firmajiq Posted June 25, 2004 Share Posted June 25, 2004 Май не е много за тук, ама като не видях BUY/SELL за софтуер Значи продавам оригинални игри на половината цена от Пулсар, а именно: Diablo I + Diablo II + Diablo II LOD - 50 лв. Warcraft III ROC + Warcraft III FT - 65 лв. Игрите са си със key-овете за BattleNet FIFA 2003 - 15 лв. NFS 6 - 15 лв. Age Of Mithology - 25 лв. И още няколко - Colin McRae 2, DeltaForce3, Serious Sam2 и т.н. по 10 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svetlan Posted June 25, 2004 Share Posted June 25, 2004 Май не е много за тук, ама като не видях BUY/SELL за софтуер Значи продавам оригинални игри на половината цена от Пулсар, а именно: Diablo I + Diablo II + Diablo II LOD - 50 лв. Warcraft III ROC + Warcraft III FT - 65 лв. Игрите са си със key-овете за BattleNet FIFA 2003 - 15 лв. NFS 6 - 15 лв. Age Of Mithology - 25 лв. И още няколко - Colin McRae 2, DeltaForce3, Serious Sam2 и т.н. по 10 лв. Те хубаво са със CD key ама аз откъде да знам още колко хора го ползват и на колко още е продаден, че по едно време се продаваха. Запечатани ли са игрите и въобще за какво става дума по-точно ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted June 25, 2004 Author Share Posted June 25, 2004 Ами сигурно се сещаш, че са от затворена гейм-зала - моята зала. Колкото до възможността да се ползват кейовете - 100 процента гаранция не мога да дам, но 99 мога, защото сисадмините ми бяха много свестни момчета и те ми гарантираха, че не са ги давали на никой - аз им вярвам. Ако има начин да се тества дали даден кей се използва - кажи как и ще ги проверим. Иначе игрите не са запечатани. Между другото - мога да издам и фактура с вкл. ДДС за тези игри! Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted August 20, 2004 Author Share Posted August 20, 2004 По заповед на модераторите - мислех, че като са минали два месеца от една тема, може би мога да я пусна отново, но явно не трябва, затова подновявам тази. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted August 20, 2004 Share Posted August 20, 2004 А игрите вървят ли с красивите обложки, кутийки и книжки (евентуално) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted August 20, 2004 Author Share Posted August 20, 2004 Пълен комплект - оригинални кутийки, обложки, тук-таме книжки - от красиви по-красиви. Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus Posted August 20, 2004 Share Posted August 20, 2004 Пълен комплект - оригинални кутийки, обложки, тук-таме книжки - от красиви по-красиви. <{POST_SNAPBACK}> Интересна оферта но за сажаление наистина няма гаранция че не са откраднати CD-Keys Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifon Posted August 20, 2004 Share Posted August 20, 2004 коя е била твоята зала ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted August 20, 2004 Author Share Posted August 20, 2004 Зала МИРОМАН - в момента е само на интернет. А за CD-key на игрите - пак казвам, не са давани на никой. Дали ще ми повярвате, е ваш избор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted August 20, 2004 Share Posted August 20, 2004 Зала МИРОМАН - в момента е само на интернет. А за CD-key на игрите - пак казвам, не са давани на никой. Дали ще ми повярвате, е ваш избор. <{POST_SNAPBACK}> То ти може и да не си ги давал но някой може да си е откраднал някой друг кей. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted August 20, 2004 Share Posted August 20, 2004 Realno poglednato ako 4ovek si go postavi za cel, moje da otkradne key-a na vseki reshil da igrae Battlenet, taka 4e ne e li nai-prosto da se proveri dali keyovete ne sa blacklisted i ako ne sa koito mu trqbvat igri da kupuva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifon Posted August 20, 2004 Share Posted August 20, 2004 еха МироМан :>> от теб си купих първия пк :>>> п166 компак дескпро 4000 не знаех че си ти все пак поздрави ;> сорри за офтопика Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted September 4, 2004 Author Share Posted September 4, 2004 Айде, не останаха единия комплект Warcraft +Frozen Throne замина последния комплект Diablo II + LoD -също останаха: 2бр Warcraft - 30 лв. + 1бр Frozen Throne - 35лв. За останалите - специално намаление - 9 лв/ брой имам Half-Life-3бр, отделно Blue Shift-5бр,(комплект HL+BShift - 10лв. Heroes3-1бр, Heroes4-2бр.,NFS6-3бр.,FIFA2003-1бр. Serious Sam2-1бр., Age Of Mithology-1бр. и върха на сладоледа - Unreal Tournament - 5лв! (ако някой купи три или повече - подарък Unreal Tournament Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.