Melani Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 Продавам ваучер за Пейнтбол за 6 души,като на всеки персонално му се полага по 100 топчета с боя.Ваучера съм го закупила от grabo.bg,но ми предстои заминаване и не знам дали ще мога да го използвам.Затова го продавам на цената,на която съм го закупила - 36 лв (реалната цена е 72лв). Link to comment Share on other sites More sharing options...
mancho1981 Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 Продавам ваучер за Пейнтбол за 6 души,като на всеки персонално му се полага по 100 топчета с боя.Ваучера съм го закупила от grabo.bg,но ми предстои заминаване и не знам дали ще мога да го използвам.Затова го продавам на цената,на която съм го закупила - 36 лв (реалната цена е 72лв). До кога е валиден ваучера? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 До кога е валиден ваучера? Валидност на ваучера: от 30 Октомври до 22 Декември 2010г. http://grabo.bg/plov...-trakia-09385gh Аз ходих вече 2 пъти там да се пукаме... Забавно е и пичовете са точни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melani Posted November 18, 2010 Author Share Posted November 18, 2010 Благодаря ти KnoppiX Link to comment Share on other sites More sharing options...
People = Shit Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 Бих искал да го запазя. Само докато се разбера с приятелите ми и ще кажа дали го взимам Иначе го взимам 99% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melani Posted November 18, 2010 Author Share Posted November 18, 2010 За сега ваучера е запазен за People = Shit, ако до утре не ми даде окончателен отговор, следващ е flabarflabar Link to comment Share on other sites More sharing options...
xlration Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 Ако нещо се откажат - аз го взимам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 Някой ще даде ли отзиви за Пистата ако може дори и на ЛИЧНИ, че искаме с приятелите да видим и това забавление, но съм чувал, че в града много не струват... Ако може някой да каже какво що(дори и човека който закупи ваучера)> Благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
People = Shit Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 Взимам го. цъкни тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
duhh Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 @People = Shit кога ще играете имам си пушка а няма с кои да се стрелям,драсни кога ще играете да се постреляме заедно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melani Posted November 19, 2010 Author Share Posted November 19, 2010 Ваучера е вече при People = Shit . Да се стреля със здраве Моля,затворете темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.