__smirnoff__ Posted June 29, 2004 Share Posted June 29, 2004 тва ми напомня за рекламата на Пежо 206 дето ония индиец си я напраи от няква тамошна трошка много яка рекламка при това с много зарибена музичка Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted June 29, 2004 Share Posted June 29, 2004 муцуната му е супер грозно издължена на тоя мерцедес, апък стоповете все ми се струва че нямат нищо общо с оригинала. Да не говорим че и табло няма. За какво ми е подобна бракма. Поне да изглеждаше на някоя тунинг версия, а то ..правено в час по трудово аи мерси от подобни изпълнения, дано собственика не се пречука някъде с нея. в някъв друг форум прочетох че му излезнала 75 000 евро. това определено не е ефтино, дори и за западния стандарт. за толкова пари бих си купил новото SLK с AMG tunning Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted June 29, 2004 Share Posted June 29, 2004 Показаното тук ме кара да се замисля за скъпите коли по улиците! Абе да ти кажа съмнявам се, че това излиза по ефтино Не са .... нямаш ли очи Java ти май нещо не си в много добре с очите(купи си цайси ама с по голям диоптър) EDIT:kotapah май изобщо не си наясно от къде ги измисли всички тия глупости Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted June 29, 2004 Share Posted June 29, 2004 разликата изобщо не е малка Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted June 29, 2004 Share Posted June 29, 2004 ето го полския вариант отзад, как мислите сега за стоповете? цената на оригинала е 650 000 евро в mobile.de Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted June 29, 2004 Share Posted June 29, 2004 EDIT:kotapah май изобщо не си наясно от къде ги измисли всички тия глупости little кое точно си мислиш че съм си измислил, като не разбираш нещо недей да даваш генерални заключения за мен, който не познаваш. цената на правения мерцедес ли се опита да коментираш или мнението ми за външния му вид, поне като ще казваш нещо изкажи се докрай! http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=848531&page=3 най-долу на първия отговор -> They have 75.000 euro into this car robota kosztowala 75.000 euro Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted June 29, 2004 Share Posted June 29, 2004 Ти сам си отговори едното струва 75 000 а другото 650 000 разликата е повече от очевидна, а ти трагваш да ги сравняваш и даже кусури им намираш все пак за цената на едно си взимаш 10 примерно Link to comment Share on other sites More sharing options...
TuNiSs Posted June 30, 2004 Share Posted June 30, 2004 Незнам не видяхте ли коренната разлика сички снимки са различни.На едната с едни джанти на другата с други. А пук и + тва така се прави мерцедес,ако така ставаше дося фирмата да е ФАЛИТ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted June 30, 2004 Share Posted June 30, 2004 еми те на тези снимки показват процеса на сътворяването му на всяка следваща има по нещо ново. все пак с летите джанти е когато е боядисан вече, иначе като е червен е с обикновенни Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted June 30, 2004 Share Posted June 30, 2004 се пак пича не е казал колко пари му е легнал а и какво е се пак обурудването ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkWish Posted July 1, 2004 Share Posted July 1, 2004 hahahaha mnogo umno haresva mi :>:>:> Link to comment Share on other sites More sharing options...
GossipApe Posted July 4, 2004 Share Posted July 4, 2004 napravo si e kupete.sy6tata rabota e moskvi4 s sini lampi ot byrzi i qrostni.nqmam dumi prosto.ili s rolbari otpred.phuuuu Link to comment Share on other sites More sharing options...
depresantka^^^ Posted July 4, 2004 Share Posted July 4, 2004 Показаното тук ме кара да се замисля за скъпите коли по улиците! ehee mnoo qko da zema i az da si naprava takava koli4ka Link to comment Share on other sites More sharing options...
bl8 Posted July 4, 2004 Share Posted July 4, 2004 Ей няма ли в нета други такива снимки, че идеята ми хареса. Ако пуснат и един туториъл за трабант или вартбург няма да е зле, пък за волга думи няма да имам. Иначе реално погледнато ако пуснат за опел вектра или голф ще го гледа половината град (то и без тва поне по мои изчисления половината коли в града са такива). Само остава готиния тунинг и музиката на килограм Брутално е иначе тва мерцедесче Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted July 4, 2004 Share Posted July 4, 2004 Java ти май нещо не си в много добре с очите(купи си цайси ама с по голям диоптър) Bqh go obarkal ... gledah go otdavna i za tva iskah edno drugo da dam.Sorry. Ina4e sam si super s o4ite, blagodarq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.