djadomraz Posted November 27, 2010 Share Posted November 27, 2010 След като съм на път да сменя един от ужким хубавите плеъри: WD TV Live не защото не мога да гледам филми на него а защото не мога да гледам GOMTV директно от сайта се чудя какво би било по-удобно и стабилно. w00x говореше за един плеър на DIVA който е копие на Popcorn Hour ако не се лъжа, гледах отзиви за boxee на dlink, гледах и за dreambox и тотално се омаях. Знам че един компютър би ми свършил може би най-добра работа, но някак не ми харесва идеята за още 1 компютър там а и красиво изглеждащите кутии (приличащи на видео) струват повече от един такъв плеър... Я дайте акъл кой с какво се е борил, какво му харесва и какво не. До тук дистанционното на boxee-то ми харесва най-много но не съм 100% сигурен дали ще мога да браузвам с него изобщо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 27, 2010 Share Posted November 27, 2010 DIVA-та е копие на Playon!HD Разгледай Google TV. Не съм много наясно каква му е концепцията, но май за нещо сходно на провала Boxee го водят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 27, 2010 Author Share Posted November 27, 2010 А да... Playon!HD беше... обърках се. Но май измежду най-популярните са Playon, WD TV Live, Popcorn Hour и Dreambox. За boxee-то не знаех че са се провалили нещо. А всичко което искам аз е WD-то + да мога да гледам VOD-oвете от GOMTV на телевизора (основно полуфиналите и финалите на GSL защото за другите няма да имам време но все пак) Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted June 30, 2011 Share Posted June 30, 2011 Много интересна джаджа за доволно малко пари. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.