Melani Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 1.Збигнев Бжежински - "Голямата шахматна дъска" 2.Самюел Хънтингтън - "Сблъсъкът на цивилизациите" 3.Хенри Кисинджър - "Дипломацията" Link to comment Share on other sites More sharing options...
veronica_pd Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 1.Збигнев Бжежински - "Голямата шахматна дъска" 2.Самюел Хънтингтън - "Сблъсъкът на цивилизациите" 3.Хенри Кисинджър - "Дипломацията" Последната със сигурност я имам, за втората ще проверя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melani Posted November 27, 2010 Author Share Posted November 27, 2010 Последната със сигурност я имам, за втората ще проверя. В какво състояние и цена? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 27, 2010 Share Posted November 27, 2010 Не знам какво учиш, но това са много хубави книги! Препоръчвам ти да си ги закупиш нови! Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 27, 2010 Share Posted November 27, 2010 Много трудно се намират, и аз търся Дипломацията. Вероятно дисциплинта е политология, международни отношения или нещо много сходно. Успех в търсенето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melani Posted November 27, 2010 Author Share Posted November 27, 2010 Трябват ми колкото да ги прочета 1 път,защото ще правя реферат по Геополитика. Иначе уча туризъм. Даже някой,ако има реферат по някоя тема от 3те книги, да пише. (но да не е от интернет,че преподавателя много се заяжда и проверява) Link to comment Share on other sites More sharing options...
veronica_pd Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 Съжалявам, че се забавих с отговора. Имам само "Дипломацията" на Кисинджър, на практика е нова - веднъж четена. Цена 15 лв. Хънтингтън съм го чела явно от библиотеката, вероятно там ще има и трите книги. Ако те интересува Дипломацията, на линия съм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.