djforce Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 пасата е много стегнат , продавам го или го заменям за по малка кола за6тото приятелката ми немойе да се справя с комбито , цената е без djантите а с обикновенни.вси4ко е платено до средата на 2011 снимки по късно skype-dj.force 0885335975 пасата е 4ерен вси4ко сменено жси4ко платено , 4 дискови спира4ки 4 нови амортисиора централно борд комп ел лиук серво , има газова уредба на мястото на резевната гума pasat Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasi18 Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 Заинтересован съм,ако може наистина малко инфо за колата: -Година -Пробег -Каде се намира -На бензин върви ли поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
petyr hvorev Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 kolega struvali mi se ili otlqvo ima udar kolata i e smenqn kalnika :O poneje ako ima udar pone kaji dali ima nqkakvi osukvaniq i tova nadesniq kalnik do migacha sled maskata natisnato li e ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maksii Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 пасата е много стегнат , продавам го или го заменям за по малка кола за6тото приятелката ми немойе да се справя с комбито , цената е без djантите а с обикновенни.вси4ко е платено до средата на 2011 снимки по късно skype-dj.force 0885335875 пасата е 4ерен вси4ко сменено жси4ко платено , 4 дискови спира4ки 4 нови амортисиора централно борд комп ел лиук серво , има газова уредба на мястото на резевната гума pasat Здравей,ама това ли е телефона,че вдига една жена която и е писнало от такива като мен да и званят,а тя дори е нямала кола никога. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djforce Posted November 25, 2010 Author Share Posted November 25, 2010 извинявам се наистина съм сбъркал номера - номера ми е 0885335975 колата никога не е удряна върви си и на бензин и на газ , просто е сменен калника за6тото бе6е леко натиснат , о6те пазя натиснатия калник Link to comment Share on other sites More sharing options...
real_dragon Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 Нареждам се за колата,току що говорих с колегата за оглед.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djforce Posted November 30, 2010 Author Share Posted November 30, 2010 prodaden Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.