exabyte Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 Трябват ми 2,3 от характерните за UK ключодържатели.Нещо от рода на тел. кабинките, автобусите, имаше и някакви комбинирани или нещо такова 1 2 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 Спешно ли ти е? Понеже гледам, че в ибей се продават за около 4-5 паунда с пътните (има автобусите, телефонните кабинки, такситата, UK знамето, банкнотите им и др.) - мога да ти поръчам, ама да даваш 5 паунда (над 10 лв.) за един ключодържател не ми се струва добра идея... Едит: Ей това долу например, с езика на Мик Джагър, струва близо 15 лв.!?! Трябва да си върл фен, за да дадеш 15 кинта за тая глупост. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted December 3, 2010 Author Share Posted December 3, 2010 Спешно ли ти е? Понеже гледам, че в ибей се продават за около 4-5 паунда с пътните (има автобусите, телефонните кабинки, такситата, UK знамето, банкнотите им и др.) - мога да ти поръчам, ама да даваш 5 паунда (над 10 лв.) за един ключодържател не ми се струва добра идея... Едит: Ей това долу например, с езика на Мик Джагър, струва близо 15 лв.!?! Трябва да си върл фен, за да дадеш 15 кинта за тая глупост. Дам, режат стабилно.То и аз намерих някакъв УК магазин ама искат 10 лири за дпставка за под 1кг. То ще стане... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 Е имай предвид,че и в Лондон ключодържателите са скъпи...по 2-3 паунда идват броя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 Малко по-евтино ще ти излезнат ако купиш пакет от 3 еднакви (3 таксита....3 телефонни кабинки и т.н.) - по 2-3 паунда бройката (включва и доставката). П.П. А за пътните всеки си ги определя различно - за половин-килограмови пакети от различни магазини в UK съм плащал за пътни както 4 паунда, така и 15 паунда... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.