробност ). Окомплектован е с оригиналното си зарядно . Има DVD /CD записвачка ,но аз не съм записвал никога ,а само съм прочитал CD-та - DVD-тата не ги разчита . Не е ремонтиран ! Цената на преносимият компютър и оригиналния адаптер от сърце нека е 120.00 лева . Намира се в гр.Плевен и може да бъде изпратен с ЕКОНТ и опция за преглед и тест на пратката преди заплащане . За контакти моля Ви използвайте лични или е-майл livanov@abv.bg . Реални снимки на комплекта в най-честото му работно състояние - http://cmdj7.snimka.bg/business/ibm-thinkpad-t22.554761.21682620 Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 Ще е проблем ли да дойде при теб колега от Плевен да го погледне ? От Пловдив съм и ...120 лева само в гориво ще си заминат за да го видя КОМ портовете са надеждни нали ? Аз имам малкото му братче ц600Е и съм много доволен. Но ми липсва лан-картата :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmdj7 Posted December 8, 2010 Author Share Posted December 8, 2010 Здравей ! Като погледнах сайта ,който си дал и насоката в която работите ,както и за какво евентуално ще се използва IBM-чето ме човърка мисълта ,че познатите ми от "BASSMANIA" или "ТОЯГА" ще са при мене за оглед За да не ме погне "Midex" ,"ZGAN","Dreamer" и колегите им ще обявя цена от 110.00 лева ,като е преференциално запазен за тебе ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Уффф то няма скрито-покрито. Румен от BASSMANIA ще хвърли поглед Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.