Optimus Posted June 27, 2004 Author Share Posted June 27, 2004 Оооооу да! Още Годзила!!! Още!!! И още Джеимс Бонд!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted June 27, 2004 Share Posted June 27, 2004 Аз чакам с нетърпение новият Спайдър Мен и Стар Уорс 3 Дакрсайд рулззз Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted June 27, 2004 Author Share Posted June 27, 2004 ейййййй, как съм забравил бе - EVIL DEAD 4 The Evil Never Dies Link to comment Share on other sites More sharing options...
glog Posted June 28, 2004 Share Posted June 28, 2004 там поне Гандалф не се бие като Кеч шампион ,а и Гимли още не е шут Toва в Хобит ли го прочете? Гимли там изобщо не се появява Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeverFirst Posted June 28, 2004 Share Posted June 28, 2004 Toва в Хобит ли го прочете? Гимли там изобщо не се появява Ще си позволя самоцитат :"колкото до филма на Властелина - книгата /според мен е пъти по-добра /там поне Гандалф не се бие като Кеч шампион ,а и Гимли още не е шут/" - Не не съм го прочел в "The Hobbit" - не съм го прочел и в "The lord of the rings" , но за сметка на това го видях във филма ... А и в "The Hobbit" Гандалф се бие само на едно място и то с горящи шишарки ... / не се споменава битката с некромансера / май беше некромансер / ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted June 28, 2004 Share Posted June 28, 2004 ае верно във филма гимли е меко казано...смешен деа,а не тряя да бъде такъв,поне аз не помня в книгата някъде да е падал от коня или да си е заклещвал брадата или нещо такова.. колкото до гандалф-бе нека се бие,според мен филма е бая по-добър отколкото книгата,най-малкото заради тфа че действието в книгата на моменти е мегабавно,имало е моменти в който съм минавал около 20 страници по диагоналната система на четене Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted June 28, 2004 Author Share Posted June 28, 2004 Star Trek XI идва догодина! Давайте още! Колкото повече, толкова повече! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted June 28, 2004 Share Posted June 28, 2004 star trek ли?дано да не е боза като последния филм Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted June 28, 2004 Author Share Posted June 28, 2004 star trek ли?дано да не е боза като последния филм ами Пикард за съжаление май няма да го има... Но въпреки всичко очаквам филма с надежда! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted June 28, 2004 Share Posted June 28, 2004 mi nqma da e losho ako se poqvi i prodaljenie na The Mummy poslednoto prodaljenie beshe The Scorpion King (2002) dali shte se poqvi skoro neshto svarzano s toq film inache tolkova sa mnogo filmite na koito mi se iska da ima prodaljenie che ako pochna dagi izrejdam sigorno shte poludeq ot qd che gi nqma i koi znae dali nqkoga shtegi ima Link to comment Share on other sites More sharing options...
MR_OIZO Posted June 28, 2004 Share Posted June 28, 2004 Аз искам продължение на ''Братството на Вълците" ама едва ли... Френското кино рулира Link to comment Share on other sites More sharing options...
FIXXXER Posted June 30, 2004 Share Posted June 30, 2004 Ami moje bi Commando2,Mortal Kombat3,Predator3.A mejdu drugoto RoboCop4 otdavna e zasnet(1994-95 ili tam nqkade) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted June 30, 2004 Author Share Posted June 30, 2004 Ami moje bi Commando2,Mortal Kombat3,Predator3.A mejdu drugoto RoboCop4 otdavna e zasnet(1994-95 ili tam nqkade) няма RoboCop 4! Има RoboCop animated series, RoboCop TV series, има и RoboCop Prime Directives - DVD издание с 4 филма за РобоКоп, сравнително нискобюджетни, излъчвани по Sci-Fi Channel Няма и Predator 3,4,5 Напоследък се разнесоха слухове за RoboCop 4, споменава се и името на Джеймс Камерън. Ако има истина в това - много хубаво! Mortal Kombat 3 - очаква се, ама кога точно хич не е ясно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted June 30, 2004 Share Posted June 30, 2004 Mortal Kombat 3 - очаква се, ама кога точно хич не е ясно! стига бе,сериозно ли?то кат се сетя как бяха осрали 2-рата част направо лошо ми става.а дано ако има да е нещо хубаво Link to comment Share on other sites More sharing options...
EaSteRn_SuN Posted June 30, 2004 Share Posted June 30, 2004 Mortal KOmbat 3 ще бъде сигурно нещо доста яко .Някой знае ли дали Подземен Свят 2(Underworld 2)ще излиза скоро?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikisim Posted June 30, 2004 Share Posted June 30, 2004 От дотук изброените от вас филми с интерес ще гледам Alien 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 1, 2004 Share Posted July 1, 2004 Аз бих искал да има трета част на American Psycho. Втората беше по-отчайваща от кофа с кучешки *айна, искам да се реваншират!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted July 1, 2004 Author Share Posted July 1, 2004 Много бих се зарадвал на нов Flash Gordon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
/dev/null Posted July 1, 2004 Share Posted July 1, 2004 "La femme Nikita" - second season Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted July 3, 2004 Author Share Posted July 3, 2004 чудя се какво ли би излязло ако хванат Еди Мърфи за Beverly Hills Cop 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shin Posted July 3, 2004 Share Posted July 3, 2004 чудя се какво ли би излязло ако хванат Еди Мърфи за Beverly Hills Cop 4 боза тоя актьор толкова ми е паднал в очите с последните си филми че просто няма на къде повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naso Posted July 3, 2004 Share Posted July 3, 2004 бозатоя актьор толкова ми е паднал в очите с последните си филми че просто няма на къде повече Просто си пораснал Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shin Posted July 3, 2004 Share Posted July 3, 2004 Просто си пораснал i taka stava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted July 3, 2004 Author Share Posted July 3, 2004 ми в последно време Еди Мърфи освен в Шрек с Магарето май в положителна светлина не се е проявил... Ама Beverly Hills Cop си е класика! А кво ще кажете за Die Hard 4 Lethal Weapon 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FIXXXER Posted July 6, 2004 Share Posted July 6, 2004 Ei Optimus napalno sam siguren 4e ima RoboCop4 za6toto li4no sam go gledal daje 4etoh v programata 4e sa go davali po PRO7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.