kotora Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Това е от миналата година. Ще пускат public demo идните месеци. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 FANATICAL с брутални намаления... Бахти, ще спра да си отварям пощата вече... FARCRY PRIMAL за 20 ле'а... А ся де... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted July 22, 2019 Share Posted July 22, 2019 @RaptoR скоро гледах и аз едни намаления..... знаеш ли, дали ако си купя base edition на някоя игра, мога да играя с кракнати DLC-та. Става въпрос за Cities Skylines..... ок съм да си купя играта, ама има 20+ DLC-та, които са си доста пари. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 22, 2019 Share Posted July 22, 2019 Принципно повечето игри пускат някакъв пакет с всички налични DLC-та. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 22, 2019 Share Posted July 22, 2019 Аз си взех ANNO 2205 за некви смешни 18 лева и сега няма спиране... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 22, 2019 Share Posted July 22, 2019 7 hours ago, vikktorpenchev said: @RaptoR скоро гледах и аз едни намаления..... знаеш ли, дали ако си купя base edition на някоя игра, мога да играя с кракнати DLC-та. Става въпрос за Cities Skylines..... ок съм да си купя играта, ама има 20+ DLC-та, които са си доста пари. Не можеш. Ако ще играеш кракнати DLC-та, просто си свали цялата игра кракната. Малко се обезсмисля цялата операция. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted July 22, 2019 Share Posted July 22, 2019 Благодаря ви. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 Ха сега де! Пак ме курдисват... Вече ме е страх да си отворя мейла... Отново дилема ДА ДАМ ЛИ... И пак няма много време за мислене... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 Аз я играя на Плейстейшъна. Не е лоша, но е много по-забавна, като се играе с някой co-op. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 22, 2019 Share Posted August 22, 2019 https://www.fanatical.com/en/game/deus-ex-mankind-divided Ибаси и тва е без пари Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 22, 2019 Share Posted August 22, 2019 Бахти - оставаха 23 секунди и го купих... Пусто що прегледах Форума.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 22, 2019 Share Posted August 22, 2019 26 minutes ago, RaptoR said: Бахти - оставаха 23 секунди и го купих... Пусто що прегледах Форума.... THIS DEAL ENDS IN 5 DAYS 15 HOURS 31 MINUTES 15 SECONDS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 25, 2019 Share Posted August 25, 2019 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 98лв? Hell no. И ако няма да я играеш онлайн, защо просто не си я свалиш пиратска. Ubisoft не заслужават да им се подкрепят заглавията. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deus_pld Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 Тази игра на физически диск в момента за Ексбокс-а ми е 39лв с безплатна доставка. Няма начин дигиталната версия за PC да струва 100лв, има някаква грешка тука. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 28, 2019 Share Posted August 28, 2019 On 8/26/2019 at 12:06 PM, w00x said: 98лв? Hell no. И ако няма да я играеш онлайн, защо просто не си я свалиш пиратска. Ubisoft не заслужават да им се подкрепят заглавията. 98 е тази - да. Аз я взех обаче за под 25. Нали затова писах изобщо... Играя разбира се само онлайн, вчера дори бях в кооп. Другото изречение е такава глупост, че няма даже да го коментирам. On 8/26/2019 at 1:59 PM, deus_pld said: Тази игра на физически диск в момента за Ексбокс-а ми е 39лв с безплатна доставка. Няма начин дигиталната версия за PC да струва 100лв, има някаква грешка тука. Няма начин да е точно тази игра в точно този си вид. Грешка няма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deus_pld Posted August 28, 2019 Share Posted August 28, 2019 23 minutes ago, RaptoR said: Няма начин да е точно тази игра в точно този си вид. Грешка няма. ozone.bg: 32лв + 3-4лв доставка за PC-версията на физически носител. Ако си я взел за 25лв- тогава добре, ама 98лв си е чист обир за балъци. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 28, 2019 Share Posted August 28, 2019 Не е невъзможно, но искам да ти кажа, че играта е представлява пакет от модули, като аз все още не съм се загледал точно какво имам инсталирано в тоя пакет. факт е обаче, че ми предлага поне още 3-4 неща. Същото и с АНО, въобще повечето фирми почнаха отдавна с тия тарикатски номерца... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 28, 2019 Share Posted August 28, 2019 2 hours ago, RaptoR said: Няма начин да е точно тази игра в точно този си вид. Грешка няма. Много често вече, дигиталните копия са по-скъпи от физическите носители. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 28, 2019 Share Posted August 28, 2019 1 hour ago, w00x said: Много често вече, дигиталните копия са по-скъпи от физическите носители. Не може да има такива огромни разлики - няма никаква логика. До съдържание е. Например сега не мога да видя точно, но моето е някакво 5 в едно, а имам опция да добавя още 7 пакета! Два по 15 евро и 5 по 5 евро... И тука не визирам сезонни истории, оръжия и прочее лиготии. Сега тече бета регистрация за някакъв BREAKPOINT. Тва е просто един безкраен лайнян синджир и подават нон стоп лъжица по лъжица. Инак казано железна машина за пари. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 28, 2019 Share Posted August 28, 2019 Няма логика, но е така. Игри за Плейстейшън дигитално НЕ купувам. Всичко на диск. Играта я взимам за 30-40лв, докато в PS Store е на нормална цена. 90-100лв. Breakpoint е малко по-различен и като цяло изглежда окей, но отново трябва да се играе кооп с някой, за пълно изживяване. Иначе на мен лично ми е скучно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 28, 2019 Share Posted August 28, 2019 Кооп валяло. Аз пробвах вчера и като видях след няколко мисии снимката на единия ми идеше да се обеся... Аз съм от старото поколение и винаги най-съм обичал да съм си сам. Останалото е като се цапнат питиета и се почнат лиготиите... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 28, 2019 Share Posted August 28, 2019 На Wildlands мултиплейъра е главно кооп. В последствие добавиха някакъв Deathmatch моуд. Аз имах предвид кооп с приятели. Wildlands ми е доста скучна като играя сам, а и е прекалено лесна, защото 3-мата AI съотборници са прекалено силни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 28, 2019 Share Posted August 28, 2019 Аз като гледам имам поне 4 вида мулти. То май е време да се направи тема за играта между другото. За лесна хич не е ако пуснеш висока трудност, да не говоря тримата кви дебили са много често. Отделно какви колосоални идиотщини видях. Вчера паднах от едно 80-90 метра скала и нищо не ми стана. Както каза Радост - тате, ти се приземи като котка. Шофирането също е леко куцо, като и тук има идиотщината тия возила да са безсмуртни при всякакви падания през скали и прочее. Не може да излизаме читави от взривен хеликоптер, паднал от 70-100 метра! Като цяло си виждам един чист Фаркрай с леки изменения. Вероятно най-вече в мултитата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts