PGG Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 хахаха стига с тия one touch направо не мога да ги гледам. Не стига че са тясни ами и по някое време вместо аромат на ягодка, банан или друго плодче започва да мирише на ЛАТЕКС направо смях те напушва докато правиш работата. Masculan & SPORTEX forever Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fobos Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 Az sym na durex i sym super dovolen, makar da znaq che davam povechko parichki sym po-spokoen! Drugiq moment e che durex ne vonqt na lateks i sa mi po-udobni. Nooo naistina se kysat - onq den mi beshe pyrviq sluchai na skysan Durex, tyi che - dori s prezervativ - vnimavaite! Sorry za shliokavicata ama BDS suxx Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 ......Или пък дюрекс с лидокаин ..... Ха сега познайте при кои е по-вероятно това да стане ? <{POST_SNAPBACK}> Аааааа тея с ледокаин са ужас!!!!!! Един път един приятел ми даде - не стига че цяла нощ не можах да спя (имах работа ), ами на сутринта имах мускулна треска и ми се беше схванало всичко - земи тея 4 часа напред - назад! Нека позная - LifeStyles Моя съвет е купувайте си One Tuch - хора и трябват на тая страна! Нямаме и 8 милиона!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorji_s Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 Искам да ви питам какви презервативи ползвате(като марка).Абе не е ли все едно дали си взимаш Дюрекс или Уан Тач от 25 ст.В смисъл мисля си ,че вероятността да се скъсат е еднакакво голяма/малка-не мисля,че по-евтините кондоми са по-некачествени,защото ако беше така нямаше да ги пускат на пазара въобще.. <{POST_SNAPBACK}> аз не мисля че няма значение какъв презерватив ползваш. има едни durex - ultra thin са много яки. преди доста време ползвах one touch и само се късаха. така че марката е гаранция за качество. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 Има едни презервативи,които нямат марка/дават ги от Аптечно на БЧК и те съответно на нас/ и са просто страхотни.Жалко,че не се срещат във всяка аптека.Струват 30 стотинки.Уан Тач-ми на мен не ми се е късал до сега Durex са малко гадни,някви тесни такива. sandman,тея приятели са големи гадове,а? На мен един приятел ми беше дал някакъв life styles,който се оказа,че е за анални забавления и на дебелина ми приличаше на вътрешна гума на колело/даже беше черен/...мнооого гадна работа след тва Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 Той пак трябва да е бил с лидокаин, ама от външната страна, дане я боли дупето Аз не съм блъскал чак 4 часа, ама това е сигурно защото по едно време го махнах. Значи добре съм направил Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 Аааааа тея с ледокаин са ужас!!!!!! Един път един приятел ми даде - не стига че цяла нощ не можах да спя (имах работа ), ами на сутринта имах мускулна треска и ми се беше схванало всичко - земи тея 4 часа напред - назад! Нека позная - LifeStyles Моя съвет е купувайте си One Tuch - хора и трябват на тая страна! Нямаме и 8 милиона!! <{POST_SNAPBACK}> вие пък за 4 часа имате нужда от лидокаин?! аматьори! шегувкам се Аз съм си фен на спортекса и тва е. Хем са тънки, хем смазката е добра, хем не пушат много кат прегреят , а даже си имат и торбичка да сипеш овъглените сперматозоиди с презерватива в нея и да не се цапаш много-много след като си свършил "мръсната работа". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nevita Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 a be 4 lv za prezervativi e po dobre , ot kolkoto nejelana bremennost i posle da si otglejda6 detenceto i 20 godinki da har6i mnogo pati po 4 lv za nego ( ne 4e e lo6o da ima6 dete , no puk e i hubavo da e planuvano taka 4e neka si davame pari za prezerrvativi Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 някакси е гадно да дадеш толкова пари за презерватив дето ще го ползваш 3-6 минути. не се правете пичове.. много добре знаете че първия път винаги е толкова. освен ако не сте намазали лидокаин, не сте пили и разни други такива неща. ако знам че акта ще е по-дълъг... слагам, но иначе... много ще ме извиняват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anathema Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 Аз пари за кондоми не дааам пък и не ми е готино с кондом...ако момиченцето,с което праиш секс е навита без,що пък не....(имам предвид по-постоянен партньор)....ако си върша добре раутата-проблеми няма да имам ,но ако някой път нещо се обърка...... F***ED UP Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 някакси е гадно да дадеш толкова пари за презерватив дето ще го ползваш 3-6 минути. не се правете пичове.. много добре знаете че първия път винаги е толкова. освен ако не сте намазали лидокаин, не сте пили и разни други такива неща. ако знам че акта ще е по-дълъг... слагам, но иначе... много ще ме извиняват. <{POST_SNAPBACK}> Тези 3-6 мин. ме разбиха от смях. Да зарежем продължителността. Само не можах да разбера за тези 3-6 мин не се ли изхвърля семенна течност и за коитос ли говорим, защото, ако е така, то има риск и от болести. А като не сложиш презерватив първия път за какво го слагаш след това?! Използването на презервативи при мен е задължително условие за секс! Фаворитите ми сред гумичките са тези с плодов аромат. За марка ми е трудно да говоря, защото се съобразявам преди всичко с партньора, за да няма после "тия много стискат...", "тия са не знам си к`ви си..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 тя семенна течност се изхвърля обаче в повечето случай наполовина е вънка преди началото и момчето очаква края. риск от болести няма ако познаваш партниора си. ако не го познаваш.. значи си някъде и си пил.. тогава тези 3-6 минути стават много повече заради алкохола и не е проблем да се сложи презерватив. като не сложа първия път защо слагам втория? ми защото не ми се налага да се контролирам и да мисля и да тръпна.. дали идва или не. и защото при по-продължителен полов акт е по-възможно преждевременното изхвърляне на сперма. затова. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ixB0 Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 LiFe StyLe & DureX Rulez , zarejete gi teq balgarskite kaputi ot sorta na sporTex i nqkvi izmisleni qgoda, banan kivi i t.n . A formulata za uspeha e MASTIKATA, tova e valshebniqt aleksir !!! S zifri nqma da govorq, 6toto posle she kajete che laja ), edna vecher taka se omagiosah che go otnese edna moq kolejka ot 3 meseza nasam vseki den mi zvani da me chue kak sam !?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Ми не смятам че съм снобар като ползвам Durex. Не смятам че съм много богат щото ползвам Durex. Не смятам че правя секс веднъж годишно щото ползвам Durex. Просто с тях се чувствам най-сигурен и до ся не ми са се късали. Честно си признавам че друга марка не съм ползвал обаче не ми се рискува с някви едвали не найлонови торбички от 20ст. Предпочитам да карам на английската поговорка "Не съм достатъчно богат за да си купувам евтини неща",отколкото после да треперя докато с приятелката ми чакаме резултатите от теста за бременност. Относно ароматизираните презервативи-ми те и Durex имат такава серия. Офф:човека който спомена за фосфорисциращите презервативи-кажи кви са че нещо се зарибих Edit: Що не вкарате и едно гласуване в тая тема? Като избори можете да сложите примерно: Durex,Sportex,One Touch,Kamasutra,Други(примерно),Без(то за тва има друга тема ама айде) Според мен гласуването ще покаже най-ясно кво е положението. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anathema Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 хахаха,да ти свети в тамното да не го изгубиш....представяте ли си?!Сичко тъмно само нещо ту светва,ту загасва...хахаха....като фар в морето(пък е и мокричко )...яко!И се пак пари не давам...имам си един кондом в мене ако стане нещо непредвидено и се наложи(с непозната и необходена територия),но иначе не го ползвам.А колкото до марката-Life Style...доказана издръжливост и според мен не намаля кой знае колко удоволствието Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Като казваш кондом да разбираме ли 1 единствен? Кондомът с главно К. Единствения. Вулканизираният вече 74 пъти и все още годен за употреба КОНДОМ? No offence, просто се бъзикам тъпо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 До тук гледам, че само един човек има впечатление от Споретекс. Някой друг не ги ли е пробвал, да си каже мнението? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 До тук гледам, че само един човек има впечатление от Споретекс. Някой друг не ги ли е пробвал, да си каже мнението? аз съм ги ползвал. нямам оплаквания. и не са много скъпи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
XpucTyyy Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 някакси е гадно да дадеш толкова пари за презерватив дето ще го ползваш 3-6 минути. не се правете пичове.. много добре знаете че първия път винаги е толкова. освен ако не сте намазали лидокаин, не сте пили и разни други такива неща. ако знам че акта ще е по-дълъг... слагам, но иначе... много ще ме извиняват. <{POST_SNAPBACK}> Ейй такива постове ме разбиват от смяхПрочетох дори и обяснението ти към него,но пак в очите ми остана неразбран.Значи не слагаш първия път гумата,защото знаеш,че края идва след 3-6 минути и не искаш да се вътриш с една гумичка.При случаите,в които си с постоянна партниорка и тя взима от готините хапчета с номерцата на тях...ок,приема се. И отиваме сега на втория път и доводите ти да сложиш гума точно тук.Защо ти е да се контролираш и да тръпнеш след като първия път не си се предпазил?Ако ползваш презерватива не като предпазно средство,а като такова удължаващо акта...виж така е по-разбираемо... тя семенна течност се изхвърля обаче в повечето случай наполовина е вънка преди началото и момчето очаква края <{POST_SNAPBACK}> Хмм как така е наполовина вънка преди началото.Вадиш го от гащите и си наполовина еякулирал ли?Така излиза поне риск от болести няма ако познаваш партниора си <{POST_SNAPBACK}> Обикновенно си казваме имената преди началото,но това пак не ми дава гаранция Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 XpucTyyy, хахахахахаха, издребняваш малко ми се струва... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 ot 3 meseza nasam vseki den mi zvani da me chue kak sam !?! <{POST_SNAPBACK}> Викаш 3 месеца беше ебати грозната, ама след 4-5 мастики, така се разхубави :]]] Link to comment Share on other sites More sharing options...
anathema Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Да уе RottenBrain,един единствен от свинско черво Не,просто си имам един(не два или три,а един),който не го ползвам,щото попринцип предпочитам без,а тва момиченце,с което праа секс,е навита без...обаче аз за секи случей си имам 1...не за нея Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Пробвал съм и ONetouch и DUREX и няма разлика. Гаджето обаче се навива повече на Durex "били по сигурни". За това взимам от тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Ейй такива постове ме разбиват от смяхПрочетох дори и обяснението ти към него,но пак в очите ми остана неразбран.Значи не слагаш първия път гумата,защото знаеш,че края идва след 3-6 минути и не искаш да се вътриш с една гумичка.При случаите,в които си с постоянна партниорка и тя взима от готините хапчета с номерцата на тях...ок,приема се.И отиваме сега на втория път и доводите ти да сложиш гума точно тук.Защо ти е да се контролираш и да тръпнеш след като първия път не си се предпазил?Ако ползваш презерватива не като предпазно средство,а като такова удължаващо акта...виж така е по-разбираемо... Хмм как така е наполовина вънка преди началото.Вадиш го от гащите и си наполовина еякулирал ли?Така излиза поне Обикновенно си казваме имената преди началото,но това пак не ми дава гаранция говорим за ползване на презерватива като средство против забременяване. от сега да кажа. да не стават неразбирателства. ами виж сега. първия път просто знаеш че ще свършиш.. не е нужно да се контролираш. това че наполовина е вънка е образно казано, но много добре знаеш какво имам предвид. едва ли не го чувстваш че е в каналчето. втория път можеш да сложиш презерватив за да си по-спокоен и да се отдадеш на акта, а не да тръпнеш и да се контролираш като грешник. затова втория път. другите 2 коментара към моето изказване няма да ги коментирам. в същност.. аз единия го коментирах, но втория.. просто няма смисъл. имах в предвид съвсем друго нещо, а не само да знаеш име. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XpucTyyy Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 Мии грешно го правиш.Дори и да усетиш,че идва "влака" и извадиш "композицията" от "релсите" пак може да има изтичане на "пътници".Ако знаеш само колко много са забременили партньорките си по този начин,мислейки,че перфектно владеят,знаят и контролират разписанието на "влака".Точно за това ми се струва безмислено слагането на гумата при втория път в твоя случай... п.с.И после...защо имало много аборти?Ми...ето защо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.