coyote Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 predi si praveh MP3 s audiokatalist,no ne sym pravil ot mnogo vreme (ot vremeto kogato biah s Win98). Imam Papa Roach i iskam da go kacha v wareza,no se okazva che programata s koiato sum pravil predi MP3 ne raboti pod XP,haber si niamam... Ne znam i kak se uploadva. S dve dumi "lamer" e,s edna de Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 Audio Grabber No predi tova vij dali tozi album na Papa Roach go nqma na wareza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 Кажи кой албум искаш да качиш и ще ти спестим усилията като го качим ние вместо теб Link to comment Share on other sites More sharing options...
coyote Posted June 26, 2004 Author Share Posted June 26, 2004 Audio GrabberNo predi tova vij dali tozi album na Papa Roach go nqma na wareza niama go Link to comment Share on other sites More sharing options...
coyote Posted June 26, 2004 Author Share Posted June 26, 2004 Кажи кой албум искаш да качиш и ще ти спестим усилията като го качим ние вместо теб razbi mi intelekta priateliu dragi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 Не ми беше идеята това ! Иначе... в others има тема, в която пише как се upload-ва. След това ще е нужно да прочетеш правилата за upload на mp3 - http://www.warez.ru/upload_rules.html Не са сложни, но изискват известно време. Ако нещо не ти е ясно погледните другите потребители как качват (как правят директории, какво е нужно) и ако отново не има неяснота питай нас И все пак за кой албум става дума? Link to comment Share on other sites More sharing options...
coyote Posted June 26, 2004 Author Share Posted June 26, 2004 И все пак за кой албум става дума? Infest,no az si go imam na audio.Ideiata mi e da go predlija na drugite,imam i druga muzika,deto ia niama vuv warez Link to comment Share on other sites More sharing options...
kirkitov Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 За правене на mp3 MUSICMATCH Jukebox Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 Друга програма за конвертиране на музика в mp3 e CDex програмата е много лесна за използване Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 Infest,no az si go imam na audio.Ideiata mi e da go predlija na drugite,imam i druga muzika,deto ia niama vuv warez http://www.warez.ru:8084/mp3/Papa.Roach/Infest.(2000)/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilko_Rock Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 Нека да си дам мнението за правене на mp3 1. Гледай диска от който сваляш да не е правен от mp3 и то с нисък битрейт. Това се разбира като го пуснеш на урудбата и чуеш гадното мазане, или шума на водопад в далечината и морски бриз без да има море на близо. 2. Има много програмки за рипване на CD-та но аз ще препоръчам 2 - Easy CD-DA Extractor 7.0.6 поседната за сега. - Exact Audio Copy 3. Опитай се да намериш опцията "error recovery & repair" - става бавно но е задължителна ако диска е надраскан и ако не искаш някой ден както си слушаш готовата mp3-ка да чуеш че ти прескача. 4. Не конвертирай с тези програмки просто си свали диска на WAV в отделна директория като също можеш да използваш услугите на free database за да си преименуваш песните. 5. Свалените WAV-ове ги отваряш с RazorLame и правиш някои настройки: - в edit/options/lame показваш пътя към инсталирания Lame-3.93.1 codec. - в edit/lame options/general/mode избираш stereo - в edit/lame options/advanced/optimization избираш Quality, а другите клетки оставяш празни - в edit/lame options/VBR избери "Enable Variable Bitrate" и задай стойност 320, Quality между 1 и 6 като колкото по малка е цифрата толкова е по голям средния битрейт и съответно големината на файла, но и качеството (препоръчвам 3). Другите клетки оставяш празни - в edit/lame options/expert селектираш единствено disable all filtering, ATH control поставяш на default, a q level на нула (от това зависи броя на циклите при рендване или по точно колкото по малка е цифрата толкова по добро става качеството, но и времето за създаване на една mp3-ка расте) - ако не си разбрал нищо просто копирай това в реда lame options: -b 80 -m s -h -V 3 -B 320 -q 0 -k Изпълниш ли тези условия ще се радваш на изключително качествени mp3-ки по нищо не отстъпващи на оригинала и освен това няма да караш другите да псуват след изтеглянето на споделената от теб музика. УСПЕХ Link to comment Share on other sites More sharing options...
djgorro Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 izpolzvai EASY CD-DA EXTRACTOR. profesorska programa. mnogo e ka4estvena i za men zasega e nai dobrata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.