LSD Posted August 6, 2004 Share Posted August 6, 2004 awe vajnoto e da se pravi sex. po vuzmojnost bez prezervativ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infected Posted August 6, 2004 Share Posted August 6, 2004 awe vajnoto e da se pravi sex. po vuzmojnost bez prezervativ <{POST_SNAPBACK}> Kh kh kh Pravietie dica.. ne voina Link to comment Share on other sites More sharing options...
vsinc Posted August 7, 2004 Share Posted August 7, 2004 durex performax, w bg izwestni kato performa Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted August 12, 2004 Share Posted August 12, 2004 Искам да ви питам какви презервативи ползвате(като марка).Абе не е ли все едно дали си взимаш Дюрекс или Уан Тач от 25 ст.В смисъл мисля си ,че вероятността да се скъсат е еднакакво голяма/малка-не мисля,че по-евтините кондоми са по-некачествени,защото ако беше така нямаше да ги пускат на пазара въобще.. <{POST_SNAPBACK}> В нашата аптека са по 18 стотинки :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freely Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 тези дето са разни релефни и тем подобни глупости са пълна простотия <{POST_SNAPBACK}> Daje dosta 4esto mi se slu4va da draznqt i da predizvikvat vuzpalenie u momi4eto pri po-dulug sex-za tova ne gi odobrqvam. Ina4e DUREX i Life Styles sa nai-dobrite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 Я кажете, колко е срока на годност на един презерватив? Щото аз имам един, дето скоро ще чукне годинка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 Я кажете, колко е срока на годност на един презерватив? <{POST_SNAPBACK}> На всеки презерватив трябва да пише дата на производство срок на годност. Това е задължително! п.п. Кофти е да стои годинка, но какво да се прави... Случва се и на най-добрите! Ти поне имаш само един... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blo0d_master Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 koi kvoto iska da si govori nai nadejdniqt e black lifestyles - nai debel i nai relefen Link to comment Share on other sites More sharing options...
ByteVV Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 Ползвал съм и Durex, Lifestyles и Vitalis - късали са ми се и от трите. После пробвах SPORTEX, и оттогава (преди 5-6 години) съм си само с тях и нямам никакви проблем. Така че - SPORTEX Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 Това на едно и също място ли ги ползва, щото за да ти се късат, май нещо не си подмокрил терена. Не че си нямат смазка, ама.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivoru Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 какво да ви кажа? аз за какво спя само с каки? ми щото дават без презерватив. май Lifestyles са най-културни, но не непременно 100% сигурни. какъвто и презерватив да си вземете, дупето го къса като входно билетче.анален секс с презерватив е само за големи оптимисти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 аз за какво спя само с каки? ми щото дават без презерватив <{POST_SNAPBACK}> Направи си снимка на топките, щото скоро и те ще ти окапят. Най безотговорното нещо, което можеш да извършиш към себе си е да правиш секс без презерватив. Това отдавна не е нещо, което да пази от бременност (и 15 годишните вече са редовно на хапчета), а е нещо което те пази от венерически болести. А, ако си мислиш, че след като постоиш малко на антибиотици, спина ше ти мине като трипер..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivoru Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 виж сега, каките не са като малолетните мръсници да се чукат всеки ден с различен.поне аз не ходя с такива. те са отговорни жени които знаят как да се пазят и как да ме пазят,затова го правим без.освен това зрелите жени не обичат презервативите. пък и няма 100% гаранция че презервативът ще те предпази. ако някоя болна кака те целуне, а твоите венци кървят, ще и правиш компания Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freely Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 hahahaha are stiga gluposti ve4e Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 Ми за тебе каки, за мен са момиченца Ами ще те послушам Я виж в тотото пак има милион. като си такъв късметлия си пусни фишче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freely Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 da we,koi znae kakvi 6ibani kurvi trqbva da se 4ukat bez prezervativ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivoru Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 xiT, аз говоря за жени около 40 год. ти на колко си, та са момиченца за теб? с презерватив, без, все тая. най-добре със,ама не с презерватив, а с ръка,хаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 Ами аз ползвам LifeStyles или Sportex черни и съм доста доволна от тях :> А и тези Уан Тач не ми допадат много,защото поне при мен лесно се късат Въпреки,че презервативите не предпазват със сигурност. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 xiT, аз говоря за жени около 40 год. ти на колко си, та са момиченца за теб? с презерватив, без, все тая. най-добре със,ама не с презерватив, а с ръка,хаха <{POST_SNAPBACK}> Ти си геронтофил бе. Баси, добре че си имам ръчички Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 A аз си мислех, че съм извратен , щом ми се иска да бъда с 28-30 годишна ivoru, дерзай, мой човек! Я като си почнал така, що не минеш през някой старчески дом, да ощастливиш някоя "какичка" там Сигурен съм, че няма да държи да ползваш презерватив! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 ААа да ве да му издъхне на *** тая какичка Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 Пичове, стана много офтопик, ама истината е: презервативите трябва да се ползват Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kitty_Corpse Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 Ами, нека попитам кои са най-широките презервативи? Чух че Durex са, но(без да се хваля) на приятеля ми му е твърде голям за тях и сега се чудим какво да правим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rDOX Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 К'во имаш в предид с това не му става. Ти к'во искаш да му е широк и да му се изплъзва ли. Т'ва да не са ти некви си ботушки дето требва да ти прилягат точно по крака. Много ясно, че члена трябва да е по-широк от презерватива, иначе П.С> Не се заяждам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 Ами, нека попитам кои са най-широките презервативи? Чух че Durex са, но(без да се хваля) на приятеля ми му е твърде голям за тях и сега се чудим какво да правим. <{POST_SNAPBACK}> ами идете в секс-шоп. там има гуми ХХL за такива аномалии. а и приятеля ти лъже че не му става според мен - явно му е по-кеф без. щото латекса на презервативите има някъде към 150% еластичност без разкъсвания, т.е. ако е с диаметър на отвора 4-5 см (тва са стандартните капути), спокойно може да се разтяга до 10-12 см диаметър, а тва си е повече от половин педя на нормална женска ръка (жена 165 см/56 кг, примерно). не че е невъзможно, но си е трудно за вярване да е чак толкоз голям. а и погледни подписа ми - ако е искал е щял да намери начин да те пази. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.