Jump to content
BulForum.com

Локо - Брюж

VooDooMaN

Recommended Posts

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Не е нужно да се подхожда със злоба... това не умръзна ли вече?

аз се радвам, че се падна силен съперник, защото ако Локо има качества то те ще се проявят най-добре срещу силни отбори като Брюж.

И Макаби да се беше паднал, шанса на Локо варира м/у 5 и 10 % за преминаване в следващия кръг.

EDIT: Брюж удариха кьоравото ...

Ei sq gi smazahme tupite Belgiizi!!!

Ole,gusto,tukmo mi se hodeshe v Belgiq!!!!!!!!!

Aide Loko Shampion Ale aLe!!! :D

Chestno kazano ne znam kakvi biaha vyzmojnostite no Bruge ne e sluchaen otbor no e preodolim. Koftito e che e oshte vyv vtoria kryg kydeto triabvashe da se padne neshto po-leko a v tretia da mu mislim. Kakto i da e. Dano Lokoto da napraviat kakvoto triabva.

Мисля, че с тези два мача Локото ще покаже дали наистина са

шампиони на България или са само едни дуспаджии ;)

Хаха честито отпадане. Нямате никъв шанс срещу този отбор. Айде сбогом кажете на евротурнирите :sayjin .

Незнам но със всеки изминал ден ги намразвам още повече тъпите буфери :punk

Хайде ако обичаш да не обиждаш... все пак тук има правила, които е "хубаво" да се спазват. Ако толкова държиш да показваш нивото на културата си има други места, които повече ще й прилягат.

Sloji mi oshte warn ako iskash, pisna mi ot prostotii. Ne sam obidil nikoi user ot tuk, ami kazah kato obshto ponqtie. Nakraq sha si ostanesh sam v tozi forum :angry: Tova e porednata prostotia ot admin v tozi forum. :sayjin

Аз принципно не съм кой-знае колко голям фен на футбола,но ако ме попитате от кой отбор съм - ще ви отвърна ,че съм от Ботев ПД . Работата е там ,че не мразя Локото или нещо от сорта - даже се надявам да бият . Разграниченията на база футболни клубове ми се струват доста нереални и пресилени - по-скоро граничат с парадиране ... Както и да е де , надявам се някой ден пловдивчани да подкрепят заедно всички свои отбори , независимо срещу кого и къде играят ...

Ако толкова държиш да се изразяваш по този начин - прав ти път. Ако шведският коментатор на мача Швеция - България бе казал "и сега Тъпите българи излизат" нямаше ли да се обидиш? Нямаше ако не си българин.

Ако още имаш да спориш ... давай на ПМ, не е нужно да се спамва темата заради твоето неуважение към група потребители от този форум.

Защо подценявате Локомотив Пловдив :wacko: ФК Брюж е напълно преодолим отбор!

Аз съм оптимист за развоя на мача и смятам че Локомотив ще ги отстрани ! :punk :punk :punk

Както каза г-н Христо Бонев - Белгия класира ли се на Европейското? - не

А ние? - да

Те имат ли национали? - имат - двама.

Локо има ли национали? - има - трима.

Защо тогава да ги обявяваме предварително за аутсайдер?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...