Jump to content
BulForum.com

Локо - Брюж

VooDooMaN

Recommended Posts

Защо тогава да ги обявяваме предварително за аутсайдер?

за да може като/ако отпаднат да не се правят трагедии ;)

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply
за да може като/ако отпаднат да не се правят трагедии ;)

Много тъпо... и ще стане като с националния отбор = не се бутайте, не можете... слаби сте, не ставате за тая работа...

вземат да си повярват, че не могат и да паднат без да играят. Тъпо е! Не ме интересува какво ще става при загуба, да не би да свърши света? Трагедиите ги правят само Левски и ЦСКА - отпадане от Ливърпул и айде - криза! Олеле! Олеле... няма накъде! (да не се стряскат едни други фенове, не става дума за тях).

Защо ли водещия отговор е "Ще загуби катастрофално и двата мача и ще стане за смях в Европа" :woot

Защо ли водещия отговор е "Ще загуби катастрофално и двата мача и ще стане за смях в Европа"  :woot

Щото българите не разбират от футбол. Затова. Само Локо оле!

Оле,стига бе,това е глупаво!

Аз съм за Локо ПЛовдив и Отивам в Белгия.Вие си псувайте тук!

Брюж не е непреодолим съперник оптимист съм по ми е интерестно с кои ще играят Локото след тва(естетвено ако продължат)

Успех на Локото ще им стискам палци

Hah kade mi govorite 4e 6te otstranite Briuj tiq tip4eta 6a vi udarqt tolkova jestoko 4e 6a zabraite ot koq strana se rita topkata.Bylgarskite otbori sa si za bylgarskoto parvenstvo.Sega lokototo 6te go dokaje.

Fooooorzaaaaa LOKOOOOOOOOOOO :pirate

2003/2004

3 кръг

Club Brugge (4-2p) 3-3 Dortmund 2-1 1-2

Group H

Club Pld W D L GS GA Pts

Milan 6 3 1 2 4 3 10

Celta 6 2 3 1 7 6 9

Club Brugge 6 2 2 2 5 6 8

Ajax 6 2 0 4 6 7 6

Milan 1 - 0 Ajax

Club Brugge 1 - 1 Celta

Celta 0 - 0 Milan

Ajax 2 - 0 Club Brugge

Ajax 1 - 0 Celta

Milan 0 - 1 Club Brugge

Celta 3 - 2 Ajax

Club Brugge 0 - 1 Milan

Ajax 0 - 1 Milan

Celta 1 - 1 Club Brugge

Milan 1 - 2 Celta

Club Brugge 2 - 1 Ajax

UEFA 1/16

Club Brugge 1-0 Debrecen 1-0 0-0

1/4

Bordeaux 4-1 Club Brugge 3-1 1

Ама вие сериозно ли си мислите,че имате някакъв шанс?Това е отбор,който всяка година играе в евротурнирите и то наистина ИГРАЕ.Вярно е и, че нищо не се знае ама поне ще идете да поразгледате Белгия,за мача е ясно че ще ви напълнят кошницата още първия мач.

Da no nqma kakvo da sravnqvame otbori na nacionalno nivo s koito i da e bylgarski otbor.

Мда наистина националното ниво няма нищо общо с България, колко проницателно ...

ЛОКООООООООООООООООООООООООООООООООООО :pirate

Vupreki vsichko mislq che Lokomotiv nqmat shans da preodoleqt otbor ot klasata na Bruj. Mislq che klubnoto nivo v Bg stiga ot godina na godina dunoto daje se svlicha i pod nego. Loko moje da ima igrachi koito shto gode da igraqt, no mislq che nai golemiq vrag na bg otborite e mantaliteta. Vupreki sichko pojelavam uspeh makarche sam ot Botev. Na sluka :punk

Аз съм от Ботев,ама нека и локото направят нещо.Те преди тва Шампионска лига са гледали през крив макарон.Лошото е,че на някакъв мижав отбор(Левски софия)им се падат някви отбори дето за първи път участват в шампионска лига и ония ГОВЕДА падат в продължението.Паднат ли се срешу по-силен отбор само викат:"Ама те са по-силни".Вкараха 2 гола на Ливърпул и се омазаха все едно са спечелили КЕШ 20 пъти.

П.П.Ама аре успех.Аз ша викам за вас,защото тва лято за който викам той пада. :D

П.П.Ама аре успех.Аз ша викам за вас,защото тва лято за който викам той пада. :D

Айде стига де!Оле вие ботевистите сте много злобно племе!Ако ботев не беше в Б група и беше шампион :D ,аз щях да съм от ботев на подобен турнир,защото съм от Пловдив,БГ,аз не от Брюж,Белгия!

Не бъдете толкова злобни,защото на всички е ясно откъде идва злобата ви.Все пак ние ще играем с Брюж,а вие с Вихрен...

Както казва HEKTIK важното е да подкрепяме пловдивските отбори независимо с кой и къде играят.

Хайде да не превръщаме темата в обмяна на болни изблици "мразя ги щото..." и така. Който мрази единия отбор да ходи на стадиона и там да си го мрази. Както се казва - 90 минути омраза - след това приятелство и бира :)

Айде стига де!Оле вие ботевистите сте много злобно племе!Ако ботев не беше в Б група и беше шампион  :D ,аз щях да съм от ботев на подобен турнир,защото съм от Пловдив,БГ,аз не от Брюж,Белгия!

Не бъдете толкова злобни,защото на всички е ясно откъде идва злобата ви.Все пак ние ще играем с Брюж,а вие с Вихрен...

///////: OFFTOPICK ////////Ne sme zlobno pleme.Prosto lokomotivcite sa ........ (nqma da komentiram vijdaniqta mi 6toto 6a me bannat) 6a se dosetite i toq otbor Lokomotiv prinadleji na centara na izgrev i tam na plemeto kam ruskiq pazar v gorata.Kolkoto do tiq fenove na futbola deto sa ot loko.....ami ako botev be6e parvi stadiona ni 6te6e da e full....ima super mnogo malki kur****i i malki ped**i deto se myknat po ma4ove na loko i 6to ? 6toto sa 6ampioni.Mnogo VAJNO

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...