Psihara^^ Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 http://free.data.bg/xamctep/Diablo%202%201...loader-v111.rar Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 ooleeeeeeeeeeee Влезанхх. Ъ CDkey-ят е зает.Някой знае ли от каде да си взема CDkey Ама сам да си играя(без да давам пари и без да крада от зали) И да питам ако джоба от няква зала ша ма хванат ли???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Peru Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Offer ENIGMA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Е как успя да го подкараш диска във устройството ли ти беше ???? <{POST_SNAPBACK}> Expanjana mi e tam samo!I sam s 1.11 i v Europe uspeh! EDIT:Files e na Bin i go otvarqm s Daemon tools i bachka ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Ей ако някой намере някаде МАПХАК да пише!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fori_ox Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 qqqqq, mnogo qko tukmo si mislih 4e laddera e svurshil i geroiti mi sa otishli .Sq vlenah i vidqh 4e si4ko si e OK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesho93 Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 от къде мога да си направя batle.net на Diablo 2 Lord of Destruction Kajete molq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesho93 Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 6te mi kajete li Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted May 5, 2006 Share Posted May 5, 2006 Да има някои навити за LAN ? Да се съберем и да помажем? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted May 6, 2006 Share Posted May 6, 2006 ми аз имам оригинален сд-кий и мачкам в батъл нета ся съм 85 левъл барбериън ако някой има оригинален кий ще се радвам да поиграем заедно Link to comment Share on other sites More sharing options...
FindAndKill Posted May 7, 2006 Share Posted May 7, 2006 Prodavam SI4KO HC 1.11 europe coh enigmi cta si4ko kfot se setite BOTD MOTD si4ko ! doom greif forty ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
elianovvv Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 iskam da popitam (poneje sym vijdal s o4ite si ) kak moje da se puska diabloto dva pyti i da vleze6 s 2 razli4ni geroq v 1 igra ???molq! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 iskam da popitam (poneje sym vijdal s o4ite si ) kak moje da se puska diabloto dva pyti i da vleze6 s 2 razli4ni geroq v 1 igra ???molq! Използва се D2Loader . Това е програмка с която можеш да си пуснеш играта повече от 1 път . Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 iskam da popitam (poneje sym vijdal s o4ite si ) kak moje da se puska diabloto dva pyti i da vleze6 s 2 razli4ni geroq v 1 igra ???molq! ако искаш да си прехвърлиш предмети от един герой на друг не е нужно да пускаш играта 2 пъти просто направи сървър с парола след това излизаш и злизаш от другия акаунт-сървара стои някорко минути.аз така си ги прехвърлям Link to comment Share on other sites More sharing options...
elianovvv Posted May 29, 2006 Share Posted May 29, 2006 не за прехвърляне,така просто ми стана интересно. Също искам да попитам дали някой вече му омръзва диаблото и е съгласен да си продаде оригиналния CD key на преференциални цени щото ми се цъка в европата(дося се мъча с един послки сървър ама има мноо малко хора) ако е така нека пише и ако е добра цената ще се видим из пловдив нейде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 iskam da popitam (poneje sym vijdal s o4ite si ) kak moje da se puska diabloto dva pyti i da vleze6 s 2 razli4ni geroq v 1 igra ???molq! Използва се D2Loader . Това е програмка с която можеш да си пуснеш играта повече от 1 път . хмз ... имаше един *.bat фаел ... незнам как се казваше , защото в момента нямам диабло ! на тоя фаел линията беше l2loader.exe или diablo2.exe -w -notitle -res800 ... поне така мисля ! Но , с това можеш да влизаш с няколко героя от един акаунт ! Това е много добре ! Ще погледна как беше и ще пиша всичко ... даже и командите на лоадъра ! А , ето го ... направих само лоадера ! разархивирай го в папката на диабло ! След това пускаш d2loader.bat и пак го пусни да видиш дали ще тругне още едно диабло ... ако не тръгне отвори bat фаела и слеми името на exe-то с оригиналното име , а не на лоадера ! Мисля , че беше DiabloII.exe ! Diablo 2 Loader Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 хмз ... имаше един *.bat фаел ... незнам как се казваше , защото в момента нямам диабло ! на тоя фаел линията беше l2loader.exe или diablo2.exe -w -notitle -res800 ... поне така мисля ! Но , с това можеш да влизаш с няколко героя от един акаунт ! Това е много добре ! Ще погледна как беше и ще пиша всичко ... даже и командите на лоадъра ! А , ето го ... направих само лоадера ! разархивирай го в папката на диабло ! След това пускаш d2loader.bat и пак го пусни да видиш дали ще тругне още едно диабло ... ако не тръгне отвори bat фаела и слеми името на exe-то с оригиналното име , а не на лоадера ! Мисля , че беше DiabloII.exe ! Diablo 2 Loader Нз за теб ама моя loader е прост като фасул просто пак си пускаш Diablo-то от иконката и то тръгва без да се сменят имена и каквото и да било . А loader-а съдържа иконка на .exe-то и 1-2 папки . Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 Нз за теб ама моя loader е прост като фасул просто пак си пускаш Diablo-то от иконката и то тръгва без да се сменят имена и каквото и да било . А loader-а съдържа иконка на .exe-то и 1-2 папки . Еми аз неказвам , че треябва да сменя имена ! Само ако неще да тръгне втори път тогава да направи това , кадето съм писал ! А тоя лоадер е едно ексе и един бат фаел ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted July 2, 2006 Share Posted July 2, 2006 Не съм преглеждал цялата тема за това ще помоля някой да ми обясни как се инсалира 1.10 пачът...по-точно въпросът ми е след като си инсталирам Диабло 2 и сложа експанжъна да копирам ли краковете или да качвам направо 1.10 и след това само неговия крак да слагам ? 10х предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted July 2, 2006 Share Posted July 2, 2006 Първо 1.10 и после слагаш краковете Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted July 2, 2006 Share Posted July 2, 2006 Първо 1.10 и после слагаш краковете Само крака на 1.10 ли или всичките да ги копирам наред Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted July 2, 2006 Share Posted July 2, 2006 Само крака на 1.10 ли или всичките да ги копирам наред PM В Хофф-а ли ще играеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 2, 2006 Share Posted July 2, 2006 1во - записваш диабло и експанжъна . 2ро - сваляш патча 1.10 за експанжъна DOWNLOAD 3то пускаш го (независимо къде си го свалил) даваш next , install или там квото беше ... 4то след това ти иска диск ... даваш cencel и слагаш някакъв loader п.п. ако е за headoff ... забравил съм как ставаше ... питай , някой друг ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaD3Zz Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 та.. за това да си пускаш диаблото с 2 героя на едно пц лесно е.. !! За баттъл нет трябва да имаш да сд кея има една програма чрез която си превръщаш кода в .mpq file след това този файл го слагаш в директорията на диабло и правиш нова папка която тряя да се казва mpq . Задължително трябва да имаш д2 лоадер след като си го сложил правиш shortcut и го копираш шорт къта два пъти на единия пишеш само -w а на другия -w mpq/името на файла.mpq и сте готови поне така си мисля Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 хмз и мен обърка с тоя пост ! По-горе съм писал как става ... даже утре ще обясна точно кво се прави . Никви MPQ фаелове ... те се използват при смяна на cd-key , а ти не треябва да правиш нищо такова . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.