Jump to content
BulForum.com

ключодържатели от UK

Recommended Posts

Трябват ми 2,3 от характерните за UK ключодържатели.Нещо от рода на тел. кабинките, автобусите, имаше и някакви комбинирани или нещо такова 1 2 3 4

Спешно ли ти е? Понеже гледам, че в ибей се продават за около 4-5 паунда с пътните (има автобусите, телефонните кабинки, такситата, UK знамето, банкнотите им и др.) - мога да ти поръчам, ама да даваш 5 паунда (над 10 лв.) за един ключодържател не ми се струва добра идея...:huh:

Едит: Ей това долу например, с езика на Мик Джагър, струва близо 15 лв.!?! Трябва да си върл фен, за да дадеш 15 кинта за тая глупост. :wacko:

fc88887250cc4017.jpg

Спешно ли ти е? Понеже гледам, че в ибей се продават за около 4-5 паунда с пътните (има автобусите, телефонните кабинки, такситата, UK знамето, банкнотите им и др.) - мога да ти поръчам, ама да даваш 5 паунда (над 10 лв.) за един ключодържател не ми се струва добра идея...:huh:

Едит: Ей това долу например, с езика на Мик Джагър, струва близо 15 лв.!?! Трябва да си върл фен, за да дадеш 15 кинта за тая глупост. :wacko:

fc88887250cc4017.jpg

Дам, режат стабилно.То и аз намерих някакъв УК магазин ама искат 10 лири за дпставка за под 1кг. То ще стане...

Малко по-евтино ще ти излезнат ако купиш пакет от 3 еднакви (3 таксита....3 телефонни кабинки и т.н.) - по 2-3 паунда бройката (включва и доставката).

П.П. А за пътните всеки си ги определя различно - за половин-килограмови пакети от различни магазини в UK съм плащал за пътни както 4 паунда, така и 15 паунда...:wacko:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...