niokola89 Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 kato vlezna v evrokomaskiq battle.net(za diablo2 LoD)mi izpisva realm down moga li da razbera za6to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keitaro Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 Уффффф пичове още живеете в 1998г. забравете тва прощо Diablo бре земете играите нещо друго има 100 пати по яки RPG-тa и MMORPG-та от тази класика.Да признавам че и аз едно време зарибявах кат луд ама ся такива игри играя че просто кат видя Diablo и ми става смешно особено ако видя някои малки деча да трагнат да се лъват за тва и онова земете играите несто свястно дето секи пат е различно а ако не знаете такива сте ви дам пример. PristonTale-MMORPG(незнам за сега амакат го играх беше безплатно) Conqer-MMORPG LineAge 2-MMORPG(има сервар на ma3x) Monster & Me-MMORPG FairyTale-MMORPG(много е зарибена купувашапани хващас зивотни и ги тринираш да стават яки да правят маги т.н.) UltimaOnline-MMORPG(наи-яката масивна играя правена някога има 74 или 84 скилчета не сам сигорен като почнете от копане на iron до правене на lether брони и брони от драконови лушпи играта прощо е . BiosFear-MMORPG(и за тази не сам сигорен дали още е безплатно) И супер много други които не ми се пишят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 Уффффф пичове още живеете в 1998г. забравете тва прощо Diablo бреземете играите нещо друго има 100 пати по яки RPG-тa и MMORPG-та от тази класика.Да признавам че и аз едно време зарибявах кат луд ама ся такива игри играя че просто кат видя Diablo и ми става смешно особено ако видя някои малки деча да трагнат да се лъват за тва и онова земете играите несто свястно дето секи пат е различно а ако не знаете такива сте ви дам пример. PristonTale-MMORPG(незнам за сега амакат го играх беше безплатно) Conqer-MMORPG LineAge 2-MMORPG(има сервар на ma3x) Monster & Me-MMORPG FairyTale-MMORPG(много е зарибена купувашапани хващас зивотни и ги тринираш да стават яки да правят маги т.н.) UltimaOnline-MMORPG(наи-яката масивна играя правена някога има 74 или 84 скилчета не сам сигорен като почнете от копане на iron до правене на lether брони и брони от драконови лушпи играта прощо е . BiosFear-MMORPG(и за тази не сам сигорен дали още е безплатно) И супер много други които не ми се пишят. <{POST_SNAPBACK}> Uvi, taka e... Az igrah okolo 2 meseca i mi pisna, ne razbiram (mozhe bi az sym zadrysten...) kakvo tolkova ima da mu se igrae oste... S risk da me ubijat s kamyni - Diablo 1/2/LoD - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keitaro Posted November 12, 2004 Share Posted November 12, 2004 Uvi, taka e... Az igrah okolo 2 meseca i mi pisna, ne razbiram (mozhe bi az sym zadrysten...) kakvo tolkova ima da mu se igrae oste... S risk da me ubijat s kamyni - Diablo 1/2/LoD - <{POST_SNAPBACK}> Спооокооо пич супер си,не си задрастен дазе си и супер умен стом ушещас ква тапа игра е тва ти си мои човек. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 Уффффф пичове още живеете в 1998г. забравете тва прощо Diablo бреземете играите нещо друго има 100 пати по яки RPG-тa и MMORPG-та от тази класика.Да признавам че и аз едно време зарибявах кат луд ама ся такива игри играя че просто кат видя Diablo и ми става смешно особено ако видя някои малки деча да трагнат да се лъват за тва и онова земете играите несто свястно дето секи пат е различно а ако не знаете такива сте ви дам пример. PristonTale-MMORPG(незнам за сега амакат го играх беше безплатно) Conqer-MMORPG LineAge 2-MMORPG(има сервар на ma3x) Monster & Me-MMORPG FairyTale-MMORPG(много е зарибена купувашапани хващас зивотни и ги тринираш да стават яки да правят маги т.н.) UltimaOnline-MMORPG(наи-яката масивна играя правена някога има 74 или 84 скилчета не сам сигорен като почнете от копане на iron до правене на lether брони и брони от драконови лушпи играта прощо е . BiosFear-MMORPG(и за тази не сам сигорен дали още е безплатно) И супер много други които не ми се пишят. <{POST_SNAPBACK}> Радвам се ,че ти е писнало , щото и на мен. Диаблото не е лошо, ама е безмислено.Вече по залите почти няма хора ,които да играят Диабло , повечето се зарибяват по Mu Online;WoW Open Beta;Lineage 2 и т.н. Диаблото си е класика в жанра , след него се появиха много игри ,който се опитват да прекопират някои неща ,но все с неуспех.Диаблото си беше хитова игра още с първата си част.По горе си изброим само MMORPG и има разлика между тях и RPG. RPG-то не е масова игра , затова и могат да се правят игри (на диаблото имам в предвид) за 8 човека максимум.Ерата на диабло залязва ,а сведения за трета част няма. Явно и близард се насочват към т.нар. MMORPG с новата си игра WoW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izo Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 I az iskam tozi specialien Loader ama za versia 1.10 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 I az iskam tozi specialien Loader ama za versia 1.10 ! <{POST_SNAPBACK}> d2 1.10 loader Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 Диаблото си остава най-доброто хак и слаш рпг евър ! Нито мУ онлайн , нито лайнидж нито другите могат да го минат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 Диаблото си остава най-доброто хак и слаш рпг евър !Нито мУ онлайн , нито лайнидж нито другите могат да го минат. <{POST_SNAPBACK}> Absolutno si prav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blowcow Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 Диаблото Е и ЩЕ БЪДЕ наи-доброто! Вярно след време умръзва(особено като се "набохаш" със сумати яки итеме), но не можете да кажете че не сте му отделили доста време, и че не Ви е харесало. Аз все още го играя, вярно по-малко, но друго не играя общо взето. И не е вярно, че не се играе в залите, играе се... Никви МУта, ВОВ-ове, Линеаги и тем подобни не могат да му се качат дори на пръсчето Наското врътнах Диабло 1 пак ! Както се казва - класика! Диаболика ---- edit:btw очаквам скоро(въобще не изглежда да е скоро де ама карай) ресет-а на ладер-а за да участвам в 99 левел надпреварата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted November 14, 2004 Share Posted November 14, 2004 abe hora aide pomagaite! install-nah DIABLO 2,posle Diablo II:Lord Of Destruction sled tva patch-nah do versiq 1.09d.do tuk dobre!drapnah loader.ba4ka!i tva dobre!!!drapnah i BNetEditor.ama eto tuk idva problema!davam mu da add-ne nov sarvar.za da cakam v evrocom.pi6a si ime,pi6a adres PLAY.EVROCOM.NET ama kato pusna igrata i ne6te da mi go pokaje te toz sarvar.probvah da modify-na nqkoi drug i pak ne stava!!! aide pls pomo6t!!! blagodarq predvaritelno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted November 14, 2004 Share Posted November 14, 2004 abe hora aide pomagaite! install-nah DIABLO 2,posle Diablo II:Lord Of Destruction sled tva patch-nah do versiq 1.09d.do tuk dobre!drapnah loader.ba4ka!i tva dobre!!!drapnah i BNetEditor.ama eto tuk idva problema!davam mu da add-ne nov sarvar.za da cakam v evrocom.pi6a si ime,pi6a adres PLAY.EVROCOM.NET ama kato pusna igrata i ne6te da mi go pokaje te toz sarvar.probvah da modify-na nqkoi drug i pak ne stava!!! aide pls pomo6t!!! blagodarq predvaritelno! <{POST_SNAPBACK}> Ка'т добавиш сървара даваш ли SAVE ,защото много хора го забравят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted November 14, 2004 Share Posted November 14, 2004 Ка'т добавиш сървара даваш ли SAVE ,защото много хора го забравят. <{POST_SNAPBACK}> da!ama pak ne6te bre pu6tinata!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted November 14, 2004 Share Posted November 14, 2004 Abe hora aide pls daite edin LINK za cd-key changer 6toto toq otgore ne6to mi prai problem!10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 Ima go v data.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
McKay Posted December 10, 2004 Share Posted December 10, 2004 Извинявайте че се намесвам, но много ми трябва CDKey за Diablo2 (Battlenet)!Самнявам се, че някой ще си го даде. Но все пак ако някой реши ще съм му много благодарен ако ми го прати на alex_hit1988@abv.bg! Мерси предварително!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
McKay Posted December 10, 2004 Share Posted December 10, 2004 А някой може ли да ми прати link за CDchanger за Diablo2 на alex_hit1988@abv.bg? Предварително - мерси много!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blowcow Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 А някой може ли да ми прати link за CDchanger за Diablo2 на alex_hit1988@abv.bg? Предварително - мерси много!!! <{POST_SNAPBACK}> Diablo_II_CDKey_Changer_v1.10.zip Ето ти го Алекс Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 d2 Cd key changer d2 1.10 cd key changer СД кей за батъл.нет никой няма да ти даде Използвай едит ,следващия път Link to comment Share on other sites More sharing options...
BurnRus Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 kakyv fail mi trqbva za da igraq v evrokom syrvara? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF_Shocker Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 ot tuk si svali play.evrocom.net reg. faila i go aktivirai Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marti G Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 a iskam da pitam na koq versia se igrae v evrokoma shtoto v headoff se igrae nma 3.00 ako se igrae na 1.10 vedNAGA idvam da napravq nai qkiq hero Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 hora nqkoi znae li kak se dupi items tyka iam nekuf d2hackit po4ti go podkarah i daje za malko da stane mislq che oburkah tova che az poso4ih za trade a ne te mene kakto e v readmeto ina4e ako nqkoi ima experience s dupinga neka spodeli s nas ili prati edno pm she sum my mnogo blagodaren Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marti G Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 pi4ove kvi d!ablo man!aci ste we pi6ete pi6ete!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 Diablo 2 e nai-tapata igra!!! No tova si e moe mnenie da ne se obijdat maniacite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.