pelto Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 Здравейте , сажелявам ако съм объркал нещо , защото дълго време се чудих темата дали трябва да е тук и какво заглавие да и сложа . Моля да ме извините предварително . Значи имам следният проблем : Имам един тв тунер : Kworld vs-pvr tv 300u , който го използвам , чрез чинчовете , да записвам клипове които снимам в момента с камера . Програма която вървете в комплекта е PVR plus . Всичко си беше наред , докато мястото на старият лаптоп взе да ми става малко и се наложи да си купя нов лаптоп с повече място . И сега вече програмата не е компатабъл с WINDOWS 7 и от 1 седмица търся в интернет обаче така и така нищо не мога да намеря . Искам да ви попитам има ли друга програма , моята да е савместима с win 7 и със този тв тунер , за да мога да си върша работата или ще трябва да си купя нов модел тв тунер , който да е савместим. Благодаря ви предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivailolom Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 Опитай с това,Pinnacle Studio HD Ultimate Collection v14.0 ,много съм доволен от нея и е за windows 7.Има я по торентите в комплект с лекарството и. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted November 27, 2010 Share Posted November 27, 2010 Има и друг вариант. Пробвай въпросната програма да е пуснеш в "compatibility mode" за XP. Доста програми, които нямат версии за Vista и 7 съм ги подкарвал така. Вече е друг въпроса, ако с драйверите имаш проблем... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.