w00x Posted August 9, 2020 Share Posted August 9, 2020 Аз съм решил да ги карам поред. Още съм на Revelatiоns обаче. Днес може да поиграя.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 9, 2020 Share Posted August 9, 2020 14 hours ago, netrootbg said: Груба грешка ;). Аз погледнах, че за няколко дена съм навъртял 30 часа в играта... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 9, 2020 Share Posted August 9, 2020 4 hours ago, Antares said: My thoughts exactly.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 9, 2020 Share Posted August 9, 2020 7 hours ago, Antares said: Е някой хора ходят и на работа все пак, не са програмисти... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 9, 2020 Share Posted August 9, 2020 (edited) Тука малко не ти се получи И то не само правилното изписване на "някой" в множествено число Тия числа ги считах за ламерски и когато бачках сисадмин И въобще, т'ва заяждане между програмисти и сисадмини винаги ми се е струвало жалко. И от двете страни на барикадата. Малко като да гледаш померан и йоркшир териер да се джавкат кой е по-големия звяр. А това, че не бих се нарекъл програмист, е съвсем друга тема. Edited August 9, 2020 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 9, 2020 Share Posted August 9, 2020 59 minutes ago, Antares said: Тия числа ги считах за ламерски и когато бачках сисадмин Аз мога само вкъщи да си играя. Ако броях и времето в офиса, сигурно щеше да е двойно повече, но няма как. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 10, 2020 Share Posted August 10, 2020 5 hours ago, netrootbg said: Аз мога само вкъщи да си играя. Ако броях и времето в офиса, сигурно щеше да е двойно повече, но няма как. Ти да не би да си почнал да работиш след толкова години??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 10, 2020 Share Posted August 10, 2020 (edited) И като сме тръгнали с простотиите (преди да е дошъл горския и да ни изгони) - нали знаеш какво прави сисадмина след смъртта? Пак нищо Edited August 10, 2020 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 21, 2020 Share Posted August 21, 2020 Събудих се тая сутрин по традиция към 4 и изгледах това нещо... Еми.... "БАХ МАА МУ, РАНГА!!!!", "Стига бе, бат Митьо, ти ни утрепа" и прочее и прочее... Препоръчвам да се гледа на поне 65 инча.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 4, 2020 Share Posted September 4, 2020 Баси, няма ли фенове на Kerbal Space Program? След доста мъки в началото, най-накрая успях да сглобя една прилично голяма космическа станция от няколко модула в ниска орбита. Проблемът е реализма на физиката и факта, че управлението е направено така, че да наподобава технологиите от края на 60-те и началото на 70-те години. Скачването на големи и ръбати модули в ниска орбита си е сериозно изпитание и така човек на практика може да оцени с какво е трябвало да се справят пионерите в космоса в онези години. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deus_pld Posted September 5, 2020 Share Posted September 5, 2020 (edited) On 10/28/2019 at 12:06 PM, Antares said: The Outer Worlds е изключително приятна игрица. Случайно видях в озон.бг, че цената вече й е паднала под 1/2 и някак си се сетих, че беше споменавана в тази тема. Успя ли да я минеш, та да споделиш някакви впечатления? По принцип я бях загледал още като излезе, защото ми се видя приятна. На ревютата изглеждаше нещо по средата между Mass Effect Andromeda и Bioshock, но не ми се рискуваше със 120лв. Сега, за 50 бих се прежалил. Edited September 5, 2020 by deus_pld Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 5, 2020 Share Posted September 5, 2020 Повече към Fallout 3/4 отива, отколкото към Bioshock. Не съм я играл. Гледал съм много информация за нея просто. Не харесвам такъв тип игри. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deus_pld Posted September 5, 2020 Share Posted September 5, 2020 5 minutes ago, w00x said: Повече към Fallout 3/4 отива Да, гледах току-що някакъв трейлър, в който казваха, че е от разработчиците на първите fallout-игри. Поръчах я вече, ще я видим. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 5, 2020 Share Posted September 5, 2020 2 hours ago, deus_pld said: Случайно видях в озон.бг, че цената вече й е паднала под 1/2 и някак си се сетих, че беше споменавана в тази тема. Успя ли да я минеш, та да споделиш някакви впечатления? По принцип я бях загледал още като излезе, защото ми се видя приятна. На ревютата изглеждаше нещо по средата между Mass Effect Andromeda и Bioshock, но не ми се рискуваше със 120лв. Сега, за 50 бих се прежалил. Играта ми беше много приятна за изиграване, но е доста кратка. Минах я два пъти и зарязах на третия. Доста приятна игрица, има леко разнообразие откъм билдове на героя, оръжията бяха малко и не чак до там разнообразни. Историята е интересна и в духа на класическите Fallout-и твоите решения имат значение. Определено ми беше приятно да я изиграя и не съжалявам, че я купих на пълна цена. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deus_pld Posted September 5, 2020 Share Posted September 5, 2020 Благодаря Както казах, поръчах я вече, дано да остане време другата седмица да я пробвам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 13, 2020 Share Posted September 13, 2020 Anno 2205 е уникална зарибявка, докато не минеш през всички основни мисии, след което бързо омръзва. При мен това се случи на 65-то ниво (виж по-долу урбанизацията на главния регион). Все пак си струва стотинките, за които може да се вземе в момента - платих някъде към 20 нашенски кинта, което вклюва и DLC-та. Клипът е на 4K@60FPS, така както ми е настроена играта и каквито са възможностите на монитора. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 13, 2020 Share Posted September 13, 2020 Изглежда готино, но можеха да се постараят повече с разнообразието в архитектурата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 13, 2020 Share Posted September 13, 2020 14 hours ago, Godfather said: Anno 2205 е уникална зарибявка, докато не минеш през всички основни мисии, след което бързо омръзва. При мен това се случи на 65-то ниво (виж по-долу урбанизацията на главния регион). Все пак си струва стотинките, за които може да се вземе в момента - платих някъде към 20 нашенски кинта, което вклюва и DLC-та. Клипът е на 4K@60FPS, така както ми е настроена играта и каквито са възможностите на монитора. Кога па ги мина ей така, мисир с мисира ти? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 13, 2020 Share Posted September 13, 2020 8 hours ago, w00x said: Изглежда готино, но можеха да се постараят повече с разнообразието в архитектурата. Вероятно не са искали играта да стане много натоварваща за видеокартата. Въпреки, че тази функция с камерата почти не се използва по време на игра. Кой знае. Между другото в оригиналния клип има един-два пропуснати кадъра, просто емВдивията ми на моменти се задъхва на 4К@60FPS. 1 hour ago, RaptoR said: Кога па ги мина ей така, мисир с мисира ти? Мисир, играта се играе супер тарикатски, в момента, в който и хванеш цаката. Номерът е просто да поддържаш положителен баланс на корпорацията (колкото повече, толкова по-добре естествено). Така яко и твърде лесно трупаш мангизи за всичко, което ти трябва. През деня, когато иначе бачкам, я оставям да върти и да трупа мангизи и така от време на време пускам поредния строеж. ПП. Мога да пусна клипове и от другите развити колонии в Арктика, тундрата (тя идва с едно от DLC-та) и естествено на Луната. Луната е ключова с това, че в момента, в който стигнеш до фюжън реактора, получаваш почти неограничен източник на енергия за всички колонии. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 14, 2020 Share Posted September 14, 2020 11 hours ago, Godfather said: Мисир, играта се играе супер тарикатски, в момента, в който и хванеш цаката. Номерът е просто да поддържаш положителен баланс на корпорацията (колкото повече, толкова по-добре естествено). Така яко и твърде лесно трупаш мангизи за всичко, което ти трябва. През деня, когато иначе бачкам, я оставям да върти и да трупа мангизи и така от време на време пускам поредния строеж. ПП. Мога да пусна клипове и от другите развити колонии в Арктика, тундрата (тя идва с едно от DLC-та) и естествено на Луната. Луната е ключова с това, че в момента, в който стигнеш до фюжън реактора, получаваш почти неограничен източник на енергия за всички колонии. Всичко това ми е ясно, аз също съм напред, но пусто нямам никакво време за игра, не съм я пускал не знам колко месеца... Чудя се дали пък вече и не отшумява мерака за игри с годините... Ама се съмнявам силно... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deus_pld Posted September 14, 2020 Share Posted September 14, 2020 Начиии, мерака е до гроб Времето и възможностите намаляват. Поне съдейки по себе си. Само купувам игри и ги трупам на секцията, а ексбокса не съм го включвал от два месеца сигурно... Последно миналата седмица си купих The outer worlds, която коментирахме тук. Още ми стои в жабката на колата, неразпечатана, както си дойде от озон.бг Doom Eternal чака, изигран до половината, The division 2 стои едвам започната, Dying light и Metro Exodus също, Ori and the blind forest, а сега и тази. Пълен срам... Стоят и чакат да се пенсионирам, евентуално, след 30 години... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 14, 2020 Share Posted September 14, 2020 1 minute ago, deus_pld said: Начиии, мерака е до гроб Времето и възможностите намаляват. Поне съдейки по себе си. Само купувам игри и ги трупам на секцията, а ексбокса не съм го включвал от два месеца сигурно... Последно миналата седмица си купих The outer worlds, която коментирахме тук. Още ми стои в жабката на колата, неразпечатана, както си дойде от озон.бг Doom Eternal чака, изигран до половината, The division 2 стои едвам започната, Dying light и Metro Exodus също, Ori and the blind forest, а сега и тази. Пълен срам... Стоят и чакат да се пенсионирам, евентуално, след 30 години... Същата работа съм и аз!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 14, 2020 Share Posted September 14, 2020 На мен нещо ми изчезва меракът да уча тепърва нови игри, затова си играя едно и също предимно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 16, 2020 Share Posted September 16, 2020 On 9/14/2020 at 2:39 AM, w00x said: На мен нещо ми изчезва меракът да уча тепърва нови игри, затова си играя едно и също предимно. Аз някак си не мога да свържа учене и игри в едно, ама ти си знаеш. Ето клип и от лунната база, вече на ниво 75, но Луната не е основен фокус за строежи (всичко излиза адски скъпо), само най-необходимото, което е нужно за земните колонии - основно енергия от термоядрен синтез и разни специфични ресурси. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 16, 2020 Share Posted September 16, 2020 1 hour ago, Godfather said: Аз някак си не мога да свържа учене и игри в едно, ама ти си знаеш. Докато научиш механиките, спецификите, ugh.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts