killercho Posted June 25, 2004 Share Posted June 25, 2004 Tarsq skuter ili motor do 600 leva bez zna4enie marka i godina proizvodstvo Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp Posted June 25, 2004 Share Posted June 25, 2004 i as tursq Po vuzmojnost tursq Peugeot 50 ) 4akam predlojenie pishete mi PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
dinko Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 аз продавам това априлия ред роуз ако някои го интересува да пита 50 кубика с водно охлаждане дискова спирачка стартер регистрация същия като на снимката само огледалата ги няма 700 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarbanov Posted June 27, 2004 Share Posted June 27, 2004 аз продавам товааприлия ред роуз ако някои го интересува да пита 50 кубика с водно охлаждане дискова спирачка стартер регистрация същия като на снимката само огледалата ги няма kvi pati mu iskash na tova Link to comment Share on other sites More sharing options...
green_vibs Posted June 27, 2004 Share Posted June 27, 2004 имам един приятел които си продава скутера - пежо 75 кубика ако някои го интересува да ми пише pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackwave Posted June 27, 2004 Share Posted June 27, 2004 Tva prodavam. 6.5 Hp 50 cc 600lv imam oshte pics ako nqkoi se interesuva Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp Posted June 28, 2004 Share Posted June 28, 2004 имам един приятел които си продава скутера - пежо 75 кубикаако някои го интересува да ми пише pm Kolko pari mu iska tozi tvoq priqtel za tozi skuter peugeot shtoto se indetesuvam pitai go i mi kaji pishi mi na PM ako mojesh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.