Jump to content
BulForum.com

Продавам Монитор Dell 2209WA

Recommended Posts

Продавам въпросния монитор: Dell 2209WA

monitor-dell-2209wa-blk-overview2.jpg

Диагонал на екрана: 22"

Разделителна способност: 1680x1050 точки

Съотношение (хор./верт.): 16:10

Тип на матрицата: IPS

Разстояние между пикселите: 0.282 мм

Максимална яркост: 300 cd/m2

Максимален контраст: 3000:1

Зрителни ъгли (хор./верт.): 178/178 градуса

Време за отговор: 6 ms

Видео конектори: DVI-D, D-Sub

Вградени високоговорители: не

Цвят: черен

Размери: 511x361x184 мм

Тегло: 5.53 кг.

Електропотребление: 52W

Други: USB 2.0 Hi-Speed Hub, VESA Mounting Support (100mm), Tilt, Pivot, Регулиране по височина, in Stand by / Sleep <1W

http://iskampc.com/22-dell-2209wa-b-black-lcd-nn.html

Монитора е закупен преди 7 месеца от фирма СТЕМО Пловдив има остатъчна гаранция 29 месеца ( цялата гаранция му е 36 месеца ). Причина за продажбата е че ми е прекалено голям. Купих монитора след многото доволни в една тема в един форум която бе над 3 страници, с мисълта че ще свикна от 19" (4:3) на 22" (16:10) но уви за 7 месеца не свикнах.Може би и разположението в стаята ми е част от проблема но по голямия проблем са ми многото пиксели които ми сведят докато съм съсредоточен върхо около половината от екрана. Предпочитам купувача да е от Пловдив за да пробва монитора и да го види че е в състояние като нов. Moneyback не давам понеже след продажбата оставам без монитор и с парите ще си закупя нов но не по голям от 20". Монитора винаги е изключван когато не се седи на компютъра. И понеже ми шречи големия екран седя минимално време на компютъра. Въобще не ми се разделя с монитора понеже е всичко по него е направено толкова стабилно толкова удобно и красиво, копчетата са направени изключително леки за натискане и изключително приятни, просто с леко докосване без каквито и да е излишни усилия се натискат. Стандарта 16:10 просто е правилния избор според мен, понеже при каквато и да е работа или браузване имате в повече пиксели по тясната страна докато при 16:9 ще имате доста по малко пространство.

Монитора е уникален за филми и игри, никакво забавяне и замазване няма. Има USB hub на самия монитор с 4 усб 2.0 което е много удобно. Стабилна и красива изработка. Ако имате въпроси около монитора ще отговоря на драго сърце.

Мисля че няма смисъл да пускам снимки но ако има желаещи и поискат ще кача снимки в темата.

Цена: 450 лв

За контакти и всякакви въпроси ЛС и емайл: admin@belozem.org отговарям бързо или 0883365270. Искам и да разясня че живея на 35 км от Пловдив и ще докарам монитора на място да се тества на ваш компютър (само за Пловдив).

За страната може с куриер (Еконт) с отвори преди да платиш, но макар че пазя оригиналния кашон ме е страх да го пратя можеби евентуално със застраховка.

Поради зачистили въпроси и питания относно: Изгорели пиксели, блякблендинг и други.

Прилагам реални снимки на едната се вижда за блендинга, и казвам че няма абсолютно никакви проблеми монитора и изгорели пиксели както и други неща които да не са нормални.

4e925fb38915888a.JPG5ae92a615c4ae087.JPG47f53dd5f79ea03e.JPG

559fb93a1b100d35.JPGb3ffd9755d4e3720.JPG

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...