Xtr3mZzZ Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 don_gepi`s FUN Diablo II server Официялен Форум http://85.187.16.224/forum/ #d2servers - Това е официалния канал на сървъра! От днес пускам един сървър предназначен за хората, който играят с месеци в други сървъри и нямат нищо! Но тук не е така ито вижте какво модификации има този! 1 - Постоянен Uber Diablo на мястото на Bonesaw Breaker както и в act 1 при куеста за IMBUE пуска следните неща Annihilus, Hellfire Torch, Ring 95lvl дето дава 100 ALL Rez, както и други уникални итеми! 2 - Увеличен EXP 3 - Увеличен Drop 4 - FE Bug-a премахнат 5 - Руните се продават в act 5 при Malah 6 - The Worldstone Chamber (Мястото където се намира Baal) са добавени нови чудовища! 7 - Scroll Of Town Portal + Ber Rune (30) + Item = 1 Soc 8 - Добавени са всички RW от 1.11 News: 1 - Има нов Uber в местността Outer Cloister Act 1 при куеста за IMBUE 2 - Cow leve е променен и са сложени повече крави! 3 - God mod беше премахнат вече не може да се използва! Забранено при дуел: Constricting Ring, повече от 1 abs, god, ....... Позволени ботове и хакове: d2jsp, K3c, God(Абсолютно се забранен при дуел), Getit Забранени: Ftele, Stele, Trade hack, Pindel bot + god , Andy bot, SojMaker, Trang set BUG IP: 85.187.16.224 Сървъра е тестов и е възможно да има лаг! Но ако ви хареса и има достатачно потребители ще бъде преместен на друга машина с по добър нет! В момента машината е: CUP: Senprom 3000+ RAM: 1GB Не е нужно да инсталирате нищо просто добавяте IP-то към вашият списък и играете! Можете да го направите с тази програма http://Dual-Torrent.info/gateway_editor.exe Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 има ли начин expired герой в батълнета да се ''съживи''? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 Мда ако правят бакъп на датата , но при експаер май се триеха и няма бакъп за тях ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 героите ми са expired и ся нямам никви добри предмети...някой,който играе в europe ще се смили ли да подхвърли нещичко по принцип съм паладин,ама мога да стана сякакъв Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 Аве и аз трябва да започна в офицялния да играя ! Иначе кви са тея паладини ! Направи си един фаерклалър и ги мЕчкай ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 има ли хора,които играят още в официалния,че нещо пак се зарибих и ся разцъквам ако някой иска довечера да направим някой друг час,да пише един пм Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 Някой знае ли как да си сменя cd-key-a без да преинсталирам играта??? Иначе аз разцъквам в epsbg.com, имам 38лвл барб и се нервя че постоянно ми прекъсва нета и ме изхвърля от сървъра Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 http://www.uploading.com/files/MEN81SKD/d2_cdkey.zip.html ей с тая програма става Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 Доколкото си спомням имаше някакъв начин да се пуснат през едно пц 2 диаблота наведнъж ... я кажете обаче какво се правеше ... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 Доколкото си спомням имаше някакъв начин да се пуснат през едно пц 2 диаблота наведнъж ... я кажете обаче какво се правеше ... ? ами даваш лог офф на единия юзър и от другия влизаш в играта ПП ако някой иска да играем в хедофф на Ийстерн сън да ми пише ПМ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 Доколкото си спомням имаше някакъв начин да се пуснат през едно пц 2 диаблота наведнъж ... я кажете обаче какво се правеше ... ? Води се D2 Loader. Нещо като крак е. Слага се в дир на играта и после през иконката може да се пускат по 2-3-4-5... диаблота наведнъж Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavreto Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 зависи къде играеш , ако е в официалния сървар ще ти трябват повече сдкейове Link to comment Share on other sites More sharing options...
petel2007 Posted July 15, 2007 Share Posted July 15, 2007 Zna4i ot minalata sedmiza mi dava Unnable to Connect ina4e predi igra v Europe i kato mi be6e zaet cd key-q i az davah pove4e puti na Battlenet i sled vreme kato cukah da si zema cd-key-a i mi dade tova Unnable to Connect i o6te mi go dava az predi g oimah tva i seld vreme mi se opravi dali 6te se opravi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted July 15, 2007 Share Posted July 15, 2007 хора искам да питам дали като си сложа 1.10 пача и след това Eastern sun ще ми изчезнат геройте от 1.07 пача ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted July 15, 2007 Share Posted July 15, 2007 някой баца ли в европата?имаше рестарт и почна нов сезон току що влязох в найтмеъра-50лвл некромансър ако някой цъка да се обади да поблъскаме заедно Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 някой баца ли в европата?имаше рестарт и почна нов сезон току що влязох в найтмеъра-50лвл некромансър ако някой цъка да се обади да поблъскаме заедно аз пуцам ... ся след реса ... имам една сорска 87 лвл и един барб 81 лвл .... само дето сега някой ми е заел цд кея и полудявам вече 2 ден не мога да си намеря нов кей ... айде някой ако има свободен кей да пише да се разберем да ми даде да играя с него ...или да го купя ... (е зависи от цената де ) frodo кажи си акк като вляза да ти пиша ... да поблъскаме заедно ... ако се нуждаеш от прекарвания работи ... да може да си помагаме Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 Аз имам 7-8 свободни, дет никой не ги бара, щот съм казал, да не се барат. Ако ти тряат.. Намери ме в скайп... Ника ми е, като тук.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted December 28, 2007 Share Posted December 28, 2007 аз пуцам ... ся след реса ... имам една сорска 87 лвл и един барб 81 лвл .... само дето сега някой ми е заел цд кея и полудявам вече 2 ден не мога да си намеря нов кей ... айде някой ако има свободен кей да пише да се разберем да ми даде да играя с него ...или да го купя ... (е зависи от цената де ) frodo кажи си акк като вляза да ти пиша ... да поблъскаме заедно ... ако се нуждаеш от прекарвания работи ... да може да си помагаме циклиш ли още? вече съм направил добра сорсерка като за без помощ и за малко игра-8к дамидж, ама има 300бетър искам да ходя вече на уберите ама са колд имюн и не става ако си свободен тия дни да понаправим някой друг ако има желаещ да пише също Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted December 30, 2007 Share Posted December 30, 2007 циклиш ли още?вече съм направил добра сорсерка като за без помощ и за малко игра-8к дамидж, ама има 300бетър искам да ходя вече на уберите ама са колд имюн и не става ако си свободен тия дни да понаправим някой друг ако има желаещ да пише също От мн отдавна не играя ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted January 31, 2008 Share Posted January 31, 2008 Имам едно запитване. Преди време бях намерил .mpq фаил който добавя на 1.10 руническите думи от бнет в сингъл. Сега ми трябва пак такова нещо но за 1.11. Някой знае ли дали има и от къде да си го дръпна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Water4o_bg Posted March 16, 2008 Share Posted March 16, 2008 Това ми се появява като стартирам играта. Преди да кача крака и пача пак беше същото, мислех че с тях ще се оправи, но не става. Някакви идеи ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 Това ми се появява като стартирам играта. Преди да кача крака и пача пак беше същото, мислех че с тях ще се оправи, но не става. Някакви идеи ? ми то няма крак, с лоудър е и диска трябва да е вътре смени няколко лоудъра, че повечето не бацат, ако не намериш довечера ще ти пратя Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 За какво ви е лоадър бе хора ... използвайте мини имидж и без кракове си е играете . ЛИНК Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 Играя SC ladder europe . 95 lvl hammerdin - Lasgo . Който иска - с удоволствие ще помогна , с каквото мога . Напълно екипиран съм , няма гад която да ми се опре - на мен или на мерка ... почти 24/7 съм вътре /w *jackdanielsrox Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted June 18, 2008 Share Posted June 18, 2008 нов ладер - нов пач жалко, че не мога да лющя сериозно сега, а в началото е най яко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.