dravko Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 Ами това е, зарядното е ЧИСТО НОВО, даже не е използвано никога. Цена: 5 лв. БЕЗ коментар! Снимка не слагам, защото няма смисъл, всеки е виждал как изглежда оригиналното зарядно на Нокия с тънкия жак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
agenta Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 Здравеи,колега даи малко повече информация за зарядното защото аз знам за 2 чешита и двата ги водат оригинални, но само че с едното ми зарежда за 1, 20 минути, а другото за около 3 часа телефона виж колко мили ампера и пиши ако ме устроива направо утре идвам и го взимам поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
dravko Posted November 20, 2010 Author Share Posted November 20, 2010 Здравеи,колега даи малко повече информация за зарядното защото аз знам за 2 чешита и двата ги водат оригинални, но само че с едното ми зарежда за 1, 20 минути, а другото за около 3 часа телефона виж колко мили ампера и пиши ако ме устроива направо утре идвам и го взимам поздрави Input: AC 100-240V/50-60Hz/65mA Output DC 5V/350mA EDIT: Запазено за dtpl до понеделник Link to comment Share on other sites More sharing options...
dravko Posted November 22, 2010 Author Share Posted November 22, 2010 Input: AC 100-240V/50-60Hz/65mA Output DC 5V/350mA EDIT: Запазено за dtpl до понеделник Със здраве да си зарежда с него жисиема новия му собственик За триене! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.