naik_iv Posted December 1, 2010 Share Posted December 1, 2010 продавам ги защото приятел ми каза че мога да гледам 3D филми на какъвто и да монитор. Ама уви след проба не е така трябва да е от тези 3D лаптопи или монитри. ето ви снимки на очилата - Пластмасови http://obiavi.data.bg/single/38600 тел 0883 37 38 43 Продадени ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacardibreezer Posted December 1, 2010 Share Posted December 1, 2010 Извинявам се, ама и аз имам такива и си гледам 3Д филми на обикновен монитор, просто филма трябва да е 3Д и сътветно има два вида филми , единия който се гледа с червено/сини очила а другия вид се гледа със зелено/розови !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vojda66 Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 Не разбрах от линка тези които предлагаш от кой вид са,но ако са пласмасовите бих ги взел. Драсни на ЛС да се уточним. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naik_iv Posted December 3, 2010 Author Share Posted December 3, 2010 за момента имам лично съобщение от колега и ако той се откаже следващият е vojda66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
naik_iv Posted December 6, 2010 Author Share Posted December 6, 2010 Продадени сложете Х на темата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.