Jump to content
BulForum.com

Diablo 2

snake

Recommended Posts

SupportMan said:
Tinkertrain заблодил си се бе маййна ти си с  на тйфа мапхака и неможе6 да соква6 аз сам газар с моя мога да соквам :)

@emilione ако още не си разбрал и при двете е една и саща процедурата.Има доста по хубав и разумен начин за да получих хубав итем като сложиш не6то с 3 дупки в куба и сложищ 3 чипета, по някога се получава нещо невероятно аз така по, тоя начин си направих меч с 500 инханс ;) btw каде играеш в b-net или в Сингъл

Kak taka gi prai6 tiq me4ove s po 500 ED we ?Az edvam si napraih edin Quickness na 1.09 s 270 na Sword i stana s 2 dupki.Vse si misleh 4e maxa e 300 ama ti 6tom gi prai6 po 500 extra :lol: .I maphacka e napraven sigurno za takiva sword creators kato tebe da ne si provalqt itemite bez da iskat kato prehvarlqt nqkoi jewel ili kamyk ot inventara v sta6a 4e moje da izreve6 kato go sockne6 itema ti.

• Replies 352
  • Created
  • Last Reply

Izvinqvam se che vuzrajdam tazi tema no ne vidqh smisal da otvarqm nova.Znachi imam problem s battle.net-a kato se connectna i si napisha acc-to i pasa posle vse mi dava realm down smqnih nqkolko cd-keya no nqma promqna nqkoi znae li ot kakvo moje da e tova 10x ot sq

Абе пичове извинявам се че пиша в тая тема, но така и така става дума за Diablo 2...та да питам-има ли някой по-нов maphack за 1.10(по нов от 6.0e) :confused

За незнаещите-ет я официалната страница, в която се публикуват всички лоудъри http://broodsx.cjb.net/

OutSider said:
Izvinqvam se che vuzrajdam tazi tema no ne vidqh smisal da otvarqm nova.Znachi imam problem s battle.net-a kato se connectna  i si napisha acc-to i pasa posle vse mi dava realm down smqnih nqkolko cd-keya no nqma promqna nqkoi znae li ot kakvo moje da e tova 10x ot sq

I pri men stava to4no taka.Pre-installnah pa sy6toto :(

Nqkoi moje li da kaje za6to se polu4ava taka? :confused

• 4 weeks later...

huh batka.. pindelbot... nali znai6 4e ne refreshvat laddera na wc3 za da mogat da opraat pak botovete i hackovete za d2.. taka 4e ako iska6 skullhacksite.com ili ne6to podobno tam ima vsi4ko v google zadava6 skulll hacks i vsi4ko e nared

no ... there is a risk!!!

Когато се опитам да пусна bnet ми дава error:

If using a modem, you may need to connect to your Internet Service Provider before connecting to battle.net

Помогнете ми! :cry

• 2 weeks later...

Da na men sasto mi dava sastata greshka kato na Botev1912. Znachi viscko si varveshe savsem normalno - no ot vcera mi dava taka - unable to connect to battle.net - strannoto e che go dava kato se optivam da vlezna samo v Europe realma - inache v drugite 3 realma si vlizam bez problem - napravih si nova instalacia - s originalen cd-key - vsicko ok. patchnah na v1.10 - ok. proverih kompa za virusi - nqma. proverih imam li ping kam europe.battle.net - imam. imam si i internet - vsicko se otvarq. OBACHE ako resha da vlezna v realm europe na diablo 2 mi dava unable to connect to battle.net. Mnogo stranno. Ako nqkoi moze da pomogne da kaze plz. 10x predvaritelno

user said:
Da na men sasto mi dava sastata greshka kato na Botev1912. Znachi viscko si varveshe savsem normalno - no ot vcera mi dava taka - unable to connect to battle.net - strannoto e che go dava kato se optivam da vlezna samo v Europe realma - inache v drugite 3 realma si vlizam bez problem - napravih si nova instalacia - s originalen cd-key - vsicko ok. patchnah na v1.10 - ok. proverih kompa za virusi - nqma. proverih imam li ping kam europe.battle.net - imam. imam si i internet - vsicko se otvarq. OBACHE ako resha da vlezna v realm europe na diablo 2 mi dava unable to connect to battle.net. Mnogo stranno. Ako nqkoi moze da pomogne da kaze plz. 10x predvaritelno

Абсолютно същия проблем имах вчера... Unabled to connect бла бла

И аз се конектвам към другите но пустия Europe нище... разбира се след 10-15 мин ми се оправя.

С лоудър си, нали? Пробвай да рестартираш модема. Аз лично си пускам нещо друго докато влезна(някой път ми дава дори realm down след тия простотиий)

Както и да е след рестарта на ладера останах гол като мишка - незнам за вас :)

Ако има някой добряк да даде итемз ще сам му благодарен, имам само един ръсет, тал амулет и още некфи там простотийки. Ааа и да питам тъй и тъй съм почнал, някой от юзърите имал ли е анхилиус чарма?От Диабло клонинга...Появявал ли Ви се е? Каде, какво Ви изписа, защото е доста неясно. xxxx stones of jordan sold to merchants... ???

Аз съм на Softcore - някой ако иска да ми се обади:

ladder acc:windmaster

non-ladder acc:blowcow

10x :punk

ne 4e igraq diablo 4esto( v sravnenie s 4-5 4asa na den, koito mu otdelqh predi da izleze warcraft :wub: ), no tozi problem mi e poznat.Opravq se po slednite na4ini

a)smenq6 realma(pri TFT pomaga )

b)reset na modema

c)reset na kompa

d)reinstall na d2 i patchvane(kolkoto i absurdno da zvu4i, sled okolo 20+ reinstalla, osyznah, 4e koeto ne stava ot pyrvi pyt, 6te stane ot (insert random number here) pyt pri tova bez da o4akvate, za6toto vseki pyt pravite edno i sy6to)

btw ako pravite d) i ne stava prepory4vam da apply vsi4kite patchove edin sled drug.

• 2 weeks later...

Когато Mount-на Instal диска на Диабло 2 с Deamon Tools и Антивируската ми се вклучва и казва,че в диска има вирус - Backdoor.Trojan ... ако я инсталирам,ще хвана вирус нали ? :blink: :wacko: :confused :cry

Да и аз го имах същия в диск-а...въпреки това я инсталнах - забелязах че повечето Диабло дискове са така - вирусът не е, кой знае какво - поне аз като я инсталнах - нищо не ми стана - после просто сканнах и дезинфектнах :blink:

Сичко става на твоя отговорност :) по-добре намери друг бин(откаде го свали междъ дръгото :confused ) Не можеш ли да го махнеш - ако не можеш давай иснтал пъл ще видим...тоя backdoor не ми направи нищо...

П.С: Пак повтарям на твоя отговорност мен не ме слушай кфи ги плямпам ;)

Значи става въпрос не за вирус,а за троянски кон или не6то такова и се намира в autorun-a.Проблема се решава супер лесно-не се пуска autorun-a :)

А някой да има идея закво ме изхварля от играта когато влезе амазонка???(поне в 70% от случаите...)

А някой може ли да ми обясни какво трябва да направя за да играя Battle.net в сървъра на евроком (Ако може стъпка по стъпка,че не съм много навътре в нещата с Diablo :) )

LOKOMOTIVcho said:
А някой може ли да ми обясни какво трябва да направя за да играя Battle.net в сървъра на евроком (Ако може стъпка по стъпка,че не съм много навътре в нещата с Diablo :) )

Evrocom nqmat b-net na Diablo 2. Na4i ima 2 varqnta 1. Da otide6 i da gepi6 original key za diablo 2 i expansion-a s key grabber za diablo. ili varqnt 2.Headoff

estestveno ako ti se igrae headoff ne e kakto v blizzard b-net ama vse pak 6te igrae6 s hora :) i ne ti se nalaga da krade6 ni6to pro4eti vimatelno to si pi6e si4ko kvo trqbva da svali6 i da napravi6.GL HF ;)

• 3 weeks later...

намерих crack с kойто може да се влиза в Battlenet независимо от това дали играта ти е оригиналка или не аз отна4алото не вярвах ама като го пробвах и се разцепих Ето го линка и ми кажете дали жи харесва :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...