jortes Posted November 27, 2010 Share Posted November 27, 2010 Телефона е черен, доста запазен (две тънки драскотини по 1мм в долния край на задния капак и леко поизносено гумено уплътнение на страничния бутон за регулиране на звука), без други забележки. гаранцията е изтекла. Комплекта включва: телефон, зарядно, кутийка с описаниия и диск. нова цена : ПРОДАДЕН Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacardibreezer Posted November 27, 2010 Share Posted November 27, 2010 Батерията колко време държи, няма ли усб кабел, хендсфри и карта памет??? А и някаква снимка, да видим в какво състояние е ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jortes Posted November 27, 2010 Author Share Posted November 27, 2010 Батерията колко време държи, няма ли усб кабел, хендсфри и карта памет??? А и някаква снимка, да видим в какво състояние е ??? батерията ме кара 7- 8 дена, мога да намеря USB кабела, но хендсфри и карта памет няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacardibreezer Posted November 27, 2010 Share Posted November 27, 2010 на 85лв. ако си съгласен .........???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
muhaha Posted November 27, 2010 Share Posted November 27, 2010 батерията ме кара 7- 8 дена, мога да намеря USB кабела, но хендсфри и карта памет няма. 7 8 дни те държи можеби ако е на зарядно, сериозно си мисля че не те държи толкова дори и въобще да не го пипаш тоя телефон макс 5 дни. От познатите които имат е51 както и АЗ, знам че батерията кара 2 3 дни при нормално ползване. Това значе по 10-тина мин разговори на ден и малко офис и интернет. При слушане на музика кара до 2 дни най много. При гледане на 1 филм след гледането ще катра още 2 3 часа което значи при видео 1 ден. И нокой на света неможе да ме убеди в друго понеже по големи батерии от нокия не правят а онези китайските които са със съмнителни ампер часове едвали ще вдигнат много живота П.П. А от каде си ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jortes Posted November 27, 2010 Author Share Posted November 27, 2010 7 8 дни те държи можеби ако е на зарядно, сериозно си мисля че не те държи толкова дори и въобще да не го пипаш тоя телефон макс 5 дни. От познатите които имат е51 както и АЗ, знам че батерията кара 2 3 дни при нормално ползване. Това значе по 10-тина мин разговори на ден и малко офис и интернет. При слушане на музика кара до 2 дни най много. При гледане на 1 филм след гледането ще катра още 2 3 часа което значи при видео 1 ден. И нокой на света неможе да ме убеди в друго понеже по големи батерии от нокия не правят а онези китайските които са със съмнителни ампер часове едвали ще вдигнат много живота П.П. А от каде си ? От Пловдив съм, а батерията си кара по толкова с 10-20 мин разговор на ден(той само за това е ползван), без почти никакво друго натоварване( музика и филми). Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacardibreezer Posted November 27, 2010 Share Posted November 27, 2010 Не разбрах моята оферта приема ли се ...????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jortes Posted December 1, 2010 Author Share Posted December 1, 2010 нова цена : 110лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.