Pisach Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 Показаното тук ме кара да се замисля за скъпите коли по улиците! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 Tva e mnogo qko . AZ utre po4rvam da si prava Dodge Viper s dvigatel ot Fiesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 Това е яко. Може и аз да си направя един и да се правя на гъзар по улиците. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R_A_I_D_E_R Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 axaxaxax това е много яко и аз искам такъв Мерцедес Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 Пак построяване, само, че на Мерцедес http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=848531&page=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 Пак построяване, само, че на Мерцедес http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=848531&page=1 Ami oniq snimki ot gorniq link da ne sa na Jigula ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 те не че на се еднакви ................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 Za tva stava6e vapros. Ako na nqkoi mu se tarsi ne6to za izrabotka na spoileri i tem podobni raboti.... da ka4i ne6to.Mislq 4e 6te ima golqm interes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice_boy^^ Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 ima edin nedostatyk - tva otpred e nmoo izdadeno( vsy6tnost taka e po fensko ) - ina4e e prosto vyrha.koito go e napravil da mi napravi i na men 6toto men me myrzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 тва е супер яко а и не изглежда толкова трудно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gats Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 da qko Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIGGS Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 DA WE SUPER IAKO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 To taka shte shte stane po skapo ot kolkoto da si vzemesh nov Izliza ti skypo vremeto.I sam moje6 da si napravi6 spoiler no 6te ti trqbva dosta vreme i umeniq.Gledah edno predavane po discovery za edni ludi 4i4enca deto vzimat dvigateli ot mo6tni koli i te sami si pravqt kopeto a lqtite djanti i tiq raboti si gi kupuvat ve4e .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 Izliza ti skypo vremeto.I sam moje6 da si napravi6 spoiler no 6te ti trqbva dosta vreme i umeniq.Gledah edno predavane po discovery za edni ludi 4i4enca deto vzimat dvigateli ot mo6tni koli i te sami si pravqt kopeto a lqtite djanti i tiq raboti si gi kupuvat ve4e .... и аз съм гледал такова само че беше някво състезания с два отбора.дават им по разни части и онея трябва да направат няква кола Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 те не че на се еднакви ................... Не са .... нямаш ли очи Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 Не са .... нямаш ли очи Нали става въпрос за едно и също мероприятие кво се прай'ш, ако се заяждаш кажи? Или чакаш някой да ти каже "браво ти си най великия намери сорса от дето пича е дръпнал снимките." Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 Da ne se zablujdavame to za taq rabota osven stra6no mnogo vreme trqbvat i dosta pari4ki . To dokato go napravi6 tozi mercedes i ve4e 6te e ostarql modela Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 По дискавъри("Дриим машинс" май беше предаването) за 40 000-50 000 паунда едми пичове направиха Форд ГТ.И му бяха турнали много як двигател.Абе луда машина стана. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 още утре фащам трабанта и ще го правя яка машина Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted June 27, 2004 Share Posted June 27, 2004 Тези хора имат пари и време за губене . Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MaTriX Posted June 27, 2004 Share Posted June 27, 2004 To dokato go napravi6 tozi mercedes i ve4e 6te e ostarql modela Nema strashno, to shte e edinstven po roda si A za skupoto ne mislia che shte izleze 100000 $, tai che ideqta e dobra, samo da imash 15000 $ i 3 godini svobodno vreme, ne me pitaite kak sum go izchislil, no ne sum dalech ot istinata Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted June 27, 2004 Share Posted June 27, 2004 sega e vijdam taq tema i tfa e mno qko no imam samo edin fapros ne sa li malko skupi farovete i stopovete a i tabloto(kilometraja) Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted June 28, 2004 Share Posted June 28, 2004 sega e vijdam taq tema i tfa e mno qko no imam samo edin fapros ne sa li malko skupi farovete i stopovete a i tabloto(kilometraja) ам да скъпички са, но хубавото е че ако решис сам да си правиш кола можеш да си я направиш както на теб ти е кеф и да не е с тея гадни нормални фарове(мен лично тоя модел мерцедес ме дразни) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp Posted June 29, 2004 Share Posted June 29, 2004 Tfa e mnogo qko ama ako imashe snimki na peugeot shteqh da se razbiq ot kef Shtoto na mene peugeot nai mnogo me kefi Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted June 29, 2004 Share Posted June 29, 2004 тва ми напомня за рекламата на Пежо 206 дето ония индиец си я напраи от няква тамошна трошка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.