Jump to content
BulForum.com

Продавам - Nokia E51

Recommended Posts

Телефона е черен, доста запазен (две тънки драскотини по 1мм в долния край на задния капак и леко поизносено гумено уплътнение на страничния бутон за регулиране на звука), без други забележки.

гаранцията е изтекла.

Комплекта включва: телефон, зарядно, кутийка с описаниия и диск.

нова цена : ПРОДАДЕН

Батерията колко време държи, няма ли усб кабел, хендсфри и карта памет???

А и някаква снимка, да видим в какво състояние е ???

батерията ме кара 7- 8 дена, мога да намеря USB кабела, но хендсфри и карта памет няма.

батерията ме кара 7- 8 дена, мога да намеря USB кабела, но хендсфри и карта памет няма.

7 8 дни те държи можеби ако е на зарядно, сериозно си мисля че не те държи толкова дори и въобще да не го пипаш тоя телефон макс 5 дни. От познатите които имат е51 както и АЗ, знам че батерията кара 2 3 дни при нормално ползване. Това значе по 10-тина мин разговори на ден и малко офис и интернет. При слушане на музика кара до 2 дни най много. При гледане на 1 филм след гледането ще катра още 2 3 часа което значи при видео 1 ден. И нокой на света неможе да ме убеди в друго понеже по големи батерии от нокия не правят а онези китайските които са със съмнителни ампер часове едвали ще вдигнат много живота

П.П. А от каде си ?

7 8 дни те държи можеби ако е на зарядно, сериозно си мисля че не те държи толкова дори и въобще да не го пипаш тоя телефон макс 5 дни. От познатите които имат е51 както и АЗ, знам че батерията кара 2 3 дни при нормално ползване. Това значе по 10-тина мин разговори на ден и малко офис и интернет. При слушане на музика кара до 2 дни най много. При гледане на 1 филм след гледането ще катра още 2 3 часа което значи при видео 1 ден. И нокой на света неможе да ме убеди в друго понеже по големи батерии от нокия не правят а онези китайските които са със съмнителни ампер часове едвали ще вдигнат много живота

П.П. А от каде си ?

От Пловдив съм,

а батерията си кара по толкова с 10-20 мин разговор на ден(той само за това е ползван),

без почти никакво друго натоварване( музика и филми).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...