palme Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 до 30лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanchev Posted November 27, 2010 Share Posted November 27, 2010 имам от 1 мраз, ама нямам възможност скоро да го изкарам. до седмица-2 ако не си намерил пиши ПМ Link to comment Share on other sites More sharing options...
palme Posted December 14, 2010 Author Share Posted December 14, 2010 никой ли няма стар хладилник или фризер за боклука,може да платя и повече зависи от компресора Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted December 14, 2010 Share Posted December 14, 2010 Как да няма.. Виж тази тема, за парите, които предлагаш, може и целия хладилник да ти дам . Нещо му поизтече фреона или не знам и аз, компресора работи иначе, но в крайна сметка и него не го знам дали му няма нещо, но охлажда малко, и майстор каза, че нещо камерата изпуска.. та направо взехме нов. Компресорът е кръгъл (цилидричен, хоризонтален) ако ти говори нещо.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.