A55A551N80R Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 Решил съм да се обзавеждам с нова печка в кухнята.Разполагам с около 600 лв.Единствените ми изисквания са да е с керамични плотове отгоре, да има вентилатор и да не е по-широка от 60см.Препоръчайте марка и магазин.Гледах в техномаркет какво предлагат-разнообразие голямо, но цените ми се струват много високи.Препоръчайте ми някой хубав и евтин магазин/човек, от който да си купя . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lorenzooo Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 Отиди на Брезовско шосе,в търговийте...Там цените дори и да са същите като в хипермаркетите,може да е пазариш :-) Миналата година правихме ремонт на кухнята,и си купувахме нови уреди...В Технополис си харесхме фурна,но ако сме искали отстъпка (аз си питах,защото шяхме да купим и апиратор и керамичен плот) трябвало да направим поръчка над 2000лв Тогава реших да отскочим до търговийте...Цените в магазина в който влязохме бяха в рамиките на 70-80лв надолу(говоря за аналогичните на тях уреди в Технополис) ,а след като чуха, че ще вземаме 3 уреда от тях-цените паднаха още...За фурна,керамичен плот и апиратор-170лв надолу,като сметнем и това че цените са и по-ниски,получи се разлика от над 200лв... Link to comment Share on other sites More sharing options...
toncho_b4 Posted December 14, 2010 Share Posted December 14, 2010 Колега, ако още не си решил за печката, както казва колегата лоренцо, разходи се до търговиите на Брезовско шосе.По-специално мога да препоръчам фирма КЕЙСИ ЕООД , втората колона вляво като влезеш от главния портал.Предлагат всякакви електродомакински уреди и черна и бяла техника, можеш да спазариш и добра отстъпка (разбира се разумна, до 10-ина процента максимум), но пък те цените там така и така са си ниски...Редовно си купувах разни неща за родителите ми и за мен и за подаръци.Просто винаги са човечни хората и ще се разберете вярвам... Успех! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 15, 2010 Share Posted December 15, 2010 ..и за подаръци Дано не е било за жени или поне за по-разбрани, защото тези които аз познавам ако получат за подарък нещо такова ще те анатемосат, удушат или убият с камъни (според настроението) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lpfc1990 Posted December 26, 2010 Share Posted December 26, 2010 Някой да знае техник за ел.домакински уреди,че на печката котлона и спря да работи,фурната долните реотани по слабо печат,и пружините на вратата на фурната са за смяна.Да не е някой кожудер? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted November 12, 2011 Share Posted November 12, 2011 Някой да знае техник за ел.домакински уреди,че на печката котлона и спря да работи,фурната долните реотани по слабо печат,и пружините на вратата на фурната са за смяна.Да не е някой кожудер? И аз търся такъв човек за един на пръв поглед дребен проблем с моята готварска печка 'Краун'. Ще съм благодарен някой да препоръча ползван техник, който да идва на място и да не взима скъпо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.