pelto Posted November 27, 2010 Share Posted November 27, 2010 Значи проблемът е следният : затварям си лаптопа и като го отворя и натисна не6то за да се сабуди или не се включва изобщо или го чакам 10-15 минути да се включи. Казаха ми че това е от 64-битовият windows , но искам да попитам не може ли това да се оправи по някакъв начин ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIDO Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 Казаха ми че това е от 64-битовият windows , но искам да попитам не може ли това да се оправи по някакъв начин ??? Със сигурност НЕ Е от 64 битовият Windows. Качи си всички драйвери за лаптопа, и ако пак не работи, най-вероятно има хардуерен проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rakita Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 Не се натиска нещо а бутона за вкл/изкл. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 Не се натиска нещо а бутона за вкл/изкл. Като не се натиска, натискай го по-силно. Значи сам си намерил проблема Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.