HaD3Zz Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 имам предвид че това което написах е само за батъл нет за хоф сигурно не е така не сам го играл Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 Набарах един добър мод за диабло2 1.10 и за 1.11 Mod Median_2 Game Diablo 2 Uploader - Brother Laz AddedSun 24th Sep , 2006 Statistics Downloads Total 3,650 Downloads Today 37 Size8.66mb Това е статистика от moddb ! Ето го и homepage на , който може да видите скреенове и да прочетете нещо повече ! Има нови убер босове и като цяло нови скилове ! Абе погледнете сайта ! Мисля , че този мод си заслужава да се изпробва ! Ето и линк за далнлоад към евроком ! Впрочем посетете и MODDB там може да намерите и малко повече скреенове ! Погледнете и рецептите за куба crafting може да ви е от полза ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ma6inata1 Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 искам да ви питам някой може да знае какъв е проблема имам си аз Diablo 2 експанжана с оригинален сиди кей и сядам да по цъкам малко и ме изхвърля от играта немога да направя игра , някои да се е зблъсквал с такъв проблем помагаите че много ме дразни това Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 Дай малко повече информация ! С какво съобщение те изхвърля и диаблото оригинално ли е или само кей-а ! Иначе не може да се каже от какво е ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakonaa Posted January 20, 2007 Share Posted January 20, 2007 От къде мога да си сваля ,,patch_d2.mpq,, нещо такова беше ПА4 оли МОД за Диабло 2 109д версия.Като влезеш в Диабло и има 2 Асасинки а като играеш в първият град още при излизането от града и ти идва Андариел и такива. Падат супер много итеми от които много са уникални ... ако някой се сеща да пише моля Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 Имам следният проблем. Инсталирал съм си Д2 , ЛоД , патч 1.10 , и като пусна играта ми изписва,че експанжън диска не ми е в сд-рома,а той е! С оригинални кейове съм,но дисковете не са! Та питането ми е дали трябва крак или просто няма да мога да цъкам в бнет,ако не са ми оригинални дисковете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 Имам следният проблем.Инсталирал съм си Д2 , ЛоД , патч 1.10 , и като пусна играта ми изписва,че експанжън диска не ми е в сд-рома,а той е! С оригинални кейове съм,но дисковете не са! Та питането ми е дали трябва крак или просто няма да мога да цъкам в бнет,ако не са ми оригинални дисковете. крак ти трябва Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 Имам следният проблем.Инсталирал съм си Д2 , ЛоД , патч 1.10 , и като пусна играта ми изписва,че експанжън диска не ми е в сд-рома,а той е! С оригинални кейове съм,но дисковете не са! Та питането ми е дали трябва крак или просто няма да мога да цъкам в бнет,ако не са ми оригинални дисковете. с no cd crack тряа да стане аз така цъках преди в батълнета http://www.gameburnworld.com/gp/gamefixes/...struction.shtml дърпай квот ти тряа Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 Мерси много!! Само,че тъкмо се накефих,че тръгна и изведнъж в играта се появява някъв демон и пише отгоре Downloading Patch. Свали се,инсталира се и ми даде някъв ерор : UNHANDLED EXCEPTION: ACCESS_VIOLATION (c000000005) И сега сичко се прецака. Btw с 1.11b ли ми трябва,за да играя в bnet? Защото май от това се е прецакало... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 Мерси много!!Само,че тъкмо се накефих,че тръгна и изведнъж в играта се появява някъв демон и пише отгоре Downloading Patch. Свали се,инсталира се и ми даде някъв ерор : UNHANDLED EXCEPTION: ACCESS_VIOLATION (c000000005) И сега сичко се прецака. Btw с 1.11b ли ми трябва,за да играя в bnet? Защото май от това се е прецакало... виж кой е последния пач за батълнета,инсталирай го и сложи тоя крак,а не тегли пача от батълнет при мен така ставаше Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 Мерсно отново! Но май ще се задоволя само с инсталирането Изтрих играта,инсталирах наново,всичко както трябва. Пускам играта,цъкам батъл.нет и ... battle.net is unable to identify your version... Тъпа раота,но явно просто обикновенни кейчета са ми дали.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 Мерсно отново!Но май ще се задоволя само с инсталирането Изтрих играта,инсталирах наново,всичко както трябва. Пускам играта,цъкам батъл.нет и ... battle.net is unable to identify your version... Тъпа раота,но явно просто обикновенни кейчета са ми дали.. Toва е заради крака. http://www.d2hackers.org/ Виж секцията Downloads, там има всичко, което ти трябва за да играеш в Батълнет. Ако нещо те интересува за д2 - там ще ти отговорят най-точно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jester Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 За туй сайтче рег трябва ли да имаш за да теглиш? Щото и на мен батълнета ми отиде (то май на всички си е отишал), и ко стане ша се пази ли старата регистрация в Bnet както и старите горои? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAster-D Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 Ще ми дадете ли линк към играта моля Ви . Търсих е в търсачката и намерух играта , свалих е , но не мога да е инсталира . Има ли е другаде ? Ако да дайте линк ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 Ще ми дадете ли линк към играта моля Ви . Търсих е в търсачката и намерух играта , свалих е , но не мога да е инсталира . Има ли е другаде ? Ако да дайте линк ... кажи къв е проблема? иначе потърси в датата,замундата,арената...се ша я има Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piromana Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 Prodavam Originalen Cd-Key za Diablo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 Prodavam Originalen Cd-Key za Diablo 2 за колко пари и ползван ли е вече за мултиплейър игра? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAster-D Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 Аве хора AVG-то ми засича autorun.exe за троянец ... Кфо да правя ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piromana Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 10 leva Link to comment Share on other sites More sharing options...
mita6ki Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 Трябва ми бот за дибло 2 1.10.За предпочитане е да е PINDEL BOT.В датата има доста голяма информация за този бот,обаче не мога да е зацепя цялата.Затова ако някои има некакав по лесен за правене бот да ми го каже.БЛАГОДАРЯ предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
cobalt Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 абе пичове помогнете ми плз.... значи имам следния проблем имам оригинален cd-key за Д2 но някои по неизвестен за мен начин го е разбрал и сега не мога да си играя в европата кадето ми е акаунта дайте съвет какво да правя как да се оттарва от него мн ще съм благодарен за всякакъв вид помощ благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakonaa Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 абе пичове помогнете ми плз.... значи имам следния проблем имам оригинален cd-key за Д2 но някои по неизвестен за мен начин го е разбрал и сега не мога да си играя в европата кадето ми е акаунта дайте съвет какво да правя как да се оттарва от него мн ще съм благодарен за всякакъв вид помощ благодаря предварително Stealth Bot ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
evropata Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 А та във връзка с Диаблото да питам.. ина ли някакъв начин да си скривам ИП-то докато играя за да не ме баннват щотото ползвам едни ботове ама ако ме хваната и ше има ... 5 ката... и няма да мога да играя близо.. месец а не това ми е целта... тя е да си играя без да ме хващат.. и да мога да си пускам ботовете за да се нагърмя с итеми... и та ако иам програма или начин нека някой мия обясни .. ще съм много благодарен Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 18, 2007 Share Posted February 18, 2007 Имаше една добавка в един hackpack на име antidetecion , но незнам дали се сработва с ботовете и не се знае дали изобщо работи на новата версия ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAster-D Posted February 23, 2007 Share Posted February 23, 2007 Ще може ли някой да ми даде линк към LOD ( expansion ) ! Моля Ви . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.