Jump to content
BulForum.com

VW Passat гт 2.0 16v 136

Recommended Posts

пасата е много стегнат , продавам го или го заменям за по малка кола за6тото приятелката ми немойе да се справя с комбито , цената е без djантите а с обикновенни.вси4ко е платено до средата на 2011 снимки по късно

skype-dj.force 0885335975

пасата е 4ерен вси4ко сменено жси4ко платено , 4 дискови спира4ки 4 нови амортисиора централно борд комп ел лиук серво , има газова уредба на мястото на резевната гума

pasat

пасата е много стегнат , продавам го или го заменям за по малка кола за6тото приятелката ми немойе да се справя с комбито , цената е без djантите а с обикновенни.вси4ко е платено до средата на 2011 снимки по късно

skype-dj.force 0885335875

пасата е 4ерен вси4ко сменено жси4ко платено , 4 дискови спира4ки 4 нови амортисиора централно борд комп ел лиук серво , има газова уредба на мястото на резевната гума

pasat

Здравей,ама това ли е телефона,че вдига една жена която и е писнало от такива като мен да и званят,а тя дори е нямала кола никога.

извинявам се наистина съм сбъркал номера - номера ми е 0885335975

колата никога не е удряна върви си и на бензин и на газ , просто е сменен калника за6тото бе6е леко натиснат , о6те пазя натиснатия калник

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...