GossipApe Posted March 20, 2003 Share Posted March 20, 2003 zapo4vam istoriqta ot samoto na4alo. predi svalqh s ReGet Deluxe 3.0.Nikakav problem.edin den samata programa mi pradloji da si svalq Trial versiq 3.2 svalih q i kato minaha 30-te dni mi se skapa ne samo novata ami i 3.0 versiqta.kato natisna desen buton na mi6kata i dam save target as....... mi kazva reget 3.2 is no installed properli,natiskam edinstveniq daden otgovor OK i prozoreca se zatvarq kato ni6to ne tegli.predi da po4ne da pravi taka oba4e uspqh da izteglq FlashGet s koito teglih dosega.no dnes e sprql toka i sledovatelno tegleneto mi se e precakalo a ne znam za6to i FlashGet-a se e precakal.kazva mi AN UNKNOUN ERROR OCCURRED WHILE ACCESSING C:\PROGRAM FILES\FLASHGET\DEFAULT.JCD sega ne moga s ni6to da si izteglq druga programa za teglene.probvah s kazaa no namiram samo .exe files za flashget koito za ni6to ne stavat. ako nqkoi ima ideq molq da e spodeli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeNoM_2431 Posted March 20, 2003 Share Posted March 20, 2003 zapo4vam istoriqta ot samoto na4alo. predi svalqh s ReGet Deluxe 3.0.Nikakav problem.edin den samata programa mi pradloji da si svalq Trial versiq 3.2 svalih q i kato minaha 30-te dni mi se skapa ne samo novata ami i 3.0 versiqta.kato natisna desen buton na mi6kata i dam save target as....... mi kazva reget 3.2 is no installed properli,natiskam edinstveniq daden otgovor OK i prozoreca se zatvarq kato ni6to ne tegli.predi da po4ne da pravi taka oba4e uspqh da izteglq FlashGet s koito teglih dosega.no dnes e sprql toka i sledovatelno tegleneto mi se e precakalo a ne znam za6to i FlashGet-a se e precakal.kazva mi AN UNKNOUN ERROR OCCURRED WHILE ACCESSING C:\PROGRAM FILES\FLASHGET\DEFAULT.JCD sega ne moga s ni6to da si izteglq druga programa za teglene.probvah s kazaa no namiram samo .exe files za flashget koito za ni6to ne stavat. ako nqkoi ima ideq molq da e spodeli. Takam na4i parvo tva s va6geta redovno mi se slu4va kato spre toka ili ne6to drugo na4i ako nemoge6 da go pusne6 prosto istriva6 .JCD file i si gotov samo 4e svi4ko tva koeto si svalql otiva na vqtara.Tva e mnogo kofti bag pri Flashget Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaq Posted March 21, 2003 Share Posted March 21, 2003 Oba4e tozi Flashget go priznavam za nai dobar download manager , triabva da mu dadat oskar,prez tolkova izpitania e minal,dori toka e spiral i ni6to mu niama,vsi4ki failove si biaha na miastoto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devilman Posted March 21, 2003 Share Posted March 21, 2003 eto reget http://www.warez.ru/NEW_FTP/Win_Appz/ReGet...2_build.%20156/ az polzvam tazi versia i sam mnogo dovolen nikoga ne sam imal problemi s reget dx 2.x i 3.x davash copyrash na patch.exe v X:\Program Files\ReGetDx i sled tva go otvariash davash start i gotovo imash li bezplaten reget za vinagi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.